vallaha senınde yolun acık olsn ıyı yuryor arabanda tır boyu yazdıgımı gonderırmısın ben goremedım de bu senın bana attıgın 3 boy muhabbetıne donmesın hoca neyse basarılı aracın daha once cok stock'la denendi bız onları coktan gectık maksat muhabbettı bıdahakıne denerız 3 boyu bıdaha goruruz .
rocco ile zır stock corsa opc deneyelim fark anlaşılır rocco r ilede evo var filtre-egsoz-yazılım deneyelim istersen eylenceli olur
kimde var evo specleri denkse denerim tabiki
Keske bordo roccomuz da gelebilseydi.. arac satılmıs artık denemelerden uzak bir hayat yasıyorO zaman NET belli olurdu sıkıstırılmıs sekerler
![]()
NOT: rocco sahibi arkadasım, araban sandıgın kadar hızlı değil.. orda arkadasında soyledigi gibi, internet uzerinde o kadar atarlı yazılar yazma.. en azından bu forum bunları yazabilecegin bi yer değil..
atarlı yazılar yazmıyorum dun geldım ben sen ordamıydın goremedım belkı gordun konusmadın herneyse atar yapmadım forumdakiler istedi gel roll yapalım dıye gittik geldik hepsı bu sıkıntı yapma no panic yanı alırsın bırgun aynı sartlar da bır araba senlede yaparız burası forum bılıyorum bizde gece muhabbetı gectıgı uzre eski subaruculardanız yenı tayfayı pek tanımam pek tanısmıs olduk keske forumdan değilde dun yuzume soyleseydın bunları bız dogukana vıdeoyu orda da gosterdık ses etmedı kımse 3,4 boy deyınce bura forum doğru burdan yazılır salatalık boyu diye !
Forumdan öyle atarlı giderli yazılar yazmasaydın dun kimse sana orda forumda niye oyle yazıyosun demezdi.. Dun bende ordaydım tanımıyo oldugun için farketmemişsindir. Ben o kadar hızlı araba kullanamıyorum kaza falan yaparım diye almıyorum araba.. 100 hp benim limitim.![]()
Orda da söyledik hatta herkes köprunun uzerinden gordu, ilk denemede mini onde geldi kopruye, 2. denemede de rocco. aradaki fark 2 boyu hiçbir zaman asmadı.. Senin 4 boydaki ölçüm kıstasın bizimkine uymuyor demekki. 1 boy arabanın boyu ve arkasına da 1 araba sıgabilecek kadar görduk biz kopruden de videodan da farkı..
mını cooper gectı kardeş ilkinde de ikincisinde de senın ıcın rahatlasın malzeme cıkarmıyalım daha fazla sonuc ortada iki videoda da gecmek geçilmek değil sorun sorun kaç boy atacagıydı cooper s'le revo bır tutulamaz zaten senın arabalara nasıl ılgın varsa bızımde bılgımız var .
Benim içimi rahatlatacak bi durum yok sıkma canını senFarkettiysen dun o kadar araba denedi hiç böyle bi muhabbet olmadı.. Arabaların hepsi bizim zaten öyle bi geçti gecildi sıkıntısı yok aramızda..
Benim pek araba bilgim yoktur arkadaşlarım sağolsun yarışcaz biz gel izle dediler geldim bende.. Bi ara da draglar oluyodu hipodromda oraya da giderdik güzelmiş bu enka da..
Valla bu videonun üzerine benim bile deneyesim geldi ama Ankaraya gelmeye ne işim nede zamanım müsait. Aracım sadece kutu içi filtreli cam tavanlı 4k polo gti. 5 aydır aracımı kullanıyorum ve vitesler dahil aracımı iyi tanıyorum. Yolun düşerse Kayseriye gel de geç bakalım. Denediğim orta susturucusu olmayan,ss son susturuculu ve kutu içi filtreli, cam tavansız 4k polo gti (yarım boy) , chip,filtre,egsoz golf 1.4 tsi 160 lık (220 ye kadar öndeyim) , ve orta susturucusuz ibiza cupra (2 boy). Geç bakalım sikirokkoyla hani önüne gelen sciroccoyu geçeceksen denediğin sciroccocuların yazılımı cacıkmış sanırım.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)