aynen kanka aksini söylemedim zaten dogru olanları söyledim.:)
Printable View
maşallah araçlara gsi ne güzel ates eede ede gdiyo
doğrudur valla bn onun dün akşam bna dedklerni söyledim o9da birazdan yazar kendsi iki aracda maşallh diorum emek var arabnda emeğinn karşılığnı almışşn tebrik etmekten başka bişey düşmez bize inş dahada güzel olur ama tekrr bi denemek isteriz videolrın dha net olduğu anlaşmzlıklrın olmadğı 5.vitesinide yapmış olursan 5 tede neler olcğını görürz hiç belli olmaz neyin nolcağı
maşallah emeğin karşılığını aldınn . cilaya devam :)
msllah emre izleyemedik biz ama denilene göre 4.vitesin cok basarılıymıs:) ne mutlu emeklerinin karşılığını almıssın cok kalabalıktı dha geniş bi aksamda tekrar deneriz.iddia olmadan geldik bliosun görmek maksadıyla. bikaç eksiğini giderip bakarız yine daha uygun jokeyle:) benimde duyduğum ilk denemede rs acılıomus sonradan geliomussun donus yolunda durum böle olmus:)
sen sabah sabah bişe içtin kardeşim veya okumanda sıkıntımı var yazdığım RS ın 5vitesi kötü duvar gibi bunu coğu insan der ama emre nin 5 vitesi deli gibi rahat rahat kasmanda ceviriyo araç ve adam videosunu cekmiş koymuş varsa böyle RS videosu koyun izleyim dedim bunda kötü veya art niyet yok dikkat edecek kişi sensin ;)
rs leri ne zaman turboluyorsunuz ?
bak gene rs gene tartışma gereksiz boş muhabbetler :D:D
emre masallah araban her zaman iyi gidiyordu artık dahada guzel olmus kazasız belasız rs tayfası simdi birazcık daha hızlı bir arac cıkartır karsına arabanı denemis olursun dahada hızlanırsın,hızlanırsınız zaten amacta bu degilmi..
maşallah emre çok güzel gidio, aynı zamanda çokda şaşırtıcı:)
Rs de gerileme yok ? Diğer videolar nerde ? ilk 3 4 videoda 4 üncü vites 1 2 boy önde oldugumuz videolar olucak onlar yok Emg nin önde olan videolar neden koyuldu ayrıca 2 boy nