uzatmaya gerek yok 2 aracada maşallah AK çok güzel yürüyor Ömer reis'ede maşallah
Cihan-34 doğru söylüyorsun araçta önceki zamanında 14/60 mevcuttu hatta bütün vites dişlileride farklı kullanılmış, 2 sefer şanzıman kırdım komple bir defasında 4 vites dişlisinin yanlış takılmasından diger kırılmasıda ıstavroz dişlisinin piminin şanzıman gövdesini parçalaması ve içinin dağıtması sonucu komple şanzıman grup dişlisi priz direk mili ve baskı balata değiştirdim. şuan sıkıntısız şekilde 16/63 ayna mahruti taktık.
ak 106 ya maşallah..ak ile denemek isterimdün gece mavi 106 ile sıktık plakayı hatırlamıyorum güneşli mc de buluştuk öle sıktık güzel yürüyo aracın maşallahı var ak yde bi görelim eğer denemek isterseniz
![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Ben seninle denemek icin geldim oraya acikcasi gelicekmi diye sordk evet dediler zonra aradigmda bana aracm hazir degil demedin bu aksam cikmicam arkadaslarlaym dedin..kadran videosuna gelince evet var ama iyi bir deneme yaptktan sonra altina onu da ilistirmeyi dusunuyorum eskisehire gidince .. Benden iyi olabilrsn belki ama speclerimz arasnda farklar oldugunu biliyosun ki cok fazla bir fark yaratacagini da sanmiyorum arkadasim..
benimle denemek için mi geldin, ama benle irtibata geçmedin ki hiç? ayrıca sana kim gelicek dedi
hatırladım ali abi aradı, o gece çıkmıycağımı söyledim evet, aradığı saatte 12 filandı, arkadaş ortamındaydım sende aradığında pardon hazır değil vs. dememiştim haklısın.
eğlencedeydik, arabamın iyi olup olmaması önemli değil belki geçerim belki geçilirim maksat denemekarkadan af döndüren, olmamış şeyi olmuş gibi gösteren kişilerden değiliz çok şükür.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
teşekkür ederim yiğit.
306gti-6'ları çok seviyorum, yıllarca hakkıyla yürütülmedi bu araba, up ile başladı yürüme mevzusu o zaman vteclerle kafa kafaya yürüdü gerçi f-gh-e denilen vteclerde başka şeylerde vardı ya neysesonra sbl 306 filan cıktı gayette güzel yürüyor denemdim ama hiç bilmiyorum nasıl gidiyor videolardan takip ettiğim kadarıyla gayet başarılı.
şimdi beyin ile daha da ileriye taşıycaz inşallah bu güzelim ''spor'' arabayı![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)