Sanada maşallah
Arızasız sıkıntısı gazlamalara.
Printable View
Maşallah ciddi farketmiş Golf R :) araç içi çekimlerle tam olarak ne oluyor ne bitiyor anlaşılabilir. Allah kazadan beladan korusun...
3. vites 100 km de basıyoruz 5. vitesin sonunakadar ben yarım araba öndeyim...ama sunu söyleyim okadar zevk aldımki sitres heycan hatsafadaydı çunku suratler 250 yi buldugunda kafa burunduk ama 6. vites hüsranım oldu :( direk 2 boyu geçirdi ama sonra aradaki fark öyle kaldı...işşallah araç içi vidyo çekecez
araçtaki spec ler yusufun artısı turbosu daha geliştirilmiş daha çok hava alıyor içeri ama aracın kullandığı benzin yoğunluğu havayla eşdeğer olmamasından araç 1.9 basınca getirdiğinde fakire çekiyor bu sebeple bu araç suan 1.8 yuruyor istanbuldaki cupra stage 3 olan araçlar hangi basınçla yuruyor onuda bilmek lazım tabi değerlendirirken ...yusufun aracında stage 2 debriyaj balatası var... 7800 çeviriyor...diğer ot böcek herşey aynı... ben 1.9 yuruyorum her iki araç revo yazılım stage 3 ...GT 3071 R...yusufun aracında birde ortada x var :)
hepinize MAŞAALLAh,güzel kardeşlerim,RABBİM sıkıntı yüzü göstermesin,hiçbir problemimiz,arızamız olmaz İNŞAALLAH.
yasincim kardeşimsin...bunu heryerde söylüyorum yazıyorum senin aracını...aracım merkez caminin otogarında duruyor ama sanki senin aracın orda duruyor neyapıyorsun ordaki imamlara aracınımı okutturuyorsun :D nebilim yusufla çıldıracaz sat şunu boşver cuprayı fazla yakıyor zaten gerek yok :D umarım şu almayı düşündüğün mağzayı satın alırsında kurtulurum aracından :D...zaten yusufla denememizde sensiz gizli gizli denicez,aracın psikolojımızı bozuyor...
cupra nın spec lerı neler ?
seatın sıtesıne baktım sımdı sıfır cupranın satıs fıyatını merak ettım ama cupra satısı goremedım , neden acaba ??
Artık bu kasa cupra yok bitti.1 sene sonra yeni kasa gelecek...
SEAT Fiyat Listesi 2011
SEAT Fiyat Listesi 2012
Maşallah bütün araçlara, k04 devrınde basılan vıdeo yokmu hıc:)
maşallah sübhanallah... allah nazarlardan saklasın.. golf çok iyi olmuş çok beğendim. aradaki fark azalmış gibi görünüyor. Yasin kardeşim aracın iman gücüyle yürüyor maşallah :D...kerametin sebebi acep merak ettim çok çok iyi ya :) ciğer maşallah... allah tekerinize taş değdirmesin.
maşallah araçlara...ama su dsg'ye hayran olmamak elde degıl o nasıl bır vıtes atıstır sestır...