Anladi basina gelecekleri hahahahaha
Printable View
ss istiyoruz alican gel senin bi kulaklarını acım:):)
ev&ss denemsi istyoruzz..
çhip den sonra final seninle ereeen...:):)
Anladım Kanka
Sana En Acılınden 4 Lastık Lazım Bencede 5. Vıtes Cok Guzel Meganın Kesınlıkle Uzuna Gıtmen Lazım Yavrum :)
1ay sonra çıkıcam inşallah, beyin aldım onu bitiricez beyinsiz araba olmamalı aracım zeka küpü artık benimde, beyinsiz değil :D
Valla kanka eger yazilimdan sonra 2 3 boy acamazsan beni sen benzin dok yak o arabayi:D Bu arada senin arabayi isreyen varmis sanirim. Teklifi degerlendir derim
Haklisin valla kanka. Cogu arabaya gore cok guzel devir cevireviliyorken 5te ayagimi gazdan cekmek zorunda kaliyorum. Sen su lastiklere birsey soyle kanka bana pm den.Kenwood bass tada boyle yaptin en son otturdum seni:) Onun gibi makul soyle reni kardesligi:D
kapağa girmiyorum malesef girersem sizle deneyemem :( :D
eren bgn iştemisin evdemisin?
araçlara maşALLAH.eren oh yavrum oh vitesler alanya klopatra plaj üstünden atılıyo vites hahah:D
Kosturmaya Gelırım Kanka Uy Yı :D
maşallah araçlara
salı günü ALLAH kısmet ederse istanbula türklerin sırf türklerin yaşadığı yere inicez:D burası rus alman ingiliz irlanda gözlemlediğim bunlar türkleri en iyi şekilde temsil ediyorum plajlarda beyaz atletle dolaşıyorum diskolarda her kezden evvela ben yazıyorum hatunlara I ** FROM TÜRK iyi yani :D hahahahah
Maşallah yol güzelmiş.