ne tür bir alkol tarzı kullandıklarını merak ediyorum bende o kafayı yaşamk istiyorum :D
Printable View
ne tür bir alkol tarzı kullandıklarını merak ediyorum bende o kafayı yaşamk istiyorum :D
birde böle bişey var
yok daha neler.... fake mi bunlar :)
neyi kanıtlamaya çalışıyolar havayı tarıyarak acaba cidden cok cahil bi millet..
fake değil sadece drift yaparken kaza geçiriyorlar şans eseride kamera kayıtta oluyor o sırada
oyyyy adamlar nasıl saçıldı etrafa öyle :S
Hahahaha ne güldüm ya taramalı ile havaya sıkıyorlar :D:D
obaaa nasıl uctular fena cakıldı herif yere madem bu işi yapıyonuz bari kemer takın her vakit cenaze kılınıyodur orda camilerde :D
Camry iyidir. Bu işin Suprası diyebiliriz.
Denge falan harika japon yapmış zamanında.
onu bunu bilmemde pilotajları fena :D:D
çok tarzlar ya tipler dinlenen muzikler fln.. şurda *** atmaya calısmayın ya millete *** atılcak bi yanları yok çıkıyo gerekirse delikanlı gibi patlıyo :D kesinlikle yetenek gerektiren bi iş yapıyorlar orası kesin.
ayrıca arapça bilen bi arkadaşımız yokmu ya su arabanın yan camlarında arka camlarında ne yazıyor hakkaten çok merak ediyorum :)
ne yetenek nede akıl işi. hepsinin bir akıl sorunu var kesin. trafikte kamyonlar otobüsler arabalar sagda solda izleyen insanların ne canını ne malını hiçe sayarak akılsızca sorumsuzca hareket ediyorlar işte.
Takla atarak gebersinler dünyaya bir faydaları yok zaten. Birde videoya çekip özendirmeleri aynı bir saçmalık bir b.k yapıyorlarmış gibi.
Pilotajları çok iyiyse paraları var kursunlar bir pist drift şampiyonası yapsınlar profesyonel.
Veya Rallilere katılsınlar , Dakara katılsınlar vs.. Boş işlerle uğraşıp havaya mermi sıkarak anca küfür yerler.
Benim anlamadığım trafik içerisinde nasıl bu kadar rahatlar
Arka cam yorumlarına koptum :)
Bu adamlar crazy. Pilotajları mükemmel ama aksilikler olabilyo yukardaki video gibi
Not : Adam *** cuvalı gibi çakıldı be!.
La adamlar koca 4x4le yaptı.Bizim burda ilk yandan sonra kontra'da bariyerleri görürüz..
orda yaşayan birine sormuştum..araba birine çarpıp öldürürse ne oluyor diye ? cevap ne derece doğru bilmiyorum ama izleyenlerin suçlu olduğunu çarpana birşey olmadığını söylemişti..
örneğin oraya gittiniz ve ufak çaplı da olsa bir trafik kazasına karıştınız haklı olma gibi bir durumunuz yokmuş..deniyormuş ki sen buraya gelmeseydin bu kaza olmayacaktı..aynı mantık o araçları izleyenler içinde geçerli gidip izlemeseydi ölmeyecekti :D
anlattıklarım başkasından duyduklarımdır doğruluk payı nedir bilmiyorum.
tebük drift.
yıllardır takip ediyorum bunların videolarını..
çölde dümdüz geniş arazi kay kay topla..
alışkanlık ve para sadece, kafa rahat adamların
kazaları cok kotu