User Tag List

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
281 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Konya Drag

06vtc46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cumartesi konyadayım biraz işlerim var aracını getirde 200m onden kalk soz sana ama gelmezsen bu laflarıda bir bir ye 5 senede bu arkadaş bu kadar yapmış tebrik ederim cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii klavye delikanlısı ordayım kalk benle videoyada çekelim sonra bakarız ama delikanlı olup lafının arkasında kal yoksa yeeee
    kardeş yanlış anlamada benimde yıllarım geçti bu işte yeni gördügün çaylaklardan deyilim ben tamam dedimmi bitmiştir avans vermene gerek yok zaten yan yana kalkarız sende görürsün bende görüsürm kim kime ayırıyor aradaki farkı
    benim aracım tam bitmedi ve pazar günü sibop kesti sende biliyorsun ben sana demedim araban kırdıktan sonra aksam kalkalım diye şimdi sende bana cumartesi kalkalım deme sıkıştırmana gerek yok nasıl olsa kalkacagız
    benden haber bekle ne zaman biterse ozaman alo derim sana gelirsin tam bitmeden kendimi pistlere atıpda rezil etmem kusura bakma yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgr328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 3 gün içinde 3 tane soru sordum cewaplamak istemıyosunuz sanırım neyse bida bişi sormam ama büyük turboyla yüksek basınşla yarış kazanılmaz , istenilen saniye yapılmaz önemli olan arabanın yürüyeni , lastiği , freni , amortisörleri kısacası yol tutması en az patinaj çekmesi ve stabil ilerlemesidir rotary swaplamakla ve 100mm turboyla bu dedikleriniz mumkun olabilir onda sıkıntı yok fakat diğer eksiklerinizi gözden geçirin test edin çıkın piste ölçün yada dbn yayınlayın ondan sonra millete dikilin , sizin dediğiniz saniyeleri yapmak için komple vht li pist lazım burası santapod değil Türkiye
    evet çok doğru soyluyorsunuz hepsi onemli faktorler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06vtc46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş yanlış anlamada benimde yıllarım geçti bu işte yeni gördügün çaylaklardan deyilim ben tamam dedimmi bitmiştir avans vermene gerek yok zaten yan yana kalkarız sende görürsün bende görüsürm kim kime ayırıyor aradaki farkı
    benim aracım tam bitmedi ve pazar günü sibop kesti sende biliyorsun ben sana demedim araban kırdıktan sonra aksam kalkalım diye şimdi sende bana cumartesi kalkalım deme sıkıştırmana gerek yok nasıl olsa kalkacagız
    benden haber bekle ne zaman biterse ozaman alo derim sana gelirsin tam bitmeden kendimi pistlere atıpda rezil etmem kusura bakma yani
    Biraz once ustte arabam gayet sağlıklı yazmışsın*????

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet abi sizle benim bir sıkıntım yok zaten evet sibop kesti dogru duymusun ama sibop kesen bir arabaylada gelecek halim yoktu herhalde sıkıntı yapmayın bende sizde konyadasınız en geç bir hafta içinde kalkarız olur biter sizde yaptırın 1,vitesinizi sorun olmasın

abi bizde geri vites ezelden beri yok 1. vitesede gerek yok 2. vites fazlasıyla yeter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne zaman kalkarız tarih yaz???herkeste şahit olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman yazdıklarını ye ve deki arabam hazır olunca deneyelim ve gelirsin burda denersin oyle arkamdan atıp tutmakla olmuyor bu işler tamammı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tolga abi eklemiş eklemesi gereken videoyu. sen önce arabanı yürüt dyno koy video koy sonra gel atar yap.boş boş herkese atar giden yapıyon ona buna laf sokuyon daha arabayı yürütemedin.ya desenki garajımda bu dyno var bu dyno da bu çıktıyı aldım drift box ile ölçtüm bu DBN sonucum var. deki bu pistte bunu yaptım.ama yok sen bana somut bir örnek göster ben sana çok araba çıkartırım sen rahat ol.burda kimin neler yaptığını bilenler biliyor. bizde bu var şu var dememize gerek yok okadar görgüsüzlüğü olan insanlar değilleriz. dersinki bizim arabamız hazır buyrun deneyelim dersin ozaman olur.ama araban çıkmadan atar yapma olurmu

arabandaki turbo garettin kendi sitesinde yazan speclere bakarsak 45psi yani 3 bar bastığında saf methenol ile ortalama 2000 hp ye yakın bir değer vermesi lazım.herşey lafta süper.inş biran önce sağlıklı bir şekilde yürütürsünüz bunu çok içten söylüyorum. inş çok sağlıklı bir şekilde bu araç yürür bizlerde gururlanır izleriz zevk alırız.hatta denemeler yaparız belkide yürürse neden olmasın
    Herhalde modifiyeyle yeni haşır neşir oluyorsunuz ben size yanlışlarınızı duzelteyim
    GT55 turboyu 2000hp lik bir kombinasyonda kullanabilirsiniz ve yüksek basınçlarla
    öğrenmen açısından bir video gonderiyorum 42psi boost methanol 1000hp den fazla

