Hondacı çok şaşırıyor olanlara tepkisi çok iyi gıkı çıkıyor sonra uğraşıyor ama nafileHonda'yı savunmayın milletle şaka yapıyor iyi yürüyor kilosu 2002'den hafif burası kesin
İyi seyirler
![]()
Dipnot: Çekim Honda'dan yapılıyor
Hondacı çok şaşırıyor olanlara tepkisi çok iyi gıkı çıkıyor sonra uğraşıyor ama nafileHonda'yı savunmayın milletle şaka yapıyor iyi yürüyor kilosu 2002'den hafif burası kesin
İyi seyirler
![]()
Dipnot: Çekim Honda'dan yapılıyor
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
2.3 L (2302cc) 192 hp lik bir araç ile
1.6 1597 cc 130 hp lik bir motor için normal sonuç![]()
alakası yok beyler, ferrrari 30la viraj dönmeye çalışınca adam arkasında patladı, bmw de geldi geçti..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu hondacı arkadaşları anlamıyorum ya yada japoncu diyelim koskoca bmw ile hondayı kıyaslıyabiliyolar ya anlamıyorum
Honda Civic 1. Generation
615-795 kg arası hadi 700 diyelim bu araç için kendi motoru sökülüp d16a9 konsa ki d16a9 öyle çok ağır bi makinada değil hadi canımız sıkılmasın 750 diyelim, piste çıkıyosun sökersin bi kaç yerini arabanın hadi onlarıda geçtim, 750 kg dediğimiz araç ile kesin 1000 kg olan bir araçla karşılaştırıyorum arada kalan 250-300 kg 2 adet obez, 4 adet normal insan kilosuna eşdeğer bir kilo var ortada, madem geçileceğini biliyor neden zorluyor her virajda mesafeyi açıyor, ha bunu koyanda ben değilim videoyu, civicten çekiliyor kesin civicçiler koydu orası kesin![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)