User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Polo GTI yeni sesimiz.. :]

silentpr
    Misafir
    manifoldlu doğan gibi geliyor ses boşta 4000 devire kadar zaten yükteyken anlaşılır ses

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah maşallah / bunların yol tutuşu hakkında çok olumlu konuşuluyor Allah kaza bela vermesin çok iyilermiş.

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboALİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah maşallah / bunların yol tutuşu hakkında çok olumlu konuşuluyor Allah kaza bela vermesin çok iyilermiş.
    eet cok guzel yol tutuyor yeni gtilar....220 230 gıbı hızlarda dıreksıyon cekıp en soldan en saga atıyorum gram esneme yok kalıp gıbı serıt atılıyor..masallah

dipnot:bos yolda
    Life is just a dream on the way of death!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    220 230 gibi hızlarda iyi direksiyon çekiyosunuz, Coiloverlı Scirocco ile ben korkuyorum şerit degiştirmeye.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen bi abimiz araçı yeni alan arkadaşıyla teste çıkmışlar hayvan gibi viraj yapmışlar sülük gibi yapışıyormuş bırakmıyormuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    React1ve 'in bahsettiği gti sahibiyim. Aracın yol tutuşu gerçekten çok iyi şuana kadar ciddi derecede direksyon çektik ona rağmen arac yoldan çıkmıyor yol zeminine vs bağlı olarak çok nadir arkayı attığı oluyor ondada esp zaten toparlıyor aracı hanı bu aracla kaydım yoldan cıktı vs gibi kaza yapan kimsenin olcagını dusunmuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişiye göre değişir bu olay,herkesin direksiyon atması farklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gibi onur?

react1ve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    React1ve 'in bahsettiği gti sahibiyim. Aracın yol tutuşu gerçekten çok iyi şuana kadar ciddi derecede direksyon çektik ona rağmen arac yoldan çıkmıyor yol zeminine vs bağlı olarak çok nadir arkayı attığı oluyor ondada esp zaten toparlıyor aracı hanı bu aracla kaydım yoldan cıktı vs gibi kaza yapan kimsenin olcagını dusunmuyorum
    kardesım bız yıne de cok cekmeyelım o dıreksıyonu ne de olsa kul yapısı =)) ozellıkle senın ıcın bu lafım =)
    Life is just a dream on the way of death!

serti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi sorum olacak..gerci araç dah çok yeni sayılır...bu araçın sahip olduğu DSG şanzıman için 250 NM yani tork dan fazlasını kaldırmıyor diyorlar...birde şu her yerde konuşulan ses sorunu ???...kısmetse bende bu araçdan almayı düşünüyorum.şuan 106 gti sahibiyim..uzun süredir böle bi araç bekliyordum..

şimdi biz bu arabaya kalkıp chip uygulasak yada hp-nm artırıcı uygulamalara girişsek şanzıman elimizde kalırmı :s şuan tamamen buna odaklanmış durumdayım ve nette adam gibi hiç bir bilgi yok malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi sorum olacak..gerci araç dah çok yeni sayılır...bu araçın sahip olduğu DSG şanzıman için 250 NM yani tork dan fazlasını kaldırmıyor diyorlar...birde şu her yerde konuşulan ses sorunu ???...kısmetse bende bu araçdan almayı düşünüyorum.şuan 106 gti sahibiyim..uzun süredir böle bi araç bekliyordum..

şimdi biz bu arabaya kalkıp chip uygulasak yada hp-nm artırıcı uygulamalara girişsek şanzıman elimizde kalırmı :s şuan tamamen buna odaklanmış durumdayım ve nette adam gibi hiç bir bilgi yok malesef
    Bu sorunu bende cok arastırdım ama dedigin gibi nette pek bir bilgi yok.

http://www.abt-sportsline.de/uploads...CAVE_DSG_E.pdf

tork ve guc konusunda bu kafanda fikir edinmeni saglıyabılır. Ses sorununun yaklasık 30 bin km de vs cıktıgı soleniyordu aracım daha 5 binde o konuda yardımcı olamıcam. Manuele gore otomatıgın daha az tork kaldırdıgını bılıyorum sadece..Diğer arkadaslardan yardımcı olcak biri cıkar elbet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sorunu bende cok arastırdım ama dedigin gibi nette pek bir bilgi yok.

http://www.abt-sportsline.de/uploads...CAVE_DSG_E.pdf

tork ve guc konusunda bu kafanda fikir edinmeni saglıyabılır. Ses sorununun yaklasık 30 bin km de vs cıktıgı soleniyordu aracım daha 5 binde o konuda yardımcı olamıcam. Manuele gore otomatıgın daha az tork kaldırdıgını bılıyorum sadece..Diğer arkadaslardan yardımcı olcak biri cıkar elbet
    Evet ABT verileri gayet iyi.290 NM ye kadar çıkmış..uzun zamandır lk defa bi araç bu kadar hoşuma gitti.ama hala kafamda soru işareti kalıyor ister istemez..

Şu ses olayıda bi netliğe kavuşsaydı iyi olurdu...gerçi vw mühendisleri sesin doğal olduğunu ve dsg şanzımanın çalışmasının bu şekilde olduğunu savunuyorlar..30 binde olan bi polo gti sanırım daha yoktur..Ama şimdiden daha 30 bin olmadan seslerden şikayet başlamış..

ah bide manuel secenek olsaydı çok iyi olurdu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ABT verileri gayet iyi.290 NM ye kadar çıkmış..uzun zamandır lk defa bi araç bu kadar hoşuma gitti.ama hala kafamda soru işareti kalıyor ister istemez..

Şu ses olayıda bi netliğe kavuşsaydı iyi olurdu...gerçi vw mühendisleri sesin doğal olduğunu ve dsg şanzımanın çalışmasının bu şekilde olduğunu savunuyorlar..30 binde olan bi polo gti sanırım daha yoktur..Ama şimdiden daha 30 bin olmadan seslerden şikayet başlamış..

ah bide manuel secenek olsaydı çok iyi olurdu..

Ses sorunu kafada soru ısaretı bırakıyor ancak aracı alalı 2.5 ay gibi bir sure oldu aractan oldukca memnunum kullanıs rahatlıgı yol tutusu vs gercekten keyıflı bır arac pisman olmıcagına eminim.
    Hani ses sorunu hakkında suanlık bir sikayetım yok ne zaman baslar bilmiyorum. Leon fr daki dsg ile bu rocco ibiza cupra ve polo gtidaki dsg farklı 6 ilerilerde bu sorun olmuyor dıye bılıyorum yağlı fln olayları var tam olarak bilmiyorum ama bunların dısında aracla ılgılı sormak ıstedıgın bısı warsa cewaplamaya calısırım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ses sorunu kafada soru ısaretı bırakıyor ancak aracı alalı 2.5 ay gibi bir sure oldu aractan oldukca memnunum kullanıs rahatlıgı yol tutusu vs gercekten keyıflı bır arac pisman olmıcagına eminim.
    Hani ses sorunu hakkında suanlık bir sikayetım yok ne zaman baslar bilmiyorum. Leon fr daki dsg ile bu rocco ibiza cupra ve polo gtidaki dsg farklı 6 ilerilerde bu sorun olmuyor dıye bılıyorum yağlı fln olayları var tam olarak bilmiyorum ama bunların dısında aracla ılgılı sormak ıstedıgın bısı warsa cewaplamaya calısırım..
    teşekkür ederim ilgine alakana.şuanlık araştırma içerisindeyim.olursa sorarım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O.degil. Sana kolay gelsin

golfgti
    Misafir
    maşallah tok bır gtı sesi gtı'cı olmaz baska bısey egsozun markası nedir?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)