aynen kanka gördük:D tamamdır araşırız:)
tamam onur haberleşiriz;)
Printable View
AK maşallah gerçekten güzel gidiyor . sahibide şeker gibi insan aracı gerçekten anlattıgı gibi maşşalh çok çok iyi gidiyo yanlız onur abi söyle bişe var DD 106 da eger araç sahipleri 1 problem var dediyse dogrudur inanırım ben senden iyi olmasın onlarda 10 numara insanlardır.
inşallah eksiklerinizi giderim tekrar saglıklı bi deneme yaparsınız iki aracada maşşallah..
2 aracinda masallahi var.:)
chip filtre egsoz ile 30hp emsali atmasforiklerde rekor sanırım maşşallah
masallah 106 lara .. cok yırtıcı lar...
maşallah iki aracada
Geçen hafta okan ile görüştügümüzde geleceginizi duymuştum DD AK EE 106 bu giden 3 araba ile denerim dedim yeni aldıgımız bal köpüğünü :) Saat 9 10 gibi geldik saatler ilerledi bekledim ama gelen yok ömer ile görüştüm geliyorum abi dedi samete ulaştık oda ataşehirdeyim bu tarafa gelirseniz deneriz dedi ,ne onun bu tarafa gelmesini istedim nede bizim o tarafa gitmemizi,başka zaman deneriz kardeşim dedim tel kapadım AK gelecek dendi ama biz onuru arayıpda geliyormusun diye sormadık orda yanlışımız var gibi :) Eger müsait olursanız DD hariç bu akşam yada yarın akşam denemek isterim arka koltuklar sökük önler duruyor ister tek ister 2 kişi ister video çekin ister çekmeyin arabamızı deneyemedik yardımcı olursanız sevinirim bu arada buraya yazdım kusura bakmayın bunun için konu açmaya gerek yok diye düşündüm kimseye gider yapmıyorum zevk ile denemek isteyen olursa haberleşelim.
Saygılar.
Spec
orjinal 16,63
yazılım
kapak taşlandı
timing
Filtre
düz boru
sanayi tipi son susturucu
( kısa-port polish-piston-egzantrik-volan-headrs-nos YOKTUR :) )
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ;) Pazar günü aradılar sonuç ne oldu dün roll yapmışsınız dedi birkaç arkadaşım dün arayan olmadı dedim. yaşar abi tabi ki denemek isterim. AK nın sağ aksında ses geliyor. sol aks bilyası ötüyor. onları halletmem gerekli denemeleri nasıl istersen o şekilde yaparız fark etmez. amaç aracını görmen en kısa sürede deneme yapmak isterim ;)
maşallah araclara onur bu hafta gel muhabbete inşallah atasehire:)
Kısmet inşallah İbrahim bir sıkıntı çıkmazsa gelicem aksı halledeyim bi ;)
Yasar abi durumlari biliyosun.kopruden karsiya gecmek nasip olmadi cumartesi gecesi.gecseydikte pek arac yoktu.okana soyledim denemek istedigim araclari ama o oraya gitmis bu burdaymis su gelmicekmis derken kimse kalmadi.ihale gece bize patladi.neyse hata bizde.bidahakine 1 ay evvelden sozlesicem deneyecegim araclarla .benim arabam su an hazir.ben lafimin eriyim eksiklerimi giderdim geldim nasip olmadi ama denemek.belli bi aksam toplanilcaksa bende denemek istiyorum
sagolasın onurum bitirdiginde alo dersen sevinirim
kardesim sana söyleyemiyorum bile yerin uzak :( ama gelmek istersen basimizin üstünde yerin var , EE de gelirse güzel bir deneme olur diye düşünüyorum siz günü belirleyin sadece.
Varmı gelişme cmts boşmu geçirecegiz ? :(
Samet im ben seni arayacagım dedin noyu kaydet dedin bekledim aramadım :( gün içinde aramışsan noyu tanımadıgım için birşey diyemiyorum patron yanımızda olunca tel açamıyoruz malesef,akşama dogru şerefi aradım oda cevap vermedi senin noyu bilmedigim için seni istesemde arayamıyorum :( Gel bu akşam deneyelim DD uzakda AK bir dahaki hafta biter sende boşsan deneyelim .
evet abııcm bnde iş yerınden aradım ıkı kere mesgule attın:) bu aksam yapalım bşiler:)