saolun arkadaşlar beni şımartıyorsunuz![]()
ahmet kanka aksam senın ıcın 50 shot nos bastı dıor cocuklar dogrumu uhafau =)sonrada kagıt ucak gıbı kanatlandı falan dıolar =))
saka bı yana cok guzel gıdıor VE vts..dun gece o kadar arac wardı senın klasmanında ama kımse yanasmadı..Allah kaza bela vermesın..
Life is just a dream on the way of death!
öncelikle arkdaşlar ve vts fl rs maşallah şimdi arkdaşlar ali abi sana diorum herzaman size saygım vardır zy rs i ve 4 kafa kafaya gitti yazmışsınız helal olsun abitebrik edrim
5 te 1 boy geçti yazmışsınız evet ahmet abini önüne araba çıktı bi an gazı bırakıp çekitm sonra tekrar bastım yoksa kaza yapıcaktı allah göstermesin zy ile vts kafa kafa gitti yazmışsın ya abi 5 de 1 boy onünde yazmışsın ya abi helal olsun sana ya başka bişe demiorum valla
ahmet abide söylesin tabi söyler zatende4. vitesin sonuna kadar 1.2 2 boy zy RS önde
ve 5 .atıyoruz ahmet abini önüne araba çıkıyo gaz kesiyorum yanıma geliyo 1 boy önde oluyo .) bu şeklide zy rs i geçti VE VTS -ZY RS i geçti demişsiniz ya abi helal olsun size ya herzaman hep beraber oturup yiyip içip kalkıyoruz bu kadar hırslı olcagını bilseydim inan 10 boy geçilirdim size...... JGL RS- ZY RS gelincede o akşamki denememizde sen hiç abi öne çıktınmı veya çıktıgı hatırlıyomusun en son denemizde ZY RS önde deilmiydi ali abi sen söyle
neyse abi dedigim ggibi bende size abi dedim güvendim ya))) helal olsun dedigim gibi abi..
başka bişe demiorum...........
tüm araçlara maşallah..ahmet ya sen gel ya biz gelelim dostum![]()
bak kardeşim şimdi beraber aynı ortamda oturuyoruz muabbet sohbet ediyoruz ne güzel ama iş rolinge gelince babamın oglunu tanımam ben o arabaya okadar masraf etiysemde hakkımmı yedirmem sen beni 4de kadar geçtin bi boy 5 e attık arkadan geldim bi boy önüne geçtim bunu inkar edemezsin edersende çookta ...benim sagtarafımda 3 şeritlik bi yoldaha vardı saten acılmıştık senden ben sag tarafa dogru gitmiştim ahh o kameranın süresi dolmasaydıda şimdi hep beraber izleseydik ama sıkıntı yok ben her zaman hazırım maşşllah aracın güzel gidiyo ...
saolasın kardeşim ya bana bak senin araba yürüyecekmi
ortada buluşalımmı kanka ne dersin![]()
seçkin bak kardeş sen JGL rs geçemedin sen daha neyin peşindesin bırak arkadaşlık dosluğu bi kenara o arabanın üstünde emek var o emeğide senin kabullenmeme egon yüzünden kalkıp susmazlık yapmam kardeş seni severim ama bu şekilde değil ben sattığım şuan bende olmayan bir arcı savunuyorum sana benim yüzüme gelip denemeden önce abi sen 2 boy geçersin diyosun denedikten sonra ben demiştim abi 2 boy geçersin diye diyosun mamiye o akşam MAMİ kullandı aracı kalkıpta orda öyle bişy demiyosun sonra sağdan soldan geçilmişin diye haber ediyosun ikili oynama bana başkasına başka konuşup ortalığı karıştırma kabullenmeyi öğreen biz sana sevgimizi veriyosak sende eğer ben sayğılıyım diyosan büyüğüme kabullenmeyi öğren eğerki buraya kadar yazdııysam bukadar kişinin önüünde bilinmesi gereken bişyi öğrensin millet bana kulaktan dolma laflarla gelmesin kimse JGL rs ZY rs 2 boy geçiyo eğer bunu aksinide idda ediyosan JGL yi istanbula çağırırım masrafları heşeyi bana ait videoyuda çeker koyarım darlamayın adamıya kabullenmeyi öğrenin biraz emeğe saygısızlık ediyosun şuan JGL de sende fazla olarak kapak polishli 2 boy geçilmen gayet normal kime neyi ıspatlamaya çalışıyon senin arabanda kapak işli olsa benimle anca kafa kafaya yürürsün NOKTA.
ies ile sadece son deneme saglıklı olmus masallah ve yede ies uzunda çok iyi bu arada bildgm kadarı ile fuat 0.7 basıo 0.8 deil
maşallah araçlara..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
[OTE=M///maniac;2610106]ies ile sadece son deneme saglıklı olmus masallah ve yede ies uzunda çok iyi bu arada bildgm kadarı ile fuat 0.7 basıo 0.8 deil[/QUOTE]
Knk doğru soluyosun yüzyüzede konuştuğumuzda arabamın bilmediğim yerlerde yapıldığını bile söylemisler :P basınç 0,7 aksini idiia eden zaten arabama biner görür ayrıcada arabayı alçalttığım için 3 ün yarısına kadar tutunamıyorum normalde hiç sarma olmazdı vede saxonun devrinde bastığımız için 4 binlerde basıorum devrim çok altta kalıor toparlayana kadar saxo öne çıkıyor haliyle:S Ancak arkadan yetişip geçebiliyorum ... Bu arada benim denediğim araçların hepsiyle karşı arabanın devrinde basıorum![]()
vlla abi keşke dolmasaydı o kameranın süre 4 kadar 1 boy geçiyo diosun videoyu koyarkende üste 4 kadar kafa kafaya yazıyo ali abidiosun ya 5 te 1 boy önüe çıkıyorum die dogru söylüyosun orda önüne araba çıktı gaz kestim ben sen bırkamdın o yüzden 1 boy önüme çıktın sonra ben seni gene geçtim abi yapmayın abi gözünüzü seveyim
he şunuda söyleyim yanlışta anlamada
valla abi sabaha kadar denerim VTS ile.............. istersen abi o koydunun fiberleride sök istersen meterolun en kralı bas
dedigim gbi valla sabaha kadar denerim VTS.....
ve vts rüzgarı kasıp kavuruyor
ahmet usta yine maşallahı var senin canavarın..
aynen alican kardeşim dediklerinin hiç birine inanmıyodum çok haklıymışsın böyle olacagı bilseydim valla hiç denemezdim vts ile jgl ile ben ali abinin arabasına bişe dimiorum emegin olabilir abi bende saygı duyuyorum ama sen söyle abi sen ben demiorum ZY RS İLE JGL denerken kim öndeydi söyle bakalım ben bişe demiorum.![]()
ahmete kesinlikle ve kesinlikle lafım yok harbiden adam gibi adam knştuğum bi arkadaşımız arabasıda öncekine nazaran yani önceden vts ile denediğimden nazaran köpek gibi hızlanmış tekrar maşallah .. 1.6 ies e dicek laf yok geçen halı saha maçında gördüm arabasını çok güzel duruyorve yürürüde bi o kdr güzel maşallah Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)