User Tag List

Sayfa 2/13 İlkİlk 123412 ... SonSon
233 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: VE Vts (ahm) vs TURBO honda ies

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolun arkadaşlar beni şımartıyorsunuz
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet kanka aksam senın ıcın 50 shot nos bastı dıor cocuklar dogrumu uhafau =)sonrada kagıt ucak gıbı kanatlandı falan dıolar =))
    saka bı yana cok guzel gıdıor VE vts..dun gece o kadar arac wardı senın klasmanında ama kımse yanasmadı..Allah kaza bela vermesın..
    Life is just a dream on the way of death!

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle arkdaşlar ve vts fl rs maşallah şimdi arkdaşlar ali abi sana diorum herzaman size saygım vardır zy rs i ve 4 kafa kafaya gitti yazmışsınız helal olsun abi tebrik edrim
    5 te 1 boy geçti yazmışsınız evet ahmet abini önüne araba çıktı bi an gazı bırakıp çekitm sonra tekrar bastım yoksa kaza yapıcaktı allah göstermesin zy ile vts kafa kafa gitti yazmışsın ya abi 5 de 1 boy onünde yazmışsın ya abi helal olsun sana ya başka bişe demiorum valla

ahmet abide söylesin tabi söyler zatende 4. vitesin sonuna kadar 1.2 2 boy zy RS önde
    ve 5 .atıyoruz ahmet abini önüne araba çıkıyo gaz kesiyorum yanıma geliyo 1 boy önde oluyo .) bu şeklide zy rs i geçti VE VTS -ZY RS i geçti demişsiniz ya abi helal olsun size ya herzaman hep beraber oturup yiyip içip kalkıyoruz bu kadar hırslı olcagını bilseydim inan 10 boy geçilirdim size...... JGL RS- ZY RS gelincede o akşamki denememizde sen hiç abi öne çıktınmı veya çıktıgı hatırlıyomusun en son denemizde ZY RS önde deilmiydi ali abi sen söyle
    neyse abi dedigim ggibi bende size abi dedim güvendim ya))) helal olsun dedigim gibi abi..
    başka bişe demiorum...........

DOGAN__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AHM performas TR nin EN EN EN hızlı DELİKANLISI )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm araçlara maşallah..ahmet ya sen gel ya biz gelelim dostum

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle arkdaşlar ve vts fl rs maşallah şimdi arkdaşlar ali abi sana diorum herzaman size saygım vardır zy rs i ve 4 kafa kafaya gitti yazmışsınız helal olsun abi tebrik edrim
    5 te 1 boy geçti yazmışsınız evet ahmet abini önüne araba çıktı bi an gazı bırakıp çekitm sonra tekrar bastım yoksa kaza yapıcaktı allah göstermesin zy ile vts kafa kafa gitti yazmışsın ya abi 5 de 1 boy onünde yazmışsın ya abi helal olsun sana ya başka bişe demiorum valla

ahmet abide söylesin tabi söyler zatende 4. vitesin sonuna kadar 1.2 2 boy zy RS önde
    ve 5 .atıyoruz ahmet abini önüne araba çıkıyo gaz kesiyorum yanıma geliyo 1 boy önde oluyo .) bu şeklide zy rs i geçti VE VTS -ZY RS i geçti demişsiniz ya abi helal olsun size ya herzaman hep beraber oturup yiyip içip kalkıyoruz bu kadar hırslı olcagını bilseydim inan 10 boy geçilirdim size...... JGL RS- ZY RS gelincede o akşamki denememizde sen hiç abi öne çıktınmı veya çıktıgı hatırlıyomusun en son denemizde ZY RS önde deilmiydi ali abi sen söyle
    neyse abi dedigim ggibi bende size abi dedim güvendim ya))) helal olsun dedigim gibi abi..
    bak kardeşim şimdi beraber aynı ortamda oturuyoruz muabbet sohbet ediyoruz ne güzel ama iş rolinge gelince babamın oglunu tanımam ben o arabaya okadar masraf etiysemde hakkımmı yedirmem sen beni 4de kadar geçtin bi boy 5 e attık arkadan geldim bi boy önüne geçtim bunu inkar edemezsin edersende çookta ...benim sagtarafımda 3 şeritlik bi yoldaha vardı saten acılmıştık senden ben sag tarafa dogru gitmiştim ahh o kameranın süresi dolmasaydıda şimdi hep beraber izleseydik ama sıkıntı yok ben her zaman hazırım maşşllah aracın güzel gidiyo ...
    Alıntı DOGAN__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AHM performas TR nin EN EN EN hızlı DELİKANLISI )))
    saolasın kardeşim ya bana bak senin araba yürüyecekmi
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm araçlara maşallah..ahmet ya sen gel ya biz gelelim dostum
    ortada buluşalımmı kanka ne dersin
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

seçkin bak kardeş sen JGL rs geçemedin sen daha neyin peşindesin bırak arkadaşlık dosluğu bi kenara o arabanın üstünde emek var o emeğide senin kabullenmeme egon yüzünden kalkıp susmazlık yapmam kardeş seni severim ama bu şekilde değil ben sattığım şuan bende olmayan bir arcı savunuyorum sana benim yüzüme gelip denemeden önce abi sen 2 boy geçersin diyosun denedikten sonra ben demiştim abi 2 boy geçersin diye diyosun mamiye o akşam MAMİ kullandı aracı kalkıpta orda öyle bişy demiyosun sonra sağdan soldan geçilmişin diye haber ediyosun ikili oynama bana başkasına başka konuşup ortalığı karıştırma kabullenmeyi öğreen biz sana sevgimizi veriyosak sende eğer ben sayğılıyım diyosan büyüğüme kabullenmeyi öğren eğerki buraya kadar yazdııysam bukadar kişinin önüünde bilinmesi gereken bişyi öğrensin millet bana kulaktan dolma laflarla gelmesin kimse JGL rs ZY rs 2 boy geçiyo eğer bunu aksinide idda ediyosan JGL yi istanbula çağırırım masrafları heşeyi bana ait videoyuda çeker koyarım darlamayın adamıya kabullenmeyi öğrenin biraz emeğe saygısızlık ediyosun şuan JGL de sende fazla olarak kapak polishli 2 boy geçilmen gayet normal kime neyi ıspatlamaya çalışıyon senin arabanda kapak işli olsa benimle anca kafa kafaya yürürsün NOKTA.

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşAllah dıyelım

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah bütün araçlara..

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies ile sadece son deneme saglıklı olmus masallah ve yede ies uzunda çok iyi bu arada bildgm kadarı ile fuat 0.7 basıo 0.8 deil

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara..
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

fuatvts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [OTE=M///maniac;2610106]ies ile sadece son deneme saglıklı olmus masallah ve yede ies uzunda çok iyi bu arada bildgm kadarı ile fuat 0.7 basıo 0.8 deil[/QUOTE]

Knk doğru soluyosun yüzyüzede konuştuğumuzda arabamın bilmediğim yerlerde yapıldığını bile söylemisler :P basınç 0,7 aksini idiia eden zaten arabama biner görür ayrıcada arabayı alçalttığım için 3 ün yarısına kadar tutunamıyorum normalde hiç sarma olmazdı vede saxonun devrinde bastığımız için 4 binlerde basıorum devrim çok altta kalıor toparlayana kadar saxo öne çıkıyor haliyle:S Ancak arkadan yetişip geçebiliyorum ... Bu arada benim denediğim araçların hepsiyle karşı arabanın devrinde basıorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seçkin bak kardeş sen JGL rs geçemedin sen daha neyin peşindesin bırak arkadaşlık dosluğu bi kenara o arabanın üstünde emek var o emeğide senin kabullenmeme egon yüzünden kalkıp susmazlık yapmam kardeş seni severim ama bu şekilde değil ben sattığım şuan bende olmayan bir arcı savunuyorum sana benim yüzüme gelip denemeden önce abi sen 2 boy geçersin diyosun denedikten sonra ben demiştim abi 2 boy geçersin diye diyosun mamiye o akşam MAMİ kullandı aracı kalkıpta orda öyle bişy demiyosun sonra sağdan soldan geçilmişin diye haber ediyosun alican gibi ikili oynama bana bana başka başkasına başka konuşup ortalığı karıştırma kabullenmeyi öğreen biz sana sevgimizi veriyosak sende eğer ben sayğılıyım diyosan büyüğüme kabullenmeyi öğren eğerki buraya kadar yazdııysam bukadar kişinin önüünde bilinmesi gereken bişyi öğrensin millet bana kulaktan dolma laflarla gelmesin kimse JGL rs ZY rs 2 boy geçiyo eğer bunu aksinide idda ediyosan JGL yi istanbula çağırırım masrafları heşeyi bana ait videoyuda çeker koyarım darlamayın adamıya kabullenmeyi öğrenin biraz emeğe saygısızlık ediyosun şuan JGL de sende fazla olarak kapak polishli 2 boy geçilmen gayet normal kime neyi ıspatlamaya çalışıyon senin arabanda kapak işli olsa benimle anca kafa kafaya yürürsün NOKTA.

ali abi ben sana jgl nin içindeylen nededim abi bu araç beni 2 boy geçer herhalde dedim yalan yok peki sen söyle ben söylemeyeyim JGL İLE ZY RS in en son denemesinde senmi öndeydin yoksa benmi.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seçkin bak kardeş sen JGL rs geçemedin sen daha neyin peşindesin bırak arkadaşlık dosluğu bi kenara o arabanın üstünde emek var o emeğide senin kabullenmeme egon yüzünden kalkıp susmazlık yapmam kardeş seni severim ama bu şekilde değil ben sattığım şuan bende olmayan bir arcı savunuyorum sana benim yüzüme gelip denemeden önce abi sen 2 boy geçersin diyosun denedikten sonra ben demiştim abi 2 boy geçersin diye diyosun mamiye o akşam MAMİ kullandı aracı kalkıpta orda öyle bişy demiyosun sonra sağdan soldan geçilmişin diye haber ediyosun alican gibi ikili oynama bana bana başka başkasına başka konuşup ortalığı karıştırma kabullenmeyi öğreen biz sana sevgimizi veriyosak sende eğer ben sayğılıyım diyosan büyüğüme kabullenmeyi öğren eğerki buraya kadar yazdııysam bukadar kişinin önüünde bilinmesi gereken bişyi öğrensin millet bana kulaktan dolma laflarla gelmesin kimse JGL rs ZY rs 2 boy geçiyo eğer bunu aksinide idda ediyosan JGL yi istanbula çağırırım masrafları heşeyi bana ait videoyuda çeker koyarım darlamayın adamıya kabullenmeyi öğrenin biraz emeğe saygısızlık ediyosun şuan JGL de sende fazla olarak kapak polishli 2 boy geçilmen gayet normal kime neyi ıspatlamaya çalışıyon senin arabanda kapak işli olsa benimle anca kafa kafaya yürürsün NOKTA.
    ......................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kardeşim şimdi beraber aynı ortamda oturuyoruz muabbet sohbet ediyoruz ne güzel ama iş rolinge gelince babamın oglunu tanımam ben o arabaya okadar masraf etiysemde hakkımmı yedirmem sen beni 4de kadar geçtin bi boy 5 e attık arkadan geldim bi boy önüne geçtim bunu inkar edemezsin edersende çookta ...benim sagtarafımda 3 şeritlik bi yoldaha vardı saten acılmıştık senden ben sag tarafa dogru gitmiştim ahh o kameranın süresi dolmasaydıda şimdi hep beraber izleseydik ama sıkıntı yok ben her zaman hazırım maşşllah aracın güzel gidiyo ...

saolasın kardeşim ya bana bak senin araba yürüyecekmi

ortada buluşalımmı kanka ne dersin

vlla abi keşke dolmasaydı o kameranın süre 4 kadar 1 boy geçiyo diosun videoyu koyarkende üste 4 kadar kafa kafaya yazıyo ali abi diosun ya 5 te 1 boy önüe çıkıyorum die dogru söylüyosun orda önüne araba çıktı gaz kestim ben sen bırkamdın o yüzden 1 boy önüme çıktın sonra ben seni gene geçtim abi yapmayın abi gözünüzü seveyim

he şunuda söyleyim yanlışta anlamada
    valla abi sabaha kadar denerim VTS ile.............. istersen abi o koydunun fiberleride sök istersen meterolun en kralı bas
    dedigim gbi valla sabaha kadar denerim VTS.....

ekinci
    Misafir
    ve vts rüzgarı kasıp kavuruyor

ahmet usta yine maşallahı var senin canavarın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne diosun sen ya ? ikili filan oynama vs yine benim ismim geçmiş ben kime ikili oynamışım delikanlı ol bi derdin varsa adresim belli geldin muhabbet ettin görüşelim ağzımı açmadım sana laf etmek istemedim iki yüzlü diyebilcek karaktere sahip deilsin ahmetle çok kez knştk kimle knştuysam arkandan laf etmedim aliyle kavgalıyız dedim rol yüzünden o kdr .. arabanı hep övdüm bu aracın hakkı bu deildir dedim yeni sahibine de dedim yazılım silme orj egsoz takma kapak işli wideband al vs .. ne anlarsın ki doru diosn emeğe saygısızlık kimde gördük zamanında .. nedir bu kyruk acısı geçtin dedik hala bıdı bıdı karı gibi knşuosn ismimi geçiriosn ikili oynayanı seçkinde gördü emin ol sen

aynen alican kardeşim dediklerinin hiç birine inanmıyodum çok haklıymışsın böyle olacagı bilseydim valla hiç denemezdim vts ile jgl ile ben ali abinin arabasına bişe dimiorum emegin olabilir abi bende saygı duyuyorum ama sen söyle abi sen ben demiorum ZY RS İLE JGL denerken kim öndeydi söyle bakalım ben bişe demiorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmete kesinlikle ve kesinlikle lafım yok harbiden adam gibi adam knştuğum bi arkadaşımız arabasıda öncekine nazaran yani önceden vts ile denediğimden nazaran köpek gibi hızlanmış tekrar maşallah .. 1.6 ies e dicek laf yok geçen halı saha maçında gördüm arabasını çok güzel duruyor ve yürürüde bi o kdr güzel maşallah Allah kaza bela vermesin

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuya okanın gelmesı lazım aslında okan hep zy ıle denemek ıstıyordu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)