lucimar dyno - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 3 gün içinde 3 tane soru sordum cewaplamak istemıyosunuz sanırım neyse bida bişi sormam ama büyük turboyla yüksek basınşla yarış kazanılmaz , istenilen saniye yapılmaz önemli olan arabanın yürüyeni , lastiği , freni , amortisörleri kısacası yol tutması en az patinaj çekmesi ve stabil ilerlemesidir rotary swaplamakla ve 100mm turboyla bu dedikleriniz mumkun olabilir onda sıkıntı yok fakat diğer eksiklerinizi gözden geçirin test edin çıkın piste ölçün yada dbn yayınlayın ondan sonra millete dikilin , sizin dediğiniz saniyeleri yapmak için komple vht li pist lazım burası santapod değil Türkiye
    ben kaç saniye yapacağımı nerde yazdım hatırlatırmısınız?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Editt........................

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhalde modifiyeyle yeni haşır neşir oluyorsunuz ben size yanlışlarınızı duzelteyim
    GT55 turboyu 2000hp lik bir kombinasyonda kullanabilirsiniz ve yüksek basınçlarla
    öğrenmen açısından bir video gonderiyorum 42psi boost methanol 1000hp den fazla

lucimar dyno - YouTube
    hayırdır P01 ile sorunun mu var biz kimseye sormayız kimle ne zaman rolling yada drag yarışlarına katılacağımızı kimseyide bağlamaz ikide bir Project01 yazıp durma arabanı yürüt kazan yada kaybet tebrik etmesini bilir insan yürümüyen arabayla atar yapıyorsun ilk önce yürüt ki seni insanlar kaile alsın....yürümeyen arabaya değer biçme üzülürsünn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kaç saniye yapacağımı nerde yazdım hatırlatırmısınız?
    msky ı gömmeye geliyorum diyen sizsiniz , facebook sayfalarındaki arabayı tanıtmışssınız orda siz yada arkadaşlarınız zaten yazmışlardı siz yada başkaları yazmıssınız ö,dgl o yazı ve resimlerde kalkmış şimdi koycaktım ama yok ortalıklarda , konyadaki hırçın bakışlarınızdan zaten belliydi bizim tırın üstüne ayrıca 6. sayfayı iyi okursan anlarsın ne demek istediğimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca yine diyorum bence siz bu foruma hiç girmeyin çünkü herkez klavye delikanlılığı yapıyo tatsız şeyler olmasın kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok siz yapın saniyenizi yada videonuzu yada dbn koyun sonra foruma girin yayınlayın sonra bizi hayretler içinde bırakın bizde diyelimki gerçekten özür dileriz sizi küçümsedik yada sizin üstünüze çok geldik helal olsun rekor kırdınız yada araba harbiden çılgın gidiyomuş diyelim burda yazmakla kimn eline ne geçiyo ? icraat önemli boşuna avukatlık yapmaya ona buna dikilmeye gerek yok (nokta) ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırdır p01 ile sorunun mu var biz kimseye sormayız kimle ne zaman rolling yada drag yarışlarına katılacağımızı kimseyide bağlamaz ikide bir project01 yazıp durma arabanı yürüt kazan yada kaybet tebrik etmesini bilir insan yürümüyen arabayla atar yapıyorsun ilk önce yürüt ki seni insanlar kaile alsın....yürümeyen arabaya değer biçme üzülürsünn
    p01 tuner kim? Sende araba varmı? Seni tanımıyorum birisi sana yazarsa cvp mı verirsin yoksa susarmısın bana p01 yazarsa tolga dahil hiç bir şekilde ilgisi olmayan konuyla benimde cvp yazmak hakkım o zaman kardeşim nasıl olur biliyormusun bu işler (hani benim arabam yurumuyor yaaaaaaa) yarışırız herkesede videoyu gonderirsin yurumuyor diye o zaman elini sıkarım saygı duyarım ama yarışmadan denemeden bu işler olmaz............. Konuşulmazzzzzzz yuruyen araban varmı........?
    Hani yazıp kalkamıyorsunuz yaaaa sizi kale almıyorlar bence malesef......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca yine diyorum bence siz bu foruma hiç girmeyin çünkü herkez klavye delikanlılığı yapıyo tatsız şeyler olmasın kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok siz yapın saniyenizi yada videonuzu yada dbn koyun sonra foruma girin yayınlayın sonra bizi hayretler içinde bırakın bizde diyelimki gerçekten özür dileriz sizi küçümsedik yada sizin üstünüze çok geldik helal olsun rekor kırdınız yada araba harbiden çılgın gidiyomuş diyelim burda yazmakla kimn eline ne geçiyo ? icraat önemli boşuna avukatlık yapmaya ona buna dikilmeye gerek yok (nokta) ...
    ÇOK haklısınız sizce ben yurumeyen bir arabayı drağa neden gotureyim? sizce ? difransiyelin kırılması yurumemesi manasınamı gelir.......?ben iyi bir derece almak için gelmiştim herkes gibi ama kısmet olmadı... pistide tanıdım kısmet her şey.
    Ben gene soyluyorum ben drağa gelecem DBN yada farklı bir şey koymuyacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Editt........................
    yazdıklarını sildiğin iyi olmuş yoksa işten anlamıyor diye insanlarla uğraşıp durursun

