OPC 5000 Büyükçekmecede 2 defa gördüm aracını hatta bir tanesi ışıklarda homurdatıyordun :) çok geliyormusun çekmeceye,
Printable View
OPC 5000 Büyükçekmecede 2 defa gördüm aracını hatta bir tanesi ışıklarda homurdatıyordun :) çok geliyormusun çekmeceye,
memnun olurum,ne de olsa sen benım beyaz ınsıgnıa yı sattırmıstın benı farklı goturerek...:)
selam guzelsehırde oturuyorum o yuzden sık gormussundur,bırdahakıne durdur da tanısalım
gti çok iyi tutunmuş sanırım 150 lere kadar falan bastınız doğrumudur? ilk açtığınız konudada bu hızlara kadar önde olacağınızı bile düşünmüştüm ama yanılmışım demek insignia o kilosuna ramen ciddi yürüyor.her iki araç sahibinede maşallah Allah kazabela vermesin ikinizede
Hoşgeldiniz , maşallah bu arada OPC ye de GTi a da :)
Tayfun abi Edirne merkezde beyaz OPC hiç görmedim desem yalan olmaz :D
İki araç da çok güzel. Insignia gerek rengi gerek sw kasası ile beni daha çok büyüledi :) gidişine diyecek söz yok zaten.
Polo doğrusu beni epey şaşırttı, maşallah çok güzel ve keyifli gittiğini hissettiriyor videolardan...
Kazasız denemeler dilerim bundan sonra da :)
160 gibi bitiyor bu video ben 4 sonu gibiyim.Esasında sağlıklı bir deneme yapamadık,daha çok kenarda durup camdan cama sohbet ettik:)Benim aracımın şişme sorunu ile alakalı malesef fazla deneme yapamıyoruz ama gelde Ali beyi ikna et:D
Yakında daha sağlıklı denemeler olur inşallah.Şöle 50-230 felan.
Bu arada 80 de bastık benim en şişik halim ile,kafa bile çıkaramadım:p
Guzel deneme ancak sisme denilen sorun aslinda aracin kendini "korumaya" almasidir...
Bir cok 1.4 motorlar var yazilim ve DP li,5-6 kez ust uste basiyorlar ve hic sorun yok...
Yaziliminizi gozden gecirdin,sagliksiz olmus yaziliminiz.
Aksamlari hava 16-17 derece,bu olmasi iyi degil...
Maşallah.
Rolling yapılmadı mı?
uzunda OPC nin geçmesi kadar doğal bişi yok
ancak poloda çok ii tutunmuş valla
2 aracada maşallah :)
Arac sismiyor aslinda,isin dogrusu ecu araci korumaya aliyor...
Yazilimi gozden gecirin ve dogru set up da yuruyun,zamanla problem acicaktir cunku...
ben de insignianının erken ayıracağını tahmin ediyordum ama iyi yürümüş polo da. maşallah araçlara.