User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
114 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Polo Gti Revo & Opel Insignia Opc Sport Tourer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farklı yazılım olayı değil şahsimce , 1.4 motor turbo ve kompresörle besleniyor , kaput altınında çok havadar olduğunu sanmıyorum , rocco'lar içinde duymuştum aynı şişme olayını daha önceden...motor yapısı bence.
    benim araba bile şişmiyo la o niye şişsin ,2 araba denedik ecufast var arkadasta bende ps var,ecufastta fan ayarlamıslar ekstradan gazladınmı acıyo hemen,birde superchips denildi ama revoda olabilir tam bilmiyorum süpheliydi baska bi a3 le denedim o şişmişti ama.sanırım basınc odaklı yazılım o da şişiriyo tabi

RcK4MiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen aklıma RS4 ler geldim. Maşallah. Hızlı aile babaları spec
    H O P E = (H)ave (O)nly (P)ositive (E)xpectations

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir süredir takip ettiğim bi konuydu.. öncelikle forum a hoşgeldiniz.. video yu keyfle izledim. opel in 1.6 t olduğunu düşünerek ilk başta helal olsun ne gidiyoo bee demiştim.. ancak değilmiş sanırım.. polo ii tutunuyor gördüğüm kadarıyla diyorum şimdi.. bu konuyu takip etme nedenim 1998 de yan komşumun da otomobil merakının olduğunu bilip 3 ay sonra ancak tanışmış olmamdı.. bu adamlar ne zaman tanışcak diye merak ettim doğrusu..

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aykut abi aracı S'de ESP kapalı sol ayağını frenden çektiğin gibi sağ ayağını dip gaz kökleyerek mi kaldırdın? En iyi öyle çıkıyor ölçümlerde bir dene istersen. Birde setup yüklensin öyle deneyin. Bu şekilde şişmesi normal
    Yok direk rölantiden bastım

Alıntı RcK4MiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen aklıma RS4 ler geldim. Maşallah. Hızlı aile babaları spec
    Emin ol Rs den çok daha güzel duruşu sesi..

Alıntı abdullahçöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir süredir takip ettiğim bi konuydu.. öncelikle forum a hoşgeldiniz.. video yu keyfle izledim. opel in 1.6 t olduğunu düşünerek ilk başta helal olsun ne gidiyoo bee demiştim.. ancak değilmiş sanırım.. polo ii tutunuyor gördüğüm kadarıyla diyorum şimdi.. bu konuyu takip etme nedenim 1998 de yan komşumun da otomobil merakının olduğunu bilip 3 ay sonra ancak tanışmış olmamdı.. bu adamlar ne zaman tanışcak diye merak ettim doğrusu..
    Valla enteresan tabi evlerimizin arası 5 mt,ve 1.5 yıl sonra tanıştık

cagri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar, video için teşekkürler çok keyifli, tekrar tekrar izledim
    5000'in OPC olduğuna baştan beri emindim, haksızda çıkmadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar, video için teşekkürler çok keyifli, tekrar tekrar izledim
    5000'in OPC olduğuna baştan beri emindim, haksızda çıkmadım
    Keyif aldığınıza sevindim

Zaten opc miş gibi davranmakla elimize ne geçerdi anlamışta değilim,herkez,acab opc mi diye merak etmiş.Çin malı felan değil hakiki alman malı opc

Konuyu okuyan komşumdan en tez vakitte rövanş istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitenin admini yazmış opc diye. zaten renginden bile biliyorlar opc olup olamayacağını.
    diadavidoff da itiraz etmemiş zaten opc denildikten sonra.
    sonuç olarak bu araç şu an kaç ps.
    325 ps stok halı mı? ve ayrıca 4 çeker bir araçla nasıl kalkıyor polo hiç sarmadan şaka gibi. launch kontrol olsa sarar ve daha kotu mu olur acaba?
    Kendileride önce bu kırmızı sadece opc de var demişler,sonra yok yook normal insigniada da var demişlerKonuyu takip ediyorlar,anlamışlardır kesinlik ile artık opc olduğunu.Belikide haklı olabilirsin launch control olsa dediğin gibi sarar muhtemelen,ama en azından 4 bin devir felan çevirip bassam daha iyi fırlar sanki,rölanti baya bozuyor işi
    Ali'nin lastik havalarını indirip bir daha deneyeceğim

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 araca da maşallah.

