User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
134 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ak 106 dd 106

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlşayamadıgım bişey var sahibi olmadıgın arabayla gider yapıyorsun sonrda arabayı arkadaşından alamadıgından dolayı denemeye gelmiyorsun.bigün kendi araban olursa senle deneriz sıkıntı yok benimde kimseden korkum yok isteyen istedigi arabaya ister 10 bin tl harcasın bende mami abiyle yenisetapımı yaparım isteyene dayarım
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah 106 lar fena

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ................................
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cevabı yazdım bu konuya başka yorum yazmam bilginiz olsun .

Millete eğlence lazım .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet sende benim gibi yapıp beni arayabilseydin başkalarından duyduklarınla değil kulagınla duyduguna inan,arabamı yüklediğimi bile ıspatlayamıyorsunuz çagırıyorum cecoya söylüyorum cevap bile vermiyorsunun,ama sizin anladıgınız dilden biraz agır konuşayım

Aracımı doldurdugumu ispatlayamayan iftira atan ne çocugu olsun sen yaz

Bende seni usta sanıyordum ahmet sende bizim gibi başkalarından akıl alıyorsun,ne farkın kaldı bizimle ?

Sen kendin yazdıgın zaman cevap yazarım ahmet,ayrıca şu araba mevzusunuda bir yazı yazayım araba benim içinde kalanlara duyrulur
    .....................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak hemşerim bana burda yazdıgın gibi sorabilirsin kim dedi sana bunu di,ye saklayacak degilim konuşmalarına dikkat et etirirler ben seni kaç sefer aradım cvp vermedin benim kimseden çekindigim korktugum yok herkez haddini bilsin ismail abi söledi bana ara sor sen ahm ye böle bişe söledinmi diye neyin peşindesin sen
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın sahibi selim garajcı mustafaya sölemiş arabaya 6000 bin tl harcandı diye sen kim oluyosun arabanın sahibi konuşsun beni de tanıyan tanıyo benim ustalıgımdan ne şüpen var sana bi yaramı verdim yoksa
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahm 52 bana sormadan videoyu koydun.kendi videon bile değil.daha fazla uzatmaya gerek varmı sence ?
    ome-R

ekinci
    Misafir
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın sahibi selim garajcı mustafaya sölemiş arabaya 6000 bin tl harcandı diye sen kim oluyosun arabanın sahibi konuşsun beni de tanıyan tanıyo benim ustalıgımdan ne şüpen var sana bi yaramı verdim yoksa
    bu 6000tl mevzusu bana aracın sahibi selim tarafından söylendi yg615 selim arkadaşımızın aracıdır bunu da bilen biliyor ben konuya girmek istemiyordum ama adımız geçti madem biz de bildiklerimizi söyleyelim ki inanmayan varsa ismeil ustanın elemanı mustafa arkadaşımızda konuşulurken yanımızdaydı isteyen onada sorabilir kimse nin malında mülkünde gözümüz yok allah daha çok versin gözü çıksın umarım anlata bilmişimdir............

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0505-947-21-40...

videosuz çıkmam, aracım komple sökük sonra sökmüşsün deme günlükte söküğüm,

speclerim ms beyin+ yüzde 85meth+filtre+egzos+ emme gaz kelebeği port polish olucak gelmeden mesaj at veya ara sonra geldimde gelmedi olmasın araba hazır değilken
    hahahah alıcan atarlı gıderlı yafruma bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kanka adam gibi kibarca bi soru sorduk adam ti'ye aldı filan, cevap vermiyceksen adam gibi bende saklı vs. bişey dersin yani..

yok, milletimiz de hep bi negatiflik abi, bana mı bilendin diyo, adamı tanımam etmem arabasını şimdi burda ki video da ilk kez gördüm rollingini filan bana mı bilendin diyo
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahm 52 bana sormadan videoyu koydun.kendi videon bile değil.daha fazla uzatmaya gerek varmı sence ?
    uzatılan şeyin senle bi alakası olmadıgını anlamadın heralde bide roling yapan arkadaş ak benim arkadaşım neden vdeoyu koyarken sana sorim vdeoları ben çektim farkındaysan benim arç ile çıktık vdeo çekmek için hem ne olduki zorunamı gitti seni geçti diye sen geçseydin senin vdeonu koyardım peki senin geçtigin vdeoyu koysaydım bana dermiydin bana sormadan neden koydun diye sonuçta bu işi zevk için yapıyorsak kimse gücenmesin darılmasın vdeo olmassa yorum yapılmassa paylaşılmassa ne önemi kaldıki rolingin maşşallah araçlara ....
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet ben selim araba ile bir sıkıntınmı var kimin oldugu konusunda evet ekrem abiden ben aldım tesisatı ile beraber senetle aldım senetlerinide yaşar abi ile ödüyorum bak ben aracın sahibiyim inanmıyorsan ara beni sana telden teyid edeyim.ayrıca ben kimseye arabaya 6000 masraf ettim demedim bunuda bilin kimse ile husumetim yok kimse ilede olmasını istemem kullandıgınızlafları seçin.
    ben selim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah ak'nin eski dolu halinide bildiğim için araçta 14/60 olduğunu biliyorum eğer söküldüyse güzel bir yürürü var maşallah ( jdm vti nikli arkadaş ömer kardeşimi tanımadığın için atar yaptığın belli sen dünyanın öbür ucundada olsan senle gazlamaya gelir merak etme gerisi arızalı bi arkadaş kendisi

