User Tag List

Sayfa 2/15 İlkİlk 123412 ... SonSon
281 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Konya Drag

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim malesef boyle şeyler olabiliyor aracın difransiyelini açtım ve akislerde hiç bir sorun yok kepleri ardından'da ayna mahrutiyi parçalamış. 2. si yeter ben kendi aracımı kendim yapıyorum herkes gibi parçaları bende yurt dışından alıyorum ayrıca aracımı kendim tune ediyorum bloğunu kendim hazırladım kimseyi kırmamak ve uzmek istemediğimden bugüne kadar konuşmadım amacım sadece tek besleme ile sadece (turbo) saniye almak yurt dışındanda hazır bir şey almadım lütfen adıma yanlış kimse yorum yapmasın. amaç nossuz araba yürütmek işçilik ve sanat ordan belli olur.
    öyle inceden laf giydirmeler yakışmıyor size

Yok nossuz yürüyünce belli olur yok bilmem ne

O iş öle değil işte

O iş pistte kim önde olursa öle olur

Yoksa USA de turbosuz 5 saniye koşan drag arabaları da var çok biliyosanız onlardan yapın görelim hiç beslemesiz bol Besmeleli
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel yarış çıkmış yine herzaman ki polamikler devam etmese ne hoş olur....
    gariban 106 gti....

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar için teşekkürler.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim malesef boyle şeyler olabiliyor aracın difransiyelini açtım ve akislerde hiç bir sorun yok kepleri ardından'da ayna mahrutiyi parçalamış. 2. si yeter ben kendi aracımı kendim yapıyorum herkes gibi parçaları bende yurt dışından alıyorum ayrıca aracımı kendim tune ediyorum bloğunu kendim hazırladım kimseyi kırmamak ve uzmek istemediğimden bugüne kadar konuşmadım amacım sadece tek besleme ile sadece (turbo) saniye almak yurt dışındanda hazır bir şey almadım lütfen adıma yanlış kimse yorum yapmasın. amaç nossuz araba yürütmek işçilik ve sanat ordan belli olur.
    Merhaba,

Güzel bir araba yapmışsınız, umarım aracınız rayına oturur. Yeter kısmına gelince, siz belli ki yancı tabir ettiğimiz etrafınızdaki insanların atarlarını giderlerini fark etmiyorsunuz. Ben bile pistte padokta dolaşırken msky'a saplamaya geldik konuşmasını duydum. Siz efendiliğinizi koruyor olabilirsiniz ama lütfen etrafınızdaki insanlara dikkat edin.

Burhan Type R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Güzel bir araba yapmışsınız, umarım aracınız rayına oturur. Yeter kısmına gelince, siz belli ki yancı tabir ettiğimiz etrafınızdaki insanların atarlarını giderlerini fark etmiyorsunuz. Ben bile pistte padokta dolaşırken msky'a saplamaya geldik konuşmasını duydum. Siz efendiliğinizi koruyor olabilirsiniz ama lütfen etrafınızdaki insanlara dikkat edin.
    gürsel abi zaten ortalığı karıştıran çogunlukla yancılar olur.dedigin gibi yanında gezdirdiğin insana dikkat edecen demekki

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şaşırıyorum.. Emre abi hiç ağzını açmadı.. Herzaman sessizdi pistte olsun mersin sanayide olsun dynoda olsun ayarda olsun..
    Aslında bu yüzden üzülüyorum bikaç konuşulan yüzünden emre abide dahil mersin yerden yere vuruldu..
    Neyse çokta birşey söylemek istemiyorum şimdi banada birileri çıkışır.
    Şunuda belirtiyim miniks abilerin dediği çok doğru. İlk yarışta olucak birşey değil ama zamanla bence rekor kırılmaya doru gidilip kırılıcak.
    Msky Msupra ve İsmail abimiz herkezin gönlünde taht kurmuş bende dahil. Videolarını hayranlıkla izlerim arabalarının ve dünde izlerken mest oldum mskyı.
    Ancak şahini yapan emre abi hiçbirşekilde msky ve İsmail abinin tahtını almaya çalışmaya yönelik bir çalışma yapmadı ki taht ayrı süre ayrı. İsmail abinin bir hayran kitlesi var şahin 5 saniyede yapsa o kitle yine ismail abinin hayranı olucak..
    Dediğim gibi asla emre abiden böyle birşey duymadım.. Tek amacı pist rekoru kırmak kimsenin tahtını almak değil.. Bence zamanlada bu rekoru kırıcak..

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilader kaç yaşında oldugunu bilmiyorum ama harbi söylüyorum çocuksun bana atar yapabilmen için daha 10 sene yarışman 100 adet vankel getirmen gerek

Benim le 3 yada 4 senedir telofonla irtibat kuruyosun sana hiç saygısızlık yaptımmı bitane araba yaptın adammı oldunda bana yarışta selam bile vermiyosun benim için önemli olan bu............................................

türkiyede araba yapan bütün insanlar msupra ve msky geçmeyi istiyor ve amaçlarıda o ama senin gibi gerdege girmeden çocuk istemiyorlar msky a saplamak kolay degil bunu kafana sok geçsende bi kere geçersin bi daha geçmeyi unuttururum sana ve bu işlerden yada dragtan vazgeçersin veya bir kaç sınıf altta yarışırsın sakın bana atar yapma gel pistte göster hünerlerini ve benim nasıl bir adam oldugumu anla tabi anlama kapasiten varsa b eni rakiplerim tanır onlarla nasıl bir irtibatım nasıl bir diyologum oldugunu bilirler nasıl onlara yardımcı olabilirim nasıl dost kalabiliriz ben onları düşünürüm neyse sana söz sen yap ben senin bir üst sınıfında yarışırım ya bide hiç seeding yapmadan en üst sınıfa adını yazdırmışın hayretler içinde seni izlemeye devam edecem
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle inceden laf giydirmeler yakışmıyor size

Yok nossuz yürüyünce belli olur yok bilmem ne

O iş öle değil işte

O iş pistte kim önde olursa öle olur

Yoksa USA de turbosuz 5 saniye koşan drag arabaları da var çok biliyosanız onlardan yapın görelim hiç beslemesiz bol Besmeleli
    sana niye dokundu sendemi nos basıyorsun????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu nos muhabbetini anlamadım gitti.bu drag yarışı deilmi sonuçta herkes en iyi saniyeyi yapmaya çalışmıyormu isteyen nosda basar tostdakimse normal otobanda nebilim veya başka biriyle denerken nos bastıgı yok bu drag yarışı elbetteki nos basılacak önemli olan 0-400 ü kaç sn bitirdigi bence.orda en iyi saniye yapana sen nos bastın diyemezsinki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şaşırıyorum.. Emre abi hiç ağzını açmadı.. Herzaman sessizdi pistte olsun mersin sanayide olsun dynoda olsun ayarda olsun..
    Aslında bu yüzden üzülüyorum bikaç konuşulan yüzünden emre abide dahil mersin yerden yere vuruldu..
    Neyse çokta birşey söylemek istemiyorum şimdi banada birileri çıkışır.
    Şunuda belirtiyim miniks abilerin dediği çok doğru. İlk yarışta olucak birşey değil ama zamanla bence rekor kırılmaya doru gidilip kırılıcak.
    Msky Msupra ve İsmail abimiz herkezin gönlünde taht kurmuş bende dahil. Videolarını hayranlıkla izlerim arabalarının ve dünde izlerken mest oldum mskyı.
    Ancak şahini yapan emre abi hiçbirşekilde msky ve İsmail abinin tahtını almaya çalışmaya yönelik bir çalışma yapmadı ki taht ayrı süre ayrı. İsmail abinin bir hayran kitlesi var şahin 5 saniyede yapsa o kitle yine ismail abinin hayranı olucak..
    Dediğim gibi asla emre abiden böyle birşey duymadım.. Tek amacı pist rekoru kırmak kimsenin tahtını almak değil.. Bence zamanlada bu rekoru kırıcak..
    abicim benim amacım taht degil bunu herkes biliyor eger bir rekor kıran birisi varsa bende herkes gibi onu tebrik eder onun yaptıgını bende yapmak isterim zannediyomusun bu yarışan insanlar rekor kırmak istemiyor herkes ve bu işlerle uraşan her insan ister ama ben rekor kırmaya geldim demez kırar gider..

rekor bende oldugu için ben rahat rahat rekor kırmaya geliyorum diyebilirim derimde ama başkasındaysa bu rekor ben ilk önce onu geçmem sonrada rekora gitmem lazım

ilk önce kaç saniye yapıyo onu görsün ondan sonra rekor desin
    ,
    ben söyleyim eger 12 saniye yaparsa bence araba on numara olmuş demektir eger 10 saniye yapsın onun elini öperim mübarek adam diye
    msupra

msky

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nos Basmak Güven özveri tecrübe ister.. kolay değildir bende basmayı düşünüyorum gelecek sezon Allah' Nasip ederse ... Elinizden ne geliyorsa yapında en iyi süreler en iyi dragları türkiye'de izleyelim.. Hol yok yumurta yok herkes kümes kuruyor..
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan türkiye sınırları içinde MSKY gibi kalkan araç yok bence.şahinin sahibi yanlış anlamasın bence msky gibi kalkamaz hmm iyi gidebilir ama msky gibi kalkamıyacagı içinde rekor biraz zor gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne nosu yaaaaaaaaa ne şaçmalıyosun gene topmu oynuyoruz burda yok sende grampon var benimki lastik ayakkabı falan ne diyosun anlamadımya bi git bizide uraştırma sen bi saniye çıkart ben nosuda sökerim turboyuda atmaosferikmi yarışıyım senle onuda yaparım sen bi saniye çıkart......
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilader kaç yaşında oldugunu bilmiyorum ama harbi söylüyorum çocuksun bana atar yapabilmen için daha 10 sene yarışman 100 adet vankel getirmen gerek

Benim le 3 yada 4 senedir telofonla irtibat kuruyosun sana hiç saygısızlık yaptımmı bitane araba yaptın adammı oldunda bana yarışta selam bile vermiyosun benim için önemli olan bu............................................

türkiyede araba yapan bütün insanlar msupra ve msky geçmeyi istiyor ve amaçlarıda o ama senin gibi gerdege girmeden çocuk istemiyorlar msky a saplamak kolay degil bunu kafana sok geçsende bi kere geçersin bi daha geçmeyi unuttururum sana ve bu işlerden yada dragtan vazgeçersin veya bir kaç sınıf altta yarışırsın sakın bana atar yapma gel pistte göster hünerlerini ve benim nasıl bir adam oldugumu anla tabi anlama kapasiten varsa b eni rakiplerim tanır onlarla nasıl bir irtibatım nasıl bir diyologum oldugunu bilirler nasıl onlara yardımcı olabilirim nasıl dost kalabiliriz ben onları düşünürüm neyse sana söz sen yap ben senin bir üst sınıfında yarışırım ya bide hiç seeding yapmadan en üst sınıfa adını yazdırmışın hayretler içinde seni izlemeye devam edecem
    Bizde adet sonradan gelen her zaman selam verir ben seni ne zaman 3-4 senedir aradım sanki aramışım gibi insanlara lanse ediyorsun? 1 kere yarış için aradım sen yaşını büyüt bence ve hafızanı tazele türkiyede adetler boyle bir mekana sonradan gelen selam verir herkese(sonradan gelenin yanına gitmez), tabi senin adetlerin farklıysa bilemem bu yazıları kayıt ette arkasından unutma 100 tane supra veya bmw motoru getirsende 1000 tane nosta taksan geçecem seni senin eski ustaların beni iyi tanır, ,,,,,,,,, reklamı bol seviyorsun ve yanlış istihbaratlar alıyorsun Türkiyede tek elini sıkacağım gerçek beyefendi ve sanatkar 3 tane adam var 4. sü yok .

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana niye dokundu sendemi nos basıyorsun????
    IQ yerlerde ...

ilkokullumuyuz birader muhabbete bak

Birde sana bir hatırlatma

Fazla böbürlenme Padişahım Senden büyük Allah var ...
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vaaay Emre bey gerçek yüzünü gösterdi. Ben yancılar konuşuyor, Emre bey efendi demiştim , kendisinin de düşünce ve bakış açısı aynıymış.

Hadi bakalım hodri meydan, hangi pistte geçeceksiniz arkadan itişli araba ile 4 çeker msky'ı çok merak ediyorum. Olay motorun beygiri ise, ismail abi neden msky'ı yaptı da msupra ile rekor kırmadı? Motor yapıp üstüne gt40 ve üstü turbo takıp 1300 hp yim diyip de dyno queen'likten öteye umarım gidersiniz.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JB 106 vs Turbo Saxo - YouTube&fs=1" width="644" height="390">JB 106 vs Turbo Saxo - YouTube&fs=1" />BORKED

JB 106 + Turbo Saxo [Pembe]

http://www.youtube.com/watch?v=bc8YBHNQ0dk]JB 106 vs Turbo Saxo - YouTube
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre bokunda boncuk ara beni kızdırma hangi sınıfta olusan orda yarışacak araba getiririm seni kupa almaktan men ederim.......

şu üç üstadı yazda bizde saygısızlık yapmayalım onlara ona göre sallayalım geri kalan ustalarda sana saplamak için hak kazansınlar
    msupra

msky

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vaaay Emre bey gerçek yüzünü gösterdi. Ben yancılar konuşuyor, Emre bey efendi demiştim , kendisinin de düşünce ve bakış açısı aynıymış.

Hadi bakalım hodri meydan, hangi pistte geçeceksiniz arkadan itişli araba ile 4 çeker msky'ı çok merak ediyorum. Olay motorun beygiri ise, ismail abi neden msky'ı yaptı da msupra ile rekor kırmadı? Motor yapıp üstüne gt40 ve üstü turbo takıp 1300 hp yim diyip de dyno queen'likten öteye umarım gidersiniz.

abi bende başından beri öyle olduğunu düşünüyordum, yanılmışım,

@ilkerotti
    abi sana karşı savunduğum için özür dilerim,
    Emre beyin düşünceside İsmail abiyi geçmekmiş,

Allah herkesin yolunu açık etsin,
    bu tür şeyler İsmail abinin daha fazla mesai harcayıp,
    çok daha iyi dereceler yapmasını tetikler,
    abi artık 9 değil 8 saniye bekliyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)