dur bi mesajda arattırma yapayım okadar çok plaka varki tek tek şimdi çıkarayımmı hepsini :D
Printable View
bu seçkin kardeşimizle özellikle ve vts nin ve mümkünse jgl rs in denemelerini istiyorum ben bakayım saxoyuda jgl yide dediği gibi ayırabiliyormu zart die :)
Bütün araçlara maşşallah vts baya başarılı yürüyor sesinden ivmesinden belli
ama ne yalan söyliyim honda başarılı gidiyor çok hoşuma gitti
ben burda ne anlatsam bişeyi deiştirmez neyse haklısınız diyeyim ben kendimi şuan anlatamam nasıl olsa dime valla o adam herşeyi güzel bir şekilde telafüz etmiş zaten :) valla hele alicanla bizim mevzumu öyle bi yazmışki tamam zaten:) neyse ben yanlış yaptım özürdilerim hepinizden
benim normalde roll fln bilmem sadece zevk için öyle deniyordum viteslerim fln çok iyi deildir öyle .neyse emegi geçen herkeze bu konuda teşşekkür ediyorum asıl en büyük rolu okan burdada yaptı. Bravo.:)
ben sana özelden sordum SS ve benim hakkımdaki saçma sapan yazılarını kaldırcakmısın yoksa yazdıklarını paylaşayımmı diye paylaş dedin bende paylaştım bidahada benle muhattap olma 2 yüzlülük yaptığın yeter okadar hepsinin arkasından konuşuyosun şahıslar için söylediklerini paylaşmadım beni zorlama millet için söylediklerinide paylaşırım adam ol
hani typerları geçiodun kpro bilmem ne die zırvalayıp durdun noldu ?
jgl yi geçiodun saxoyu daha bastığınız gibi 2 boy ayırıodun noldu inkarmı ediosun şimdi bunları
adamların yüzüne gülüosan arkalarındanda aynılarını söyle
Okan uçtu yine :D
çok şey kaçırdık mı :D
şuan ben ne yazssam diye düşündüm burada kimsenin kötü veya rencide olmasını istemem ki bu konu taaa buralara kadar geldi ise sebebi şuan bende olmayan sattığım JGL rs in geçilmediğini ıspatlamak amıcı ile yazılmış bi konu burada beni arayanalar bu şekilde geçilmişin diye arayanlar konuyu okuyunca bi karara varacaktır. neden bukadar üsteledim sattığım bir aracın bu şekilde geçilmediğini JGL rs te bir dünya insanın emeği var o emeğin hakkınıda kimseye burada laf söyletmem gerekenide babamın oğluda olsa söylerim emek hırsızlığı böyle bişy okan güzel açıklama getirmişin ama gelek yok yüz yüze bakılıyo bazı şeylerin öğrenilmemeside iyi dğeil bildiğin halde burada benim anlatmak istediğimi zaten konu uzadıkca anlamışınızdır şuan JGL king kendi lasmanında bu bir gerçek kabullensin herkez daha iyisini yapın ona king diyelim ben temize çıkartığımı sanıyorum JGL yi bundan sonrada kimse beni aramasın JGL şuna buna geçilmiş diye geçildiysek biz tebrik ederiz. okana da gelince gene diyom olum seeninle denemedik bi konuda sana açarım valla şimdi kimse kimseyi kırmadan konu devam etsin ben gençliklerine veriyorum hatadır yapmışlar özür dilemesini biliyosan herkezin içinde konu kapanır namus davası dğeil bişy dğeil teneke parçası allh kimsenin tekerine taş değdirmesin yolunuz açık olsun saygılar BY JGL Rs in eski sahibi ;)
Adam gibi adam cok az bu piyasada alayı madam ;)
allahım esirgesin o saxo nasıl gidiyor öyle. hondada muhteşem yürüyor özellikle saxonun gaz yemesi çok hoşuma gitti.41,000 kere maşallah. araçların speclerini yazarmısınız? ies te hangi turbo hangi manifolt var? hangi ecu kullanıldı?şanzuman stock mu. vts de neler var çok merak ettim specleri. Tekrardan maşallah tüm araçlara
arkadaşlar o akşam FL rs bn kullanıyodum araç sahibnn ilk arabası oldğundan kullanmamı istedi arabyı salı günü aldık c.tesi arabyı yeni aldğımızdan arabyı tanımak açısından bi deneyelim istedik ben 106 kullanıyorum rs de dha yeni olduğundn viteslerde iyi değildim bunu bi iddaa olarak söylemiorum vtesleri iyi atsam geçerdim gbi bişey diil biz sadece arabyı bi görelim hani eksiklerini tamamldktan sonraki bize artılarını eksilerni görmek için çnkü araba uzun süredir yatıodu.. ekskleri tamamlandktan sonra dha sağlıklı denemeler olucktr ...