janer106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ak ya maşşallah çihp filtreli ekzozlu en iyi giden 106 bence nazar degmesin
    kanka o arabaya vakti zamanında bi el değdi ondan sonra böle oldu umarım yürümemezlik yapmaz bundan sonra da )
    -----PUG GARAGE-----

GUL 50 - 98 RED VTR
    AC 1869 - 98 RED GTI
    TY 0906 - 01 RED VTS
    VV 9631 - 00 RED GTI
    ZN 4968 - 97 BLUE GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maşallah ak'nin eski dolu halinide bildiğim için araçta 14/60 olduğunu biliyorum eğer söküldüyse güzel bir yürürü var maşallah ( jdm vti nikli arkadaş ömer kardeşimi tanımadığın için atar yaptığın belli sen dünyanın öbür ucundada olsan senle gazlamaya gelir merak etme gerisi arızalı bi arkadaş kendisi
    hala atar diyorsunuz neyin atarı Allah aşkına???

ters cevap verirse ters cevap alırsınız bu kadar basit, tanımam etmem dener denemez artık kendine kalmış, atar lafı hiç sevmediğim bi olay tiksindiğim bi kelime.

sıkıntı vardı dedi özel değilse sıkıntısı nedir acaba yazdım, cila mila diyip ta.şağa vurdu ona göre de bende ta.şak bi cevap verdim bu kadar basit.

tanımam dediğin gibi arkadaşını, bana mı bilendin diyor yani arabayı ön plana çıkarma çabası bana göre başka bişey değil...

uzamasın daha mevzu rica ediyorum çok boş bi muhabbet oluyor çünkü arkadaşının ısrarla ters almaları yüzünden.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet ben selim araba ile bir sıkıntınmı var kimin oldugu konusunda evet ekrem abiden ben aldım tesisatı ile beraber senetle aldım senetlerinide yaşar abi ile ödüyorum bak ben aracın sahibiyim inanmıyorsan ara beni sana telden teyid edeyim.ayrıca ben kimseye arabaya 6000 masraf ettim demedim bunuda bilin kimse ile husumetim yok kimse ilede olmasını istemem kullandıgınızlafları seçin.
    ben selim
    selim baskalarının agzıyla yazma gerek yok ...kımın ne oldugunu az cok bılıyoruz sen bu tarz konulara bence hıc gırme kımseyede alet olma senı severım ...yasar mıllete gereksız yazılarından ve gereksız gıderlerınden bu konuları buralara kadar getırdı arabanın senın veya onun olması mevzu degıl..zaten az cok herkes bırbırını ıyı tanıyo kım kac kılo gelır ıyı bılırız sen o 106 gıbı ıkı tane daha 106 alsan tek basına odersın burada bırılerını korumaya kalkma herkes hakettıgını yasar ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala atar diyorsunuz neyin atarı Allah aşkına???

ters cevap verirse ters cevap alırsınız bu kadar basit, tanımam etmem dener denemez artık kendine kalmış, atar lafı hiç sevmediğim bi olay tiksindiğim bi kelime.

sıkıntı vardı dedi özel değilse sıkıntısı nedir acaba yazdım, cila mila diyip ta.şağa vurdu ona göre de bende ta.şak bi cevap verdim bu kadar basit.

tanımam dediğin gibi arkadaşını, bana mı bilendin diyor yani arabayı ön plana çıkarma çabası bana göre başka bişey değil...

uzamasın daha mevzu rica ediyorum çok boş bi muhabbet oluyor çünkü arkadaşının ısrarla ters almaları yüzünden.
    Gerginliğe gerek yok arkadaşım katılıyorum yanlış anlaşılma olabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)