Genc Osmanada masAllah cok keyifli olmus guzel gunlerde kullan haciii...![]()
abi tebrik ederim,
bu gördüğüm ikinci konun,
konuyu açıyorsun, 1-2 saat içinde çıkıp sıkıyorsunuz,
seni canı gönülden kutlarım,
300zx geçilmiş olsada duruşu yeter
kazasız, belasız, güzel günlerde kullanman dileklerimle, Maşallah abi
Muharrem abi yeni makinan hayırlı olsun,
maşallah, kazasız, belasız, fena çeviriyor![]()
masallah knka cok guzel deneme olmus ıkı aracıda tebrık ederım vıtes atıslar harıka tam yerinde![]()
S2000 turbo
teşekkür ederim, geçilmiş olmak iyidir, insanı daha yaratıcı kılar,
Hemen bir örnekle anlatayım;
ilk roll deneyimlerimden birini enes'in typerla yapmıştım, fena geçmişti beni, o tarihten sonra aracım biraz hızlandı, şimdi de muharrem'in typeR ilçe boy atınca aracımın hızlanması adına çalışmalar kaldığı yerden devam edecek, yani böyle böyle proje hayat buluyor işte,
Araçlara maşallah. 300ZX de yazılım yada beyin felan varmı ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
turbo type r gzl olmus gzl gıdıyor. tebrıkler. turbo type r hakkında bılgı verebılırmısınız ?
araciniz 300zx ancak siz 3000000000zx bir insansiniz. tebrik ederim. (sifirlari daya koyacaktim da soze devam etmek icin koymadim)
bu motor da m3 gibi hard yuklenebiliyormu acaba?
boyle bir dusunceniz varmi ileride ??
tekrardan tebrik ederim. cok kaliteli bir insansiniz
maşallah araçlara kazasız belasız sürüşler çok güzel denemeler olmuş ayrıca muharrem vites atışları çok başarılı ...
maşallah araçlara![]()
RACE WERKS
Ben ottoman yerine yeni type gorunce sormustum. İkiside masallah.
Bu arada deneme sirasinda sunu gordum bilmiyorum ne kadar dogru;
Type R litre basina 100hp uretebilen atmosferik bir motorun turbolanmasi ile yuruyen bir arac, ustelik surucusu ve sahibi daha tecrubeli hem yapim hemde suruste.
300zx ise 3.2tt ile 300hp standarti olan hafif tune edilmis bir arac, sahibinin de soyledigi gibi deneyerek ve tecrube ile daha ileriye kolay tasinabilir dusuncesindeyim.
İki aracada masallah gercekten, 300zx daha iyi yerlere gelebilir dusuncesindeyim ama.
Kolay gelsin darisi basimiza :-)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)