2011 nebula ödülünü almaya hak kazandınız
Şaka bir yana rakipler iddialı vs onlar söylenmiş.. Müzik geçişleri biraz daha yumuşak olsa ve sonda da sağlam giden bi honda olsa faha farklı olurdu![]()
ahahaha sonuna keşke honda hayat onda yazsaydın![]()
![]()
![]()
bu reklamı yayınlarsan 1 tane honda satamazsın
biraz gerçekçi olun beyler, gözünüzü fanatiklik bürümüş artık
onlar güzel onlar güvenli onlar hızlı onlarda herşey var ama bizde ne var 3/1 mi ?
o yüzden reklama ihtiyacımız yok ehehe tabi oldu
vallahi bende reklamın sonunda hilmi abi ve hulk u bekliyodum e92 997 yemezler hocamYinede emek var eline sağlık
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
güzel olmuş ama araya ne bilim bi pejo falan giderdi m3 falan 997 ağar gelmiş honda nereeeee onlar nereeee
hondalar zaten her yerde belli oluyo artık![]()
abi nerden ogrendiniz su jdm olayini bulsam sizin gozunuzu acani dovecem yeminle..
herkeste bir jdm jdm tutturmus gidiyor hayir baska arabada yok hepsi honda..
hani nerde mitsubishi, nissan subaru toyota? onlar japon degil mi? hayir bide bindikleri honda jdm olsa icim yanmaz 1.4 is alan jdmci olup cikiyor.. git japonyaya bak bizim burda kullandigimiz vtilari mi kullaniyor onlar..
hellaflushla fatlace gitti elden jdmin coktan bku cikti allahtan geri kalan bi kac tanesini ogrenemediler daha yoksa memlekette e28 kalmayacak
bu arada
''Our ads do not need'' le ''Say: 'I best Honda Fan' '' ne demek biri cevirsin ingilizcem kittirda biraz..![]()
en sonunda hulk çıkıp ,, ama ben alayınıza saplarım ,,, diye yazsaydı çok daha güzel olurdu bence
elinize sağlık, ben beğendim...
eleştiriler de sizi daha ileri götürecektir.
karizmatik değiliz
sportif değiliz
güvenli değiliz
hızlı değiliz
mi demek istenmiş anlamadım
reklamada slogan buldum
REKLAMA İHTİYACI OLMAYANLARIN REKLAMI
bence gayet güzel olmuş eline sağlık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)