Tesekkurler. Uy Megane egzoz sistemi tam olarak headers 60lik duz boru ve otto titanium egzozdan olusuyor.
Eyvallah kardesim. Risk alma taraftari degiliz genel olarak. Sen bu tarafa gel hele bunuda sattirtirim sana:p
Printable View
ya batu biz ne diyoruz sen ne yapıyorsun :D o arabayla roll yaptın ya helal olsun baska brsey demıyorum sana :D
halil ibo kardesim araban cok gusel gitmiş maşşallahhh sol kapamaya devam sen beni dinle :D
uy megane masllah
:) o çıkmazdı zaten bende şaşırdım ansızın yakalanmış olması lazım zaten . co pilot aydınmıydı :DDDD
en son bize ptt kamyonu çarptı batu'yla pskolojimiz zaten bozuk bizim :DD
harun allahtan kaçtı sol'a yoksa tost yapıcakdı bizi batu kaçmasa bide sola :D harunla tost :D
a.q kamyoncusu :) - Car Videos on StreetFire
küfür için özür dilerim ama o an yapıcak birşeyim kalmadı :D kaç km kaç araba kovaladık bu ipneyi de durduramadık :D
meganı bidahakine ben kullanıcam ayarlasana deneme RC'yle tekrar abi. yarın mesela yada cuma, geç saatte;)
Hacı muayene son 2 günüm. Muayene lastik coilover rot balans 4lüsünü çözmem gerek. Çözmeden 200 üstü hıza çıkamıyorum araba sapıtmaya başlıyor. Cumaya yetişirirsem ok olmadı c.tesi oda olmadı haftaya. Halil İbrahim yabancı değil rica edersek gelir gün farketmez ona
beyler ben geldim sıkıntı yok her türlü denenir:)megane yi alican sen kullan seninde morellerini bozım braz tıt tıt ben basarım hacı:):)
eyw soner kardeşim braz tecrübesizlik vardı:D:Dbatu kardeşim bu hafta oda gelsin:):)bu hafta megane ile bakalım ne olcak^^tıt tıt basss:):) bnm yavruyu ben şimdiden okumaya üflemeye başladım:D:D
harun dün beni aradı yc 106 almış bende gelrim felan dedi onlada anlaştık bu hafta için...
[QUOTE=EREN34;2620134]
Halil ibo tam çakal:D Rüzgar için soldan ayrılmaz 3. kornaya kalmadan basar neler neler:D[/Q
erenim soldan daha iyi gidiyom arabam +5 felan alıyo:D:Dbu sefer tam kornada bascam sözz:D:D