250km hızla viraja girmesini biliyorlar ama teknolojinin merkezinde bir tane gece çekimi iyi sony hd kamera bulamıyorlar
250km hızla viraja girmesini biliyorlar ama teknolojinin merkezinde bir tane gece çekimi iyi sony hd kamera bulamıyorlar
videodaki s2000
tmm güzel gidiolar ama iddia ediorum aramızda bunları osurtucak şoförler var
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Bu speclerde bu araçlardan biri olsun aynı yolda itina ile şamar oğl.nı yapılır.![]()
Şaka bi yana yollar çok iyi.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
zamanlama ve viraj giriş çıkışları çok başarılı ee adamlar anavatanda yaşıyor nede olsa doğuştan jdm kültürü ve tekniklere sahipler ..
Hızlı ve virajlı güzel bir yolları varmış. Fazla risk almadan eğlenmişler güzel olmuş vidoe. Ama video kalitesi yerlerde. Şöyle güzel bir yol yokmu İstanbul'da ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yok artık lebronadrenalin hat sahfada fazlası zarar bence. ama bi arkın dediği gibi aynı şartlarda bunları osourtucak çok fazla şöför vardır bu sitede
manyan lan bunlar![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
seyretmiş 1 hafta kadar önce onur yollamıştı
ayrıca kamera çekilen araç hakkında fikri olan ? s2000 dicem kaput kısa geldi gözüme ep3 falanmı![]()
1881 - 193∞
Forumda arattırdım ama bulamamıştım hem benim gibi çok izlemeyen varmış canlandırmak iyi oldu
@m_power
http://www.youtube.com/watch?v=v37IrvlHjjM
güzel gazlıyolar helal olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)