onu geçiyo la :D
Printable View
onu geçiyo la :D
mte plakası 34 ge buda var buda cınar abının bunlar yaklasık 245 cıvarında bıldıgım kadarıyla agzına kadar dolu o arabalar 175 hp sanırım ne var extra olarak mini'de ?
Hayir net gitti telefondan yaziyorum arkadasin ismi mete plakasini bilmiyorum 34 ge cinar abinin istanbuldaki en hizli roccolar bunlar taniyorsun sende sanirim
EMG cooper S , BKM S2000,ZH RX8 ,JM Rocco - YouTube
2. vites 80 de bastık rx8 r3 oldukça iyi yürüyo daha iyi gidenini gormedim yanında BKM S2000 benm arkadaşım 2009 mugen JM rocco ve en sagda ben bastım onmdeki kamyonu sollayıp geliyorum hatta , vidyoda 4. viteste geçiyoruz saygılar...
Videoda gülen bendim kimse yanlış algılamasın denenen araçlar hepimiz dostuz sonuçta. Gülmemin sebebi roccolu arkadaşımız gopro yu geriye bakar şekilde koymuştu videoları araç içi izleyemedik o yüzden =)) EMG nin sahibi zeki kardeşimiz Aren cam mount getirip cam in kendisini getirmeyince bu video ile yetinmek zorunda kaldık =))
Hım EMG çok olunca karısıklıklar oluyor :)
kahkaha ıyımıs ama :D
videodaki cooper otomatik ayrıca.. Yapılanlarla anca stok manuel kadar olmuştur.. Stok manuel r56ya revoroccoyla bi boy açabilmek pardon bir tır gerçekten çok büyük haz olmuştur .. :)
Bi sonraki denemede p.m atarsaniz aracimi gormek icin denemeye gelirim, bu vesileyle tanismis da oluruz..