doğukan buda gunumuzden vıdeolardan revo rocco + stock polo gtı cam acık : ) sonucta pek bısey degısmezmıs gelsede yanı : )
http://www.youtube.com/watch?v=na6a6zPW78Y
Printable View
doğukan buda gunumuzden vıdeolardan revo rocco + stock polo gtı cam acık : ) sonucta pek bısey degısmezmıs gelsede yanı : )
http://www.youtube.com/watch?v=na6a6zPW78Y
kesinlikle katılıyorum doğukana zaten takıldığımız nokta sadece uslup ve hiç kimseyi tanımadan etmeden düşünmeden yazılan bazı mesajlardı,,,yinede hiç kimseyi aramadan sadece konuya yazdığımız 1-2 mesajla bu kadar arkadaşımızın işini gücünü bırakıp gelmesi bile ankara ekibinin ne kadar içli dışlı olduğunun ve hepsinin birbirinden değerli insanlar olduğunun kanıtıdır,,,,,,
gelen herkese tekrar tekrar teşekkürler ,,denemeler çok keyifliydi tüm araçlara maaşallah ,,,,
rocco beklediğimiz patlamayı yapmadı bildiğimiz revolu rocco kadar gidiyo işte diyebiliriz heralde ;)
Dün her markadan bir araç vardı gazlayanların ayağına sağlık...
yazılımları guncellememız gerekmıyormus powershop'la gorustum fakat dp'den sonra zaten sart olan stage 2 yapmaya mecbur gidicem ıstanbula ordan da murat abıyle evotech muhabbetını tartıscaz zaten
güzel geceydi gerçektende...
bende roccoyu daha hızlı bekliyordum...demekki oluru buymuş bu speclerde...
gelen tüm herkese teşekkürler...araçlarada maşallah...
Dogukan,sende yazilim yaptir,sartlar esit olunca ne olucak onu gorelim??
Dedigim gibi Rocconun daha iyi yurumesi gerekirdi,sanirim cabuk isinip sisiyor yada baska birsry? Kontrol sart...
revo şişti hatta kulakcıgı kırdık murat hoca sorma 1 dk aralıklarla 5'e yakın arabayla kalktık ben hıc yıgılma gormedım ama sen bır evotech yaptır dogukan ben downpipe yaptırıyım stage 2 yukletıyım belki murat hocanın bıldıgı vardır ( :
bi ara bu tarz araçlar çıkarken bi pm atında e60 545i var bi bakıyım nasıl gidiyo :D
5 kasım'da ordayım kardeşim Allah(c.c)'den bısey olmazsa fakat bızım scirocco foruma uye ol ıstersen orda cok saglam bır rocco var ben gelene kadar onla denemıs olursun
maşallah bütün araçlara
Sisme yada kulakcik kirma konusu yok,gerci servisler kavramayi yada egzantrik ayarliyicisini eline alan cok...
Araciniz 50-150km de yarim saniye yavaslasa hissedicekmisin? Mumkun degil! Ama yarim saniye 150 km hizda 1-2 boy eder en az ;)
Genis genis yazarken,gercekleri umutma. Buarada susme sorunu ortak bir sorun,uretilmis yada turetilmis mesele degil,bu forumdada cok ornegi var...