alikaan don giyiyormuki :D
Printable View
maşallah araçlara çok keyifli deneme olmuş :)
cuprada gtx olması ıllakı farketmıstır herhalde yenı serıyı eskısınden ıyı yapmıslardır dıye dusunuyorum.. ben tamamen aynı sanıyodum 2 aracı, cok guzel gıtmısler ama..
Ismet Aga 'dan daha hafifim. Ben çekerim :hihih:
69 :redspotda
bıyıklarım yeter :D
maşallah araçlara..
Araçların maşallahı var kazasız belasız.
konuşmuş yine hakan abim :) onun ve hacı mustafa abimin sayesınde sonunda bende 2. cuprama kavuştum ve ait oldugu cupralar şehri adanaya getirdim :D:D:D Rabbime binlerce şükürler olsun...
Edit; Muhabbet burda arf nin gecmesi değil bence 2 side bizim arabamız şu anda ben öyle sanıyorum ki istediğim zaman anahtarlarını alır gezerim zira melih ve yusuf benim arabama biner gezer aynı şekilde ama bişeye dikkat çekmek istiyorum, golf R ciddi hızlandı :);) zat-ı muhterem Ümit doğana :D Golf r ın sahibi melih kardesim adına ben teşekkür ediorum :) müthiş bi dokunuş yaptı arabaya :) yine dediğim gibi ARF cupranın gideri bellidir yakın zaman içinde dahada hızlanacak inşaallah...edit biraz uzun oldu kusura bakmayın :D:D
tüüü tüüüü tüüüü 41 kere maşallah :D
güzel düşüncelerin için tesekkur ederım ümitçim...zarar ettin ama canın sağolsun olur boyle yanlış kararlar vermemek gerekıyormuş hızlı kararlar... sattın cupranı döndün yine cupraya işşallah stage 3 lere gerçi adana da suan 4 stage 3 var artık işin kotusu mu deyim iyisimi deyim bu 4 araçta dost arkadaşlarımızın araçları yani rakip değiliz birbirimize saplamak bize zevk vermiyor :),bugun allah izin verirse alpaslanın eskı aracı stage 4 için powershop un garajına adımını atıyor...süreç 4 gün sanırım dün bayçuyla görüştüm istersen tıra bındır aracı dedi ama bence ah cuprada basarı sağlayalım ondan sonra gönder dedi...aslında sadece şu manısalı stage 4 cuprayı beklıyorum guzel sonucunu... bir hallolsaydı...gönderecem aracı