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni tanıman önemli değil...

ha bizim arabalar günlükte kullanılıyor drag için kesme biçmeyle uğraşmıyoruz ha dersen 80-300 km yarışalım araç haftaya bitiyor sende difransiyeli uzatırsın bu arada güzelce deneriz ha biraz daha vakit istersen 3 hafta sonrada kardeşimin aracı bitiyor o zaman sana kabus bi araba gelir dahada zevkli olur 2 taraf için....1 hafta yada 3 hafta onu sen seç bana hepsi uyar gelirsin adanaya denersin gidersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarını sildiğin iyi olmuş yoksa işten anlamıyor diye insanlarla uğraşıp durursun
    işten anlamadığımdan silmedin oraya başka bir konuda 10 sn altında derece çıkarttık yazmışsun ya hani yukarıdada ben nerde yazdım demişsin ona cevap olarak yazmıştım.
    24/07/2011 Ankara Federasyon Yarışlarına Mersinden 1050 hp Şahinle Katılıyoruz - TurboFSI Audi Forumları

bu linkte de herzamanki gibi rezil olmuşsun millet taşşak geçmiş bunu yazmıştım ama gereksiz boş boş konular uzamasın diye yazmadım. bak yarış diyordun ayarla arabanı adam sana zamanda söylemiş günde söylemiş görelim bakalım atarını giderini gitmezini.dahada uzatmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu forumdakilerin kızdığı 2 mevzu war araba yapıldıkdan sonra facebook olsun başka yerlerden okuduğumuz yazılar söylenen sözler %100 türk yapımı denmesi ve orda herkeze atar yapılmasıydı sonra motorun dışardan geldiğini öğrendik vs daha sonra 2. mevzu ise konya yarışından önce ve sonra söylenenler idi bu söylentileri herkez biliyo söylememe gerek yok o dediğimiz yazıları söylentileri sizmi söylüyorsunuz bilmiyoruz ama eğer siz değilseniz çevrenizdeki insanlar olabilir onlara dikkat edin ve dışarıya laf taşırmasınlar dedikodu bu ben ahmet derim o laf döner dolaşır kel mehmet olur abartma olur vs vs bence daha tartışmaya gerek yok . arabanızı yürütüp sorunları çözüp ii derece yaptıgınız zaman tartışma konusu açın uzatmaya gerek yok telefon numaranızı yazın yada özel msj atın yarışmak isteyenler ve yarışmak istediklerinize öyle tartışın bence .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    msky ı gömmeye geliyorum diyen sizsiniz , facebook sayfalarındaki arabayı tanıtmışssınız orda siz yada arkadaşlarınız zaten yazmışlardı siz yada başkaları yazmıssınız ö,dgl o yazı ve resimlerde kalkmış şimdi koycaktım ama yok ortalıklarda , konyadaki hırçın bakışlarınızdan zaten belliydi bizim tırın üstüne ayrıca 6. sayfayı iyi okursan anlarsın ne demek istediğimi
    herkese aynı şeyi soruyorum nerde yazdım hangi formda diye ama kimse bir link koyamıyor mahkemeler ispat ister ona gore yargılar nerde kaç sn yapacağımı yazdım? nerde msky'ı gomecem diye yazdım? yazdıklarınızın arkasında durup ispat edip formlarda benden özur dileyeyim ama oyle bir şey olmadığından bence ozur yolu size açık kalsın tech turkey haricindeki sitelere bakarsanız insanlar bunun cvp ını nasıl yazmışlar bence okuyun diğer forum sitelerinide sizler hakkında çok farklı yazmışlar...suçlamalar ispat ister ha kim bana ne yazmışsa cevabını almıştır kibarlıksa kibarlık ama terbiyesizliğe hayır...........işte o forum sitelerinde bunlar yazıyor hani beni tanımıyorsunuz ya yarışa bir dahaki sefere nasıl geleceğime dikkat edin ve orda olun tanışalım ve hatta yarışmacıysanız yarışalım.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)