sagol kardes cok tesekkurler
Printable View
Maşallah GTi başarılı :)
Değerli komşum,ben haddimi biliyor ve ayağımı yorganıma göre uzatıyorum:)Ama bir dahaki denemede söz senin 200 den sonra uzadığını çekmeye devam edeceğimki insanlar o güzel egzost senfonini dinlesinler:D
Ben kendimi tatmin ediyorum işte,sana az da olsa tutundum die nie hemen 280 leri karıştırıyorsun ki:)
iki aracada maşşallah aykut abi sanada ayrıca maşşallah ..:D:D
Sunu unutmamak gerek,sadece yazılımla şişmeden yuruyen GTI yada Ibıza Cupralar var,oyuzden yazılım sıkıntılı dıyorum...
Methanol-cooler ıle Stage atlarsınız ama bu kadar hemen motorun kendıne korumaya alması ıyı bır sey degıl...
maşallah araçlara ikiside çok çok güzel kazasız belasız binin abilerim :)
opc o kasayı bu şekilde uçuran motor üfff üffff :D
poloda çok iyi ama bencede yazılımsal bir sorun var diyorum bir güncellenme gerekiyor hatta değiştirilmesi gereken değerler var bence :)
Hatta farklı yazılımı olan bır GTIyada Cupra ıle deneyın 3-4 sefer,dogruyu bulursunuz...
Farklı yazılım olayı değil şahsimce , 1.4 motor turbo ve kompresörle besleniyor , kaput altınında çok havadar olduğunu sanmıyorum , rocco'lar içinde duymuştum aynı şişme olayını daha önceden...motor yapısı bence.
Cok fazla Rocco yada gti var sorunsuz yuruyen...
Eger yazilim fazla agresif ise bunlar oluyor malesef.
Dogru secim=Dogru sonuc
maşallah iki aracada, kazasız belasız..
masallah aykut abi ıntercooler sonrası daha ıyı olacaktır mutlaka :)
hoşgeldin,
ben de herkes gibi uzun zamandır bu denemenin sonucunu bekliyordum,
hatta bir ara umudu kesmiştim olmayacak diye.:)
videoları görünce 2 şey çok şaşırtıcı geldi,
0'dan kalkarken polo nun one atlamasını bekliyordum, ama 3 e atınca da senin aracın kopmasını, ikisi de olmadı.:)
poloda launch kontrol olmaması ve rolantide kalkması çok olumsuz etkiliyor gibi, muhtemelen sen tam doldurup kalkıyorsundur.
bana sorarsan bu denemenin galibi polo sayılmalı, senin canavarla boyle baş edebilmek her arabanın harcı değil çünkü. burda baya baya dalga gecenler oldu polo ile ezer sonra da gecer filan dendi.
son olarak başka insigniacılar kendi forumlarında senin aracın gerçekten opc olup olmadıgını tartışıyorlar.
açıklık getirirsen araca ve speclerine soru işaretleri silinmiş olur.
maşallah araçlara güzel deneme olmuş polo iyi tutunmuş :)
Evet okudum bende insigniateam adlı sitede yazılanları.DiaDavidoff nicli arkadaş 'boş muhabbet,konuyu açan arkadaşın hiç birşeyden haberi yok ' demiş:)O araba opc değil Türkiyede yok demiş,yaşı 26 bu arkadaşın.Hemen altında cekY nicli bir diğer ardaşta plakaya kadar yazmış ve kalkışta gti alır uzunda opc üzer demiş.Yaşı 17:DBu işler yaş ile alakalı değil demekki:)
Ali senin canavarın opc olduğuna inanmamış insigniacılar:)Bir sabah sadece egzost sesini kaydedimde o siteye yükleyeyim:D
sitenin admini yazmış opc diye. zaten renginden bile biliyorlar opc olup olamayacağını.
diadavidoff da itiraz etmemiş zaten opc denildikten sonra.
sonuç olarak bu araç şu an kaç ps.
325 ps stok halı mı? ve ayrıca 4 çeker bir araçla nasıl kalkıyor polo hiç sarmadan şaka gibi. launch kontrol olsa sarar ve daha kotu mu olur acaba?:beuj:
Aykut abi aracı S'de ESP kapalı sol ayağını frenden çektiğin gibi sağ ayağını dip gaz kökleyerek mi kaldırdın? En iyi öyle çıkıyor ölçümlerde bir dene istersen. Birde setup yüklensin öyle deneyin. Bu şekilde şişmesi normal :)
Polo çok başarılı, bundan sonra da daha iyi olmasını dilerim. Tebrikler