User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
85 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: scirocco revo vs mini cooper s

hazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemo06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 boy mu : ) neyse kardeş 3 boy olsun senlede yaparız bırgun hayır arabayı suren yanımda arkadasım var msjı okuyunca gulmekten yere yattı 3 boy oldu hatta sen sonradan gecebilirdin zorlasaydın stock mınıyle
    Valla haklisin, sari miniye tir boyu actiysan bana 2 isik yili acmis olman lazim senle bisey yapmayiz ya, merak ettim isiklarda gorunce neymis bu scirocco diye o kadar senin yolun acik olsun..
    vırt zort

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hazar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla haklisin, sari miniye tir boyu actiysan bana 2 isik yili acmis olman lazim senle bisey yapmayiz ya, merak ettim isiklarda gorunce neymis bu scirocco diye o kadar senin yolun acik olsun..
    vallaha senınde yolun acık olsn ıyı yuryor arabanda tır boyu yazdıgımı gonderırmısın ben goremedım de bu senın bana attıgın 3 boy muhabbetıne donmesın hoca neyse basarılı aracın daha once cok stock'la denendi bız onları coktan gectık maksat muhabbettı bıdahakıne denerız 3 boyu bıdaha goruruz .

hazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha senınde yolun acık olsn ıyı yuryor arabanda tır boyu yazdıgımı gonderırmısın ben goremedım de bu senın bana attıgın 3 boy muhabbetıne donmesın hoca neyse basarılı aracın daha once cok stock'la denendi bız onları coktan gectık maksat muhabbettı bıdahakıne denerız 3 boyu bıdaha goruruz .
    Saol saol gorusuruz
    vırt zort

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rocco ile zır stock corsa opc deneyelim fark anlaşılır rocco r ilede evo var filtre-egsoz-yazılım deneyelim istersen eylenceli olur

EK9
    Misafir
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rocco ile zır stock corsa opc deneyelim fark anlaşılır rocco r ilede evo var filtre-egsoz-yazılım deneyelim istersen eylenceli olur
    bence senin evo 9 ile denemen gerekli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimde var evo specleri denkse denerim tabiki

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keske bordo roccomuz da gelebilseydi.. arac satılmıs artık denemelerden uzak bir hayat yasıyor O zaman NET belli olurdu sıkıstırılmıs sekerler

NOT: rocco sahibi arkadasım, araban sandıgın kadar hızlı değil.. orda arkadasında soyledigi gibi, internet uzerinde o kadar atarlı yazılar yazma.. en azından bu forum bunları yazabilecegin bi yer değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keske bordo roccomuz da gelebilseydi.. arac satılmıs artık denemelerden uzak bir hayat yasıyor O zaman NET belli olurdu sıkıstırılmıs sekerler

NOT: rocco sahibi arkadasım, araban sandıgın kadar hızlı değil.. orda arkadasında soyledigi gibi, internet uzerinde o kadar atarlı yazılar yazma.. en azından bu forum bunları yazabilecegin bi yer değil..
    atarlı yazılar yazmıyorum dun geldım ben sen ordamıydın goremedım belkı gordun konusmadın herneyse atar yapmadım forumdakiler istedi gel roll yapalım dıye gittik geldik hepsı bu sıkıntı yapma no panic yanı alırsın bırgun aynı sartlar da bır araba senlede yaparız burası forum bılıyorum bizde gece muhabbetı gectıgı uzre eski subaruculardanız yenı tayfayı pek tanımam pek tanısmıs olduk keske forumdan değilde dun yuzume soyleseydın bunları bız dogukana vıdeoyu orda da gosterdık ses etmedı kımse 3,4 boy deyınce bura forum doğru burdan yazılır salatalık boyu diye !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumdan öyle atarlı giderli yazılar yazmasaydın dun kimse sana orda forumda niye oyle yazıyosun demezdi.. Dun bende ordaydım tanımıyo oldugun için farketmemişsindir. Ben o kadar hızlı araba kullanamıyorum kaza falan yaparım diye almıyorum araba.. 100 hp benim limitim.

