tatlı rekabet kızıstı,sıra mınıkslerde...boyle boyle 10 sanıyeler gorulecek ınsallah...
tatlı rekabet kızıstı,sıra mınıkslerde...boyle boyle 10 sanıyeler gorulecek ınsallah...
Aynen öle Tünay
ben akhisarda ahmet abinin kalkışını gördükten sonra saniyesi benden kötü bile olsa ogun anlamıştım bu sürelerin çıkıcagını sonra aksilik yaşadı zaten kalkamadı
o yarıştan sonra özel drag coiloverları sipariş ettim günaya hondalar için arkalar önler farklı bütün dragcıların kullandıklarından bir tek o amatör kalmıştı aracımda cünkü
onlar gelcek haftaya inşallah testlere çıkıcam bende NOS bagladım ve basıncımı 1.3 ün üzerine çıkartmayı hedefliyorum
tutunmam Traction bardan sonra çok iyi oldu yolda 2 de bile sarmıyorum videoyu izlemişsindir ama dragda farklı olucak tabiki bir çift de lastik almam gerekiyor
bu sene yarış olursa ne ala olmassa seneye inşallah
Ahmet abi kaç senesini verdi bu süreyi elde etmek için ne aksilikler yaşadı ama insanlar sanıyorki ben aksilik yaşamadım 2 sene draglara giremedim her yarışa katılcagımda bir sorun yaşadım en son motoru kırmıştım bu seneye kısmetmiş sorunsuz yarışabilmek ama süreleri aşşaya çekmeye daha ekmek yememiz lazım yavaş yavaş bir anda kimse kafaya oturamaz tecrübe ede ede hızlanıcaz Allahın da yardımı ile inşallah
Ahmet abimi tekrardan tebrik ederim
bundan 4 yıl önce olsa gerek ahmet abinin motoru daha yeni yaptıgı zamanlar GT30 mu 28 mi diye telefonda konuşuyorduk ozaman GT30a ikna etmiştim onu 1500cc de nasıl olur dolarmı diye düşünürken nerelere geldi araç Maşallah Süphanallah Râbbim çok daha iyi süreleri birlikte yapmayı nasib etsin inşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Teşekkürler hilmicim iyi dileklerin için. evet gt30 konusunda çok kararsızdım beni ikna etmiştinçok zaman geçti sürekli birşeyler deniyoruz denerken güç aldıkca veya bazende amatörlükden kırıp döküyoruz.hesaplarımıza göre bu süre çıkması gerekiyordu zaten çok şükür görebildik.Nos içinde setup umuzu düzgün tuttursak hedefimiz en azından yüksek 10
bu işler pat die olmuyor maalesef zamanla oturacak Hilmi.Sonuçda hacim avantajınız var.Bence 10 lu süreleri beraber yakalayıp stabil bi şekilde sadece plotaj farkını göreceğimiz günler gelecek
![]()
RACE WERKS
Büyük emek.Helal olsun Ahmet abi.Utku nun da ellerine sağlık.
Daha iyileri de gelecektir.Maşallah.
---BTU cupra---
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
41 kere maşallah![]()
Masallah tebrik ederim Tr de boyle araclar gormek gurur verici.
maşallah şanzıman dogbox degilmi![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Abi maşallah utku ve sana selam ve sevgiler![]()
4135795336796322170053790 kere masallah abi
Not 1 videolari Erkut abiye biraktim abi tum kalkislarin var
Not 2 Beyaz olsa iyiydi be![]()
bu ısın guzellıgı burda zaten...hep bı eksık var hep bı eksık bulunuyor...senın tutunmayı cozmen lazım,sonra ahmet abı nos basacak sonra sen basınc acacaksın sonra turbolar degısecek sonra vs. vs. bı bakmıssınız tozlu pıstlerde 10 sanıyeler gelmıs....tabı bu arada coluga cocuga karısırmısınız bılemem![]()
tekrar tebrikler ahmet abi,
10sec car benim gözümde artık,
100-200 km/h ölçmeyi düşünüyomusun , ben asıl orda süpriz yapıcağını düşünüyorum
Grow up! this is just a car
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)