maşallah abi ALLAH nazardan saklasın bayadır izlemiyoduk zdyi özlemişiz.
maşallah abi ALLAH nazardan saklasın bayadır izlemiyoduk zdyi özlemişiz.
maşallah cupra çok sıkı motorcu arkadaşa da tebrikler![]()
masallah hakan abi guzel deneme olmus motorcu ıyı kullanıyor herhalde yuksek suratlere gelındıgınde gecmıssın bence guzel sonuc olması gereken olmus
S2000 turbo
maşallah zd cupra ya motor da iyi yürümüş
Dr.Ecu AntaLya
Sıfır, ilk bakımlarından berı her 3bınde yag degıstıgım haftasonları sırf gazlamaya yol yaptıgım 2008 model 600rr full kapandıgımda 282 yı gecmemıstı belkı bayır asaga farklı olur ama 600rr ın nefesı 255 lerden sonra tamamen kesılıyor bılemedın 260.
Motorcu arkadas denemeden once dogru vıtesı pek bulamadı 1 de bastı sanırsam basar basmazda vites kacırdı.
Ama cupra nın sonlarda gecmesı normal. Masallah
abi maşallah allah kaza bela vermesin inş. elbet çok konuşulucak ama ne kadar yürürse bizim arabalar elbet o kadar boş konuşan insanlar var biz yolumuza bakalım allah utandırmasın tekrar tekrar maşallah.
JG CUPRA 100/200 6,4sn
senden boş adammı var inan sen 1000 lik geçtim diye video koyuyosun.
hakan abinin arabaya bişey dediğim yok zaten ilk postlarımdada yazdım 600 luğu zaten geçer ama motorcu tam performansını sergilemiyo o hızlarda daha iyi gitmesi lazım motorun.resimleriylede olayı anlattım neye göre boş?
valla bu kelimeler için dışarda insan adam öldürüyorkullandığınız kelimeleri düzgün seçin
fatii bu konuda sonuna kadar haklı adam yanlış bişi demedi sen değilmiydin 2 kere ayrı konu açan 1000 lik geçtim diye ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)