bız daha fazla gitmesini bekliyorduk
bence standarta yakın gidiyor
bana oyle geldı:soru:
Printable View
ben izmir'de revo manuel ile kendi dsg sciroccomu denemiştim. gayet güzel arayı açıyordu 4-5 boy belki. başka hiçbir modifiye yoktu iki araçtada.
bu arada cooperin 0-100 değerleri 7,1 sn gibi birşey olmalı ki normalde scirocco 8 saniyedir. burada rocco geçebildiğine göre bana iyi gitmiş izlenimi veriyor
10 ayrı konu yerine tek bi konu acılsa ankara rolling diye
yalnız ben de tts geçiyomuş diye duydum olayın özü ne ola ki
vallaha ben yazmadım abı forumda evoyu gectım dıye yazdıysamda gormek ısterım linkını e46 m3 değilde 330 olmasın o videoda var onuda upload edelım ıstersen .
bmw'nın vıdeosu var o vıdeoda 4,5 boy dıyoruz ordan daha net bellı oluyor ama yıne salatalık boyuna donucekse hıc bosa yuklemıyelım vıdeoları : ))
focusun 1.6 oldugunu söylemiştim sana sen dalganı gecmeye devam et ama :) bi dahaki sefere olmadı birlikte cıkarız
bende istiyorum erhan abi :D ne iciyolar anlamadım
ekle eklede görelim BOYLARI :) bide hangi 320d bu plakası ne
plaka bence yazmıyalım buraya lacivert 320 plaka olmayan
[QUOTE=GK007;2664554]Gokhan seni kale almaz diyenler uslubundan dolayi soyluyorlar,suan kale alindigini dusunuyor musun?iddian rolling de mi?drag da mi?trafikte mi?birisine driftte kapisalim onunde nasil yanladim gecen el freniyle demenden korkuyorum.eskisehir yolunu bi kenara birak bir arabanin digerini gecebilecegini tek bicimde anlarsin 3korna,2araba,1 kazanan.[/QUOTE
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
adabıyla rocco suna bınenlerde war arkadaslar..kurunun yanında yaş da yanmasın..:(
polo ya masallah...
noluor yaw
Yakında bir Polo GTI daha olucak bunun gıbı hızlı ;)