(Keşke camı kapatsaymışsınız.)
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

cagri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendileride önce bu kırmızı sadece opc de var demişler,sonra yok yook normal insigniada da var demişlerKonuyu takip ediyorlar,anlamışlardır kesinlik ile artık opc olduğunu.Belikide haklı olabilirsin launch control olsa dediğin gibi sarar muhtemelen,ama en azından 4 bin devir felan çevirip bassam daha iyi fırlar sanki,rölanti baya bozuyor işi
    Ali'nin lastik havalarını indirip bir daha deneyeceğim
    aslında insanların OPC olduğundan şüphelenmesinin sebebi piyasada çok OPC görünümlü 1.6T var Vectra C zamanında hiç OPC bodykit yaptıranı görmedim (OPC Line değil) ama Insignia'da durumlar değişti modifiyeyle uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyenler bile arabaya ne yapsam diye düşündüğünü belirtiyor

renk konusunda, OPC renkleri sadece OPC'ye özgüydü ama son zamanlarda normal Insignia'lara da OPC renk seçeneklerini eklediler, (Arden Blue hariç) bu karar verileli fazla bir zaman olmadı.
    o yüzden GF5000'in bu karardan önce satın alındığını bildiğimden renk üzerinden yorum yaptım. hadi rengi geçtim, koltuğunun Recaro olduğunu da görmüştüm.

yalnız Ali bey gerçekten zevk sahibiymiş. Opel'in en pahalı aracını satın almak kadar sedan yerine sw tercih etmek de Türkiye için alışılmadık birşey. ancak aracın düşkünleri ve otomobilde mantığa değil zevke bakanlar bu kararı verebilir bence.

Ali abi, chipli 1.6T ile OPC denemek isteyenler var, bu konuda ne dersiniz?

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opc insignia harici bir insignia zaten gti ile kalkıp bu denli kafa kafaya gidemez 150 lili hızlara kadar ki opc bile iyi gitmiş diyorum neden denilecek olursada 1. ve 2. viteste deli gibi sarıyor 18'' jantlarla ek olarak kapasitesi yetmez bu şekilde yürümesine 1.6 T lerin sonuç olarak 180 hp 1400 küsür kilo boş ağırlığı.opc nin 4 çeker avantaıjada var kalkışta bence denemeler tahminime yakın olmuş.gti da yapması gerekeni yapıp tutunmuş 180 den sonra da opc kopartır arayı diye düşünüyorum.gti ın şişmesi normal daha ziyade ona şişmek demeyelimde motor kendini korumaya alıyor diyelim daha doğru bi tabir olur.iki ap ayrı sınıf ve güzel deneme olmuş bence tekrar tebrik ederim iki aracı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım ilk açtığınız konuda 200 e kadar şöyle giderim böyle giderim diyordunuz. Daha 160 da film kopmuş. Arabanız kötü gitmiyor ama iki aracıda 0 dan rölantiden kaldırdığınız zaman olay sizin avantajınıza dönüyor çünkü 4 çekerin bütün avantajını yutuyorsunuz. 0 dan devirli kalkılsaydı ya da roll yapılsaydı fark bayağı açılırdı.
    IN BOOST WE TRUST

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eleanor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opc insignia harici bir insignia zaten gti ile kalkıp bu denli kafa kafaya gidemez 150 lili hızlara kadar ki opc bile iyi gitmiş diyorum neden denilecek olursada 1. ve 2. viteste deli gibi sarıyor 18'' jantlarla ek olarak kapasitesi yetmez bu şekilde yürümesine 1.6 T lerin sonuç olarak 180 hp 1400 küsür kilo boş ağırlığı.opc nin 4 çeker avantaıjada var kalkışta bence denemeler tahminime yakın olmuş.gti da yapması gerekeni yapıp tutunmuş 180 den sonra da opc kopartır arayı diye düşünüyorum.gti ın şişmesi normal daha ziyade ona şişmek demeyelimde motor kendini korumaya alıyor diyelim daha doğru bi tabir olur.iki ap ayrı sınıf ve güzel deneme olmuş bence tekrar tebrik ederim iki aracı.
    Insignia'lar 1400 küsür kiloysa iyiymiş Benim Corsa 1300kg civarı yarım depoyla.

