Teklifim hala geçerli benzin paran benden:)
Sana benzin değil arabayı yakar:D
Printable View
Şöyle söyliim uçurumu. Ben Megane ı aldığımda arkadaşımın yeni aldığı GTI ile denedik benim arabamda 2 kişi toplamda 280 kilo geliyorduk. O kendisi 70 kg falan geliyordu. Geçiyordum. İki arabada stock haldeydi. Onun üzerine ben downpipe, filtre ve intercooler ve yazılım yaptım. Şu anda yüklü S2000 le 260 a kadar kafa göz gidiyorum. Viteslerden bir ben öne çıkıyorum bir o çıkıyor son vitestede yan yana gidiyoruz. Bu şekilde yürüyen polo ben daha görmedim.
alper abi vur kellesini şu polo gti nin sen boşa konuşmazsın ;)
maşallah :)
Maşallah.Polo oldukça iyi gitmiş.:)
Opc ile olduğu gibi senide geçerim diye bir iddam yok,arabam belli gideri belli:)Yanlız uçurum demek 10 boy ve üzeri anlıyorum ben,stage 2 ile okadar fark olmayacağını düşünüyorum.Genelde benim konularıma fazla iddialı yazıyorsun,bu deneme ile uçurum olur ise aramızda haklı olduğun ortaya çıkmış olur:)Yanlız bende intercooler,stage II Yazılım ve egzost yapim önce,uçurum nasıl oluyormuş görelim.
:)Ucurum sana degıl aslan abım sana fırtına yaratanlara...:)
:DBu arabanın anasnı ... Yaptıracaklar bana yukle yukle yukle pıyasayı alt ust et , sonra yak... Mannnyk ettnz benı...:D
@OPC 5000
Aracına maşallah.Çok güzel bir makina.
Ama aklıma bi anda maksut'un "benim ferrari ile anahtarına kalkacak adam arıyorum" sözünden 2 dk sonra sıraya giren en az 20 kişi geldi. :)
Arabanın anasını ... sonra da burda olman dileğiyle
video çekmiyorum geçsemde çekmiyorum geçilsemde çekmiyorum. S2000 ile denememizde ben 137 kg arkadaş 100 kg civarında + bende müzik tesisatı var.
Uçurum var derken tabii ki 10 boy değil ama 5 boy olur.
OPC arkadaşım sana da uçurum yapacak arabamız var merak ediyorsan.
bu tarz denemelerin sonucunda konu neden bu tarz bir hal alıyor enteresan.. herkezin arabasına maşallah ne diyeyim...
Abi aman ankara deme bana. Oranın beygirleri garip. Herkes uçak sanıo arabaları. Bi tork garajdakilerin ayakları yere basıo.
bütün ankara zan altında mı şimdi?
her cümle bir sansasyon, her cümle bi sataşma.. değişik bir yaklaşım.
Haklı olabilir bence, son muhabbetler beni Scirocco'dan soğuttu mesela.
yine de genelleme yapmamak lazım..
uzun zamandır okuyorum sayfayı ben bir yorum yapayım. her 2 aracı da tebrik etmek lazım ancak 2 tonluk bir arabanın o performansı da alkışlanır yani. baştan sonra götürmüş, beyaz bayrak -ayna derler at yarışında.
evet bende denemek isterim toplanırsanız benide çağırın özellikle megan rs seni merak ettim benide çağarın tanışmış oluruz :)