Ulan kaç kere yazacam 1 TIR kaç boydur. 4 Boy. Ee kendiniz demediniz mi 150 ye kadar 4 boy geçilioruz diye hala neyin ispatını yapmaya çalışıosun bana. Yok ben bunu 2 boy geçiodum onunla denesinler falan. Mamide şahittir ki videoyu Mamiden izledim. Söylediği biz video çekmeyecektik onlar kamera çıkarınca biz video çıkardık. 150 ye kadar 4 boy yemedin mi yedin hala neyi toparlamaya çalışıosun. Tekrar söylüyorum senin bir suçun yok bunlarda sen Kadirlerin kurbanı oldun. Onlar bana karşı seni piyon olarak kullandılar sende gaza geldin denerim ederim dedin bayram öncesi Bayramdan bir gün önce aradım yarın nerede deniyoruz diye sen ben Antalyaya gidiyorum dönünce ararım dedin ne aradın ne sordun. Bende Mamide videoyu görünce buraya yazdım.
Hala diyorsun ki bazı insanlar öyle konuşuyor böyle konuşuyor diye. o konuşanlar dediğin kişi benim. Adımı yazmaktan çekinmene gerek yok. Başkaları gibi yoo yazmadım diye R yapacak halimiz yok. Tekrar yazıyorum o akşam Turbo İes e karşı iddian yoksa neden denedin denediysen neden kamera çıkardın. Kamera çıkarmamış olsaydın Mamide çekmeyecekmiş olay bitecekmiş. Buraya kadar yazdıklarımda şurada da yalan söylüyorsun diye bilir misin?
Ulan şu facebook yazışmalarını görünce erkekliğimden utandım. Dedikoducu karılar gibi birbirinizin arkasından laf söylemişsiniz. Kankalar hava da uçuşmuş ondan sonra fikirler ayrılmaya başlayınca abi bak senin arkandan bunları bunları konuştu yok senin arkandan şöyle geçti böyle geçtiler. Kardeşim ya sana söylenen sende kalacak erkek gibi saklayacaksın ortaya yaymayacaksın ya da söylediğinde kardeşim bana söyleme git bunları ona söyle diyeceksin. Konuşulanları daha sonra böyle ortaya yaydığın zaman en az sende o kişiler için bunları söylemiş olursun gizlediğin için.
alper ıspatı gereken kişilere gitti bunu içinde sende varsın bu bir mamiye o akşam söyledim denemeyim diye ısrarını kıramadım denedim beni video çekip tech e koyan biri dğeilim her rollingimde video da çekerim sırf böyle durumlar için işte ben o honda ile ataşehire giderkende onlar 3 kişi ben 2 kişi koltuklarım takılı denedim 2 3 boy geçtim kalkıpta ben turboyu böyle geçtim diye ne yazdım nede koydum videoyu ozaman ayar veya başka bişeyi eksikti hondanın o şeklide yürüdük iki kere kalkıpta azımı açmadım kalkmış lanlı lunlu konuşuyon benimle diğer karşılaşmadada konuştum madem o şekilde ise vts ile yür diye vts sahibi kendiside söylüyo 3 boy geçildiğini hondanın sahibide söylüyo benim arka tamponumda gelirsin diye TIR imlası nısen açtın kimse bu konu üzerinde bi yorum video vs bişy yokkken idda flanda yok bendeki videoda o şekilde 10 tane video çekilir 3 tanesi konulur bu işler öylerdir herzaman konu kapansın daha uzamasın sıkıldım artık ya insanlara dert anlatmaktan insanlığımdan çıkıyorum iyice hayırılı sabahlar....nokta.