yaşar abi 1,5 - 2 sene önceki sohbetleri özledim valla ah eskiler ahh :)
Printable View
dallastaki c.r olsa bu kadar laf döndüremez valla :)
Kime sövüyorsun kardeşim bu adamlarla 1 ay önce iyiydin şimdi ne oldu ? burası dingonun ahırımı yoksa küfürbaz hamdinin yerimi kullandıgın üsluba dikkat et sıkıntılı bir durum varsa karşılılı çözmeni dilerim böyle küfürle yapılacak işler değil,düzgün bir ortam aradıgımız için bu forum sitesini sürekli ziyaret ediyoruz günümüzün çogunu siteye bakarak geçiriyoruz,bu yaşadıgımız olay ilk değil sonda olmayacak gibi,onun için kelimelerini seç öyle konuş, İstedigini söyleyen istemedigini duyar :icon_tup:
Kimsenin avukatı değilim benim dostum dediğim kardeşim dediğim birine,sövecek insana prim vermem bilginiz olsun sadece okan için değil diğer bütün arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz için geçerlidir . :icon_tup:
Seviyeyi indirmeden insanca tartışalım :icon_tup:
cem buralardamı acaba :)
Anlatmak istedigini anlatamamışsan kimseyi suçlama:icon_tup:
Araba bu çokda önemli değil yine sosyal mesaj veriyorum ama kusura bakma ALLAH muhafaza hırsınıza kurban olmayın,geniş düşünün yanlış söylediyse direk söyleyenle hallet ben yazılanları görünce okanı aradım çagır bu kimse eger arabası çok hızlıysa akşam deneyelim dedim abi yok gerek yok dedi çok hızlı olsan ne olur olmasan ne olur ? hızlı olunca ne oluyor kıç kafadamı geziyoruz ? sorun neyse oraya merhem sür ;)
Güzel denemeler olmuş, her iki araca da maşallah. Ama o kalabalıkta biraz riskli olmuş sanki, hem sizin için hem de seyreden diğer araçlar için. Ayrıca daha sakin bir yolda çok daha fazla keyif alacağınızı garanti edebilirim... :)
Cümleten kazasız belasız.
Ortalık çorba olmuşş :)
ahahaha sana 100 dolar verirsem kaç benden istanbulun başından sonuna kdr kovalarım :D:D
seçkin takma kafana böle şeleri ;) ben yazdıklarına istinaden denedim zy yi sen almdan önce ben bin kere bindim sürdüm yürürünü bildiğim araç ben alıcaktım okanla parada anlaşamadık sıkışıp sana verdi giderinide snden iyi biliorm nasl sürülceğinide .. çok denemek istiosan sen geçermiişsin veya ben geçermişim konusu olmasın çıksın aracım sıkalım kapak farkı hiç yok diosun ya farketmio diosunuz ya ;) dahada bişe deme gerisi icraat olsn beni 1000 kere arama ben yine seninle knşup gelicem yüz yüze bakıcaz sadece heyecanlı olma kaanın dediği gibi çok sıkmışsın biraz durul ..
vts ne oyle ya ses gidiş pilotaj 10 numara masallah ne var arabada ?
honda da 4 te fena yanı
WÖSNER PİSTON (11,8)
SPORTCAM PT53
MEKANİK İTECEK
13/59 AYNA MAHRUTİ
KOMPLE 51 LİK DÜZ BORU
TU5JP4 SİLİNDİR KAPAĞI
NGK IRIDIUM BUJİ
ÖZELYAPIM BOGAZ KELEBEĞİ
custom yazılm deişiklik olmadıysa speclerinde Ahmet reis yazar=)