Orda da söyledik hatta herkes köprunun uzerinden gordu, ilk denemede mini onde geldi kopruye, 2. denemede de rocco. aradaki fark 2 boyu hiçbir zaman asmadı.. Senin 4 boydaki ölçüm kıstasın bizimkine uymuyor demekki. 1 boy arabanın boyu ve arkasına da 1 araba sıgabilecek kadar görduk biz kopruden de videodan da farkı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mını cooper gectı kardeş ilkinde de ikincisinde de senın ıcın rahatlasın malzeme cıkarmıyalım daha fazla sonuc ortada iki videoda da gecmek geçilmek değil sorun sorun kaç boy atacagıydı cooper s'le revo bır tutulamaz zaten senın arabalara nasıl ılgın varsa bızımde bılgımız var .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mını cooper gectı kardeş ilkinde de ikincisinde de senın ıcın rahatlasın malzeme cıkarmıyalım daha fazla sonuc ortada iki videoda da gecmek geçilmek değil sorun sorun kaç boy atacagıydı cooper s'le revo bır tutulamaz zaten senın arabalara nasıl ılgın varsa bızımde bılgımız var .
    Benim içimi rahatlatacak bi durum yok sıkma canını sen Farkettiysen dun o kadar araba denedi hiç böyle bi muhabbet olmadı.. Arabaların hepsi bizim zaten öyle bi geçti gecildi sıkıntısı yok aramızda..

Benim pek araba bilgim yoktur arkadaşlarım sağolsun yarışcaz biz gel izle dediler geldim bende.. Bi ara da draglar oluyodu hipodromda oraya da giderdik güzelmiş bu enka da..

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam aynadan bakıp 4-5 boy diyosun,diğer araçtan çekilen videoda da köprüde gözümüzle gördüğümüz de de 4-5 boy yoktu hiç bi şekilde..

Forumdan öyle atarlı giderli yazılar yazmasaydın dun kimse sana orda forumda niye oyle yazıyosun demezdi.. Dun bende ordaydım tanımıyo oldugun için farketmemişsindir. Ben o kadar hızlı araba kullanamıyorum kaza falan yaparım diye almıyorum araba.. 100 hp benim limitim.
    225 şart sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam aynadan bakıp 4-5 boy diyosun,diğer araçtan çekilen videoda da köprüde gözümüzle gördüğümüz de de 4-5 boy yoktu hiç bi şekilde..

225 şart sana
    Korkuyorum Bi de gencim daha kardeşim o zaman denemeye gotururler vites falan atamıyorum zaten, geçilirim saçlarım beyazlar falan

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korkuyorum Bi de gencim daha kardeşim o zaman denemeye gotururler vites falan atamıyorum zaten, geçilirim saçlarım beyazlar falan
    erhan roccoyla denemicen zaten boy boy fark atıyo,roket mübarek

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stockla nasıl yururum az cok tahmin ediyorum. r ları awd diye biliyordum. onden cekis 330hpyle yurumek icin sokmemk lazım aracı
    Golfler awd roccolar fwd...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim içimi rahatlatacak bi durum yok sıkma canını sen Farkettiysen dun o kadar araba denedi hiç böyle bi muhabbet olmadı.. Arabaların hepsi bizim zaten öyle bi geçti gecildi sıkıntısı yok aramızda..

Benim pek araba bilgim yoktur arkadaşlarım sağolsun yarışcaz biz gel izle dediler geldim bende.. Bi ara da draglar oluyodu hipodromda oraya da giderdik güzelmiş bu enka da..
    oyle bır sıkıntı yokta kardeş nıye salatalık boyu attı rocco mını cooper geçti 1.de 2. de sonra sen gectın muhabbetıne gırdın

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu videonun üzerine benim bile deneyesim geldi ama Ankaraya gelmeye ne işim nede zamanım müsait. Aracım sadece kutu içi filtreli cam tavanlı 4k polo gti. 5 aydır aracımı kullanıyorum ve vitesler dahil aracımı iyi tanıyorum. Yolun düşerse Kayseriye gel de geç bakalım. Denediğim orta susturucusu olmayan,ss son susturuculu ve kutu içi filtreli, cam tavansız 4k polo gti (yarım boy) , chip,filtre,egsoz golf 1.4 tsi 160 lık (220 ye kadar öndeyim) , ve orta susturucusuz ibiza cupra (2 boy). Geç bakalım sikirokkoyla hani önüne gelen sciroccoyu geçeceksen denediğin sciroccocuların yazılımı cacıkmış sanırım.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oyle bır sıkıntı yokta kardeş nıye salatalık boyu attı rocco mını cooper geçti 1.de 2. de sonra sen gectın muhabbetıne gırdın
    arkadaslar da yazıyolar farkıdna değilsin heralde.. 1-2 boyluk farka 4-5 boy dersen, biri de gelir ne boyu diye sorar boyle..

ilkerbilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi ara da draglar oluyodu hipodromda oraya da giderdik güzelmiş bu enka da..
    ahahahaha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)