Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mertcan k20 koy araca, herşeyi yaptın araca k20 koyup noktala k24 yapacam ben kanka
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı yagmur yagacak gıbı varmı bulusma? kar bile yağar öle bi hava,,,alın çayınızı elinize geçin camın önüne
Görkem Nickli Üyeden Alıntı kar bile yağar öle bi hava,,,alın çayınızı elinize geçin camın önüne bızım evın arkasındakı tepe hafıf sis li kar yagabılır gercekten
Görkem Nickli Üyeden Alıntı kar bile yağar öle bi hava,,,alın çayınızı elinize geçin camın önüne tonton amca gibi konuşmuşsun
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı tonton amca gibi konuşmuşsun öle valla hava kapalı olunca böle çok etkiliyo beni allahtan ingilterede felan yaşamıyorum
Görkem Nickli Üyeden Alıntı öle valla hava kapalı olunca böle çok etkiliyo beni allahtan ingilterede felan yaşamıyorum melankolinin dibine vururdun
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı melankolinin dibine vururdun intahar sebebi direk
Eray bı ıkı dakka sus yaa
dün gece yine piyasadaydın görkem abi kaçamadın gözlerden
.
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Eray bı ıkı dakka sus yaa enerji patlaması yaşıyorum ağa fatmagülü getirin bana
Yok mu ekşın gençler. :X
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı enerji patlaması yaşıyorum ağa fatmagülü getirin bana adamsın
G60 Nickli Üyeden Alıntı Yok mu ekşın gençler. :X bizim 4 çeker arabamız yok önden çeker basınca sarıyor yagmurlu havada
Bizimkiler de sarıyor
TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı dün gece yine piyasadaydın görkem abi kaçamadın gözlerden hahha doğrudur tolgacım nerde gördün yada duydun diyim
Görkem Nickli Üyeden Alıntı hahha doğrudur tolgacım nerde gördün yada duydun diyim tehlikeli yerlerde diyim sen anla
Hadı ozaman bu kadar adam var toplanalım sıcak bısıler ıcelım sohbet edelım yokmu evde sıkılan gençler
bu saate kadar evden çıkmadım dahada çıkmam valla ben
Sulu kar yagdi besevlere hava ***
BMW F11 535XD İndividual (JD Stage 2-XHP Stage2)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları