sağol cvp verdiğin için
Printable View
ben zaten bahsi geçen çoğu rs in çok yakın olduklarını söylüyorum günü gününü bile tutmuyor bazen o bazen diğeri biraz geçer bu böyle zaten ama seçkinin hala geçen seneden benim 2 kişi zy nin 1 kişi ikenki denemeleri kaale alarak hesap yapması can sıkıcı 50 kere o gece olanları anlattım hala anlamadığı ortada
ben 3 boy yemesine şaşırdığım için bu şekilde konuşuyorum zaten
sebep olarak düşündüğümü yazdım yememesi gerekitiğini düşündüğüm için ama aracın satıldığını yeni alan kişinin roll yaptığını bilmiyordum siz söylediğiniz bende doğrudur ozaman şöför kaynaklıda olabilir dedim hepsi bu
fl'nin jokeyi utku :D:D nese okan zy ile denersin teke tek videonuzu çekersiniz koyarsınız burdan 2 boy onu geçtim o 2 boy geçti bunuda geçerim filan hesaplarla olmuo milletten kulaktan dolma bilgilerle yan yana gelince belli olur herşey .. deneyin çekin videonuzu izleyelim
ben istanbula gittim yanyana oturduk deneyelim dedim arabayı sattım denemem dedi peki dedim ama araba 1 aydır hala seçkinde
sonra selçuklar burgaza gelmişti aradık dedik atlayın gelin hep muhabet hem deneme olur diye boruların birinde yağ kaçağı var dedi gel ben yaptıracam dedim ne sorunu varsa yine gelmedi yine deneyemedik
daha ne yapabilirim sen söyle
Yaw konu Saxo ile Turbo Honda arasında geçiyorken RS ler nerden girmiş konuya anlam veremedim :D
Şu RS sahipleri yok mu virüs gibi adamlar walla:D
1. sayfayı oku anlarsın bora bey :D fl zy jgl paso rs :D
İNŞALALAH OKAN O AKŞAM ARABA YAG KAÇIRIYODU GELEMEDİM YANINA KORTUM BİŞE OLUR DİE ARABAYA
SONRA MC DE DENİCEKTİM MEŞHUR tr nin EN HIZLI F-h-E vtc 40 nızla arabayı satmıştım denemedim keşke deneseydim. çok üzüldüm denemye gelincede senle denicez ama sankın benim yanıma gelip orda muhabbet fln fln etme bende etmem zatende orda ufak bişeyini göreyim burda söylüyorum orda azını burnunu kırıcam .........
hauaz
uhaauhauaha :D
YaPMA APİİİ pokunu yiyimmm :D
ulan yüzümüze okadar anlatıosun sonra anlattıklarının arkasında durmuosun söylediysem söyledim diceksin hepsi bu ozaman palavra sıkıp bana hava atmıcaktın jgl ye koydum ve saxoya yerleştirdim diye övünüodun ha bire bende inandım laf etmedim ama seni kardeşi bilmişler ali abiler yanlarına almışlar yazık arkalarından ettiğin laflara
sayın zy bana cvp vermedin akşama deneyecekmiyiz ...
vuaawww atarlar giderler havada uçuşuyo konu çok zevkli oldu takipteyim :D :D
ahm ben ne başlaması lan akşama geliyonmu onu soruyom sana cvp ver
seçkin bey zy rs satmış denemeler olmayacak heralde R var neyse ben yazacagımı yazdım herkez kendisi bilir ahm vts her zaman hazır
bu ahmeti geçicek adam yokmu yaa R1 ;R2; R3 yuhh beee
ADAMIN DEDİĞİ DOĞRU KİNG OLDU ŞAKA MAKA MAŞALLAH AHM PERFORMANCE
bu jgl için yazdığı yazı istanbulun en hızlısı benim falan diyor devamında daha devamıda var birazdan koyacam
http://b1109.hizliresim.com/11/9/19/6723.jpg
buda ve vts için yazdığı yazı
http://b1109.hizliresim.com/11/9/19/6759.jpg
kelebeğe döndü burası da :D :D :D
severek izliyoruz harbiden çok eglenceli olmaya başladı:hahaha::hahaha::hahaha:
yaa bişe dicem kupa töreni ne zaman heheheh
kanka arşivde neler var daha:D:D
başı sen çekiosun zaten seni direk ayırıyormuş
sonra jgl geliyor onuda koltuklar takılı bide hatta 2 kişi olduğu halde geçiomuş
sonra sıra alicana gelio
sıraylan gidiyo böle :D
ben zaten yazılara dikkat edersen her geçiyorum yapıyorum dediği zaman hafiften bi gülücük konduruyorum :)
ve açıklık getirelim bunuda burdayken herkez muhabbetim geçmiş okanların geldiği zaman yok arabayı alican kırmış deniliomuş sora piston egzantirik gırtlak yüklüomuş öle birşey yok uydurma bunlar japantuner kaan şahittir aracı hala toplamadım duruyo serviste merak eden gelir bakar kapak subablar lastikleri vs deişti daha sağlıklı olsn die contaları yeniliorm o kdr .. ve onu geçtim yc ilede yürürüm die bi mantık varsa ztn saçma araçlar yan yana gelmeden hiç bir şey belli olmaz günü gününü tutmuo bu araçların bunu tüm rs sahipleri bilio.. o. karı gibi arkadan knşmakla olmuo sözüm mclisten dışarı
dur alican seninkini koyuyorum şimdi ama bide EE plaka bi typerdan bahsetti ben bilmiyorumda gene sıkıyor sanırım burda :D kproluyuda geçecekmiş
http://b1109.hizliresim.com/11/9/19/7157.jpg
buda senin için gelsin ;)
http://b1109.hizliresim.com/11/9/19/7206.jpg
seni zaten geçiyormuş ama bu seferde geçemessen aracı yakayaymışsın öle diyor kardeşimiz
seçkinin plaka neydi okan? takip etmek açısından soruyorum :D :D
yazhuzahzauazhzauhzauzahzauzahzauh zy ile yc denemedi bu 1.. 2.si okan yakın arkadaşımdır 106 cı olan o 2 sinide bindi yc daha hızlı dedi yan yana gelmeden nasl oluo bu işler .. nese araç çıkınca zy ilede deneriz :) kim yakar aracı bilmem artık =)... azuhzauzahazuazh ulan penbe dizi olmuş seçkin ben beklemezdim senden böle bişi ama beni knşturtucaksınız illa jgl yi feçtrim 1 boy dedin .hadi ii dedik sustum inanmadım çnkü bişi vardır dedim bana kaldırdın benle denemedin ki ztn geçemezdin araba çıksın harbiden burda lafla olmuo yanyana gelince deneyelim geçilen yaksın arabasını =).. ulan bide okana laf ederdik :D:D forewer ss :D
Adam belgeleri konuşturuyor dağılın beyler :D
Yakında benim de çıplak fotolarım çıkarsa şaşırmayın spor yaparken terimle ıslanmasın diye üstümdekileri çıkarıyorum da :hehe:
ya anma uzatmıssınız sokucam rs ıne sımdı varsa totosuna guvenen AHMET ın arabası hazır buyrun gelın deneyelımm eger denemeyeceksenız atar gıder yapmayın o kadar ....