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insignia 1500+ opc 1800+ kg bide esek olusu 19 20 inc jant
    yalnız insignia 1.6t olsaymıs konulu olurmus

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insignia 1500+ opc 1800+ kg bide esek olusu 19 20 inc jant
    yalnız insignia 1.6t olsaymıs konulu olurmus
    1500+ yolcu ve 70 lt relik deposu dolu olnca geliyo evet. dediğin gibi konulu olurdu.ama roll de yani 100 + lı hızlarda 1.6t de varlıklı araç bence cüssesine göre gerçekten çok iyi gidiyor.dışardan bende baktığımda gitmez dediğim ara. yüksek hızlarda gayet başarılı.neyse konu 1.6T ye dönmesin konulu olmasın... seviyorum 1.6T mi üzülürüm:P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insignianın sw siyle sedanı arasında güzel ağırlık farkı var diye biliyorum yamulmuyorsam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım ilk açtığınız konuda 200 e kadar şöyle giderim böyle giderim diyordunuz. Daha 160 da film kopmuş. Arabanız kötü gitmiyor ama iki aracıda 0 dan rölantiden kaldırdığınız zaman olay sizin avantajınıza dönüyor çünkü 4 çekerin bütün avantajını yutuyorsunuz. 0 dan devirli kalkılsaydı ya da roll yapılsaydı fark bayağı açılırdı.
    Herzamanki gibi gene bol kese yapmışsın.

1-Daha 160 da film nerde ve nasıl kopmuş??

2-4 çekiş bir araba ile drag yapılıyor ve 4 çekerin avantajı olmuyor öylemi

3- 200 e kadar deneyemedik adam gibi,ama en kısa zamanda deneyip paylaşacağım.

4-lütfen ozamanda buraya yorum yaz,önceki konuda ezer geçer felan demiştin.

5-komple egzost ve cooler taktıktan sonra senide görmek isterim yanımda bir rol gecesindeMerak etme ben benzin konusunda sana destek olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında insanların OPC olduğundan şüphelenmesinin sebebi piyasada çok OPC görünümlü 1.6T var Vectra C zamanında hiç OPC bodykit yaptıranı görmedim (OPC Line değil) ama Insignia'da durumlar değişti modifiyeyle uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyenler bile arabaya ne yapsam diye düşündüğünü belirtiyor

renk konusunda, OPC renkleri sadece OPC'ye özgüydü ama son zamanlarda normal Insignia'lara da OPC renk seçeneklerini eklediler, (Arden Blue hariç) bu karar verileli fazla bir zaman olmadı.
    o yüzden GF5000'in bu karardan önce satın alındığını bildiğimden renk üzerinden yorum yaptım. hadi rengi geçtim, koltuğunun Recaro olduğunu da görmüştüm.

yalnız Ali bey gerçekten zevk sahibiymiş. Opel'in en pahalı aracını satın almak kadar sedan yerine sw tercih etmek de Türkiye için alışılmadık birşey. ancak aracın düşkünleri ve otomobilde mantığa değil zevke bakanlar bu kararı verebilir bence.

Ali abi, chipli 1.6T ile OPC denemek isteyenler var, bu konuda ne dersiniz?
    Aynı aracın beyaz dizelide vardı 160 hp lik Ali de.Araba konusundaki zevklerinin dışında başka zevkleride var biraz tehlikeli

OPC 5000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı aracın beyaz dizelide vardı 160 hp lik Ali de.Araba konusundaki zevklerinin dışında başka zevkleride var biraz tehlikeli
    AMMAN AYKUT BABA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saat 1 sularında çorludan dönerken benzinci de gördüm kazasız belasız kullanın vahşet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)