Şöyle söyliim uçurumu. Ben Megane ı aldığımda arkadaşımın yeni aldığı GTI ile denedik benim arabamda 2 kişi toplamda 280 kilo geliyorduk. O kendisi 70 kg falan geliyordu. Geçiyordum. İki arabada stock haldeydi. Onun üzerine ben downpipe, filtre ve intercooler ve yazılım yaptım. Şu anda yüklü S2000 le 260 a kadar kafa göz gidiyorum. Viteslerden bir ben öne çıkıyorum bir o çıkıyor son vitestede yan yana gidiyoruz. Bu şekilde yürüyen polo ben daha görmedim.
IN BOOST WE TRUST
maşallah![]()
Maşallah.Polo oldukça iyi gitmiş.![]()
Opc ile olduğu gibi senide geçerim diye bir iddam yok,arabam belli gideri belliYanlız uçurum demek 10 boy ve üzeri anlıyorum ben,stage 2 ile okadar fark olmayacağını düşünüyorum.Genelde benim konularıma fazla iddialı yazıyorsun,bu deneme ile uçurum olur ise aramızda haklı olduğun ortaya çıkmış olur
Yanlız bende intercooler,stage II Yazılım ve egzost yapim önce,uçurum nasıl oluyormuş görelim.
Bu arabanın anasnı ... Yaptıracaklar bana yukle yukle yukle pıyasayı alt ust et , sonra yak... Mannnyk ettnz benı...
![]()
@OPC 5000
Aracına maşallah.Çok güzel bir makina.
Ama aklıma bi anda maksut'un "benim ferrari ile anahtarına kalkacak adam arıyorum" sözünden 2 dk sonra sıraya giren en az 20 kişi geldi.
Arabanın anasını ... sonra da burda olman dileğiyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)