yav su arka camlarında ne yazıyo arapça bilen bi arkadasımız vardır illaki tercüme bekliyorum , zahmet olmazsa önemlii
Printable View
yav su arka camlarında ne yazıyo arapça bilen bi arkadasımız vardır illaki tercüme bekliyorum , zahmet olmazsa önemlii
ölümüne yan alayına isyan yazıyo heralde:D
honda bu videodan sonra arap piyasasından çekilsin bence.
yiyorsa sahinle yapsınlar aynı hareketi :)
tecrubeleri cok iyi bi yolda arka attımı afallıyoruz nasıl geri yola sokucaz diye adamlar kopsun diye ugrasıyo kopmuyo topluyo aracı az önce sahil yolundan geliyodum s ilerisinde bi clio3 vardı spin atmıs patlamıs orta çimlerin oraya arap kullansa şimdi yolunda devam ediyodu o arac :)
olduğu yerde dönüyor ileri ve geri dönebiliyo
mantıksız ama er babayiğit beceremez gibi
Şimdi düşünüyorum da akıl karı değil kanka yaaa.. İyi Allah korumuş bizi zamanında.. :)
Gerçi patlasaydık kendi başımıza patlardık.. Gecenin 3'ünde 4'ünde yapıyoduk :D
Bi kere korktum ben böyle birşey yaparken.. Hep anlatırım.. Serdar'la 150 ile hafif koparttım arabanın arkasını.. O an ikimizde çok korkmuştuk hahahaha :D
araba yol tutar şoförü iyidir, çöl kumludur v.b. her şeyi anladım ancak yana ve arkaya oturtacak 3 salağı nasıl buluyorlar onu anlayamadım?
kaza yapıldığında içinden inleye inleye çıkan, ak-47 ile havaya sıkıp etiket yapan, arabanın yol tutmasındaki en büyük katkıyı sağlayan da onlar ama gel gelelim ki sadece şoför meşhur oluyor..
3 salak aslında olayın isimsiz kahramanlarıdır.
bunlarin hepsini canli izlemis biri olarak;
1- arabalarin fiyatlari TL ile yaklasik 7-8bin TL lik arabalar.onlar icin cerez parasi.zaten cogunun aksi vs kiriliyo orda birakip gidiyolar.
2- zeminler hafif tozlu ve sicaktan dolayi iyice kayganlasmis.
3- her 10 denemenin 7 tanesi takla ile bitiyo.
4- bu hareketlerin yapildigi meydana zaman zaman polis baskini oluyo ve polisler taslaniyo :)
5- lastiklerin durumunu ne siz sorun ne ben soyliim
söylenecek bişey yok bu adamlara bunlar mallaşmış tam
fwd,rwd,awd farkmaz adamlar king...helal olsun.
Sağlam test pilotu olur bunlardan valla.
Deli herifler :D
aga bunlar sıkıntılı adamlar ya:S bu nedir ya :D
kesinlikle akıl işi değil