yaşar Nickli Üyeden Alıntı
Her boş denilen araba boş olmuyor inanmak inandırmak lazım şimdiki sahibini tanımam ama belliki iyi gidiyor eskidende gidiyordu göki de bilir :D
2 Aynı araç 3 korna gaza oturdugunda nasıl oluyorda 1 boy direk açabiliyor sonra açılmıyor ciger sadece bir boymu ? daha sonradan yavaşladıgını görüyorum,görüncede ilk aklıma kısa geliyor :)
Kimse ile polimige girmiyorum ama bu işler böyle olmuyor görüyoruz yakaladınmı affetmeyeceksin :)
haaa lafı gelmişken yazayım ceco ya söyledim okanada söyledim tanıdıgım herkeze söyledim aracımda regulatör değiştirdim bujilerimi değiştirdim ekzoz değiştirdim CRM de,arabaya 6,000 lira masraf etmiş diyipde ortamı gerene söyledigi şeyi ıspatlamayana aklının almayacagı güzellik yapacagım,ayrıca AHM 52 keşke ilk duydugunda beni arasaydın biz şerefsiz değiliz neysek oyuz araba için kendi kişiligimizden ödün verecek değiliz sen bunları yaptıgımı düşünmüşsün ya o bile yetiyor ;)okana cecoya söyleyecegine yada suat ustayı arayıp soracagına bana sorsaydın ilk beni dinleseydin keşke etrafda tereyag çok :icon_tup: