git kendine lastik al önce:)
Printable View
benim gözlemlerime göre, megane ya da rc şu an iyi yürüyen bi clio rs ile gidemez. çünkü benim araba bozulmadan önce, yan yana gidiyoduk ev rc ile, o hali de iyi yürüyen bir rsten 2-3 boy falan daha yavaştı benim arabanın. komple boru ve egzos ile rs geçebiliyordum en son:) ibo bence şimdi rslere bilenme moruk, üzüntüden zararına satarsın arabayı:))
Konu gene hızlanmış :)
@Batu -- Bırak oğlum rc rs falan sat şu arabayı al dizel huzura kavuş:)
@Halil İbo -- Sana Rs bulam mı denemelik:D
@Sabri -- Vüdut benlik her türlü kullansa gene yetmez:)
Tüm araçlara maşallah ALLAH kaza bela vermesin...hepside çok sevdiğim arkadaşlar..dostluk süper makara kukara süper ..ALLAH muhabbetinizi bozmasın...
eren o ne biçim vites atmak öyle yaf..:) ayrıca halil İbrahimde kötü vites atıyordu en son ..batudan biraz ders alın derim...:D:D
Abi eyvallah. Dostluk muhabbet ön planda olunca daha zevkli oluyor tabi denemeler falan
Bu vites mites bizi bozuyor abi:D Otomatik 1.2 alıp sahilde roll yapacağız en sonunda :) Batu'yu örnek alanın bir ayağı çukurdadır baksana adamın vites çubuğu azıcık asıl yerinden çıkıyor:D :D
ibram çavuş sök RC yi sapla şu erene :) sana benden hafif yarış koltuğu
http://img846.imageshack.us/img846/3403/fddsf.jpg
Uploaded with ImageShack.us
rikaro mübarek :D :D
Bir iki tıkım daha var Megane'da ama duur acele yok:)
eren o ne oğlum :D hey maşallah :D
hepiciğine maşallah tabi :)
adam bi yarım boy açayım dıye uğraşıyor sen 2 boy alma inancını eleştrıyorsun ya :)
acaba rc deki yazılım kafakafaya gitmek için yapılmış olabılırmı? kimle denese hep yanyana :) ben ibramın yerınde olsam denerken arada 1 şerit boşluk bırakırım ;) :D:D:D:D:D:D:D:D:D