ali kardeşimin m3 gt4 ile türkiye pist şampiyonasının yenilenen körfez pistindeki yarıştan incar görüntüleri
ali kardeşimin m3 gt4 ile türkiye pist şampiyonasının yenilenen körfez pistindeki yarıştan incar görüntüleri
"Wagen"thusiast
tamamını izleyemedim ama bu arabayı benım kullanmam lazım tolga![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ilk 5 dakıkayı ızledım,ozellıkle ondekı BMW ve Porsche nın kapısması harıka ama ızlenmıyor....
Arka duzluk sonundakı S vıraj gereksız hızlı olmus,tretuara carparak gayet hızlı donuyor pılotlar...
Pıst cok hızlı olmus malesef![]()
Pist çok kötü olmuş bence. Videoda dikkat ettim sadece 2. ve 3. vitesi kullanabiliyor. Arka kısım rezil olmuş. Kim çizdiyse kafasına tuğla düşe.
IN BOOST WE TRUST
Ben o pisteki yanlış saymadıysam 3 tane s virajı var çok rahat geçilebilen ben s'leri gereksiz buldum çünkü S'ler çok kısa olmuş direk apexleri keserek gayet hızlı bir biçimde giriliyor. Olmamış.. =(
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Zevkli ya istiyorum piste çıkmaaaaak
Pistin son virajları gereksiz olmuş biraz daha devamlı olaydı shotcut olmazdı.
son düzlükteki solu uzun tutsalardı daha güzel olurdu bence![]()
Drag yapıcak alan kalmamış kötü oldu bu
pist beni ilgilendirmiyor ister S olsun ister J![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kotu olmus ya 2 tane viraj gerisi yalandan vidi vidi, fuzuli s ler. adam gibi frenaj bile bir yerde var sadece, nerdeyse oda olmasa full genis daire gibi donulecek.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Umit abi gene en onde
M3'lerle Porsche'larin arasinda buyuk rekabet war, 2 ay onceki yarista baya carpismalar surtusmeler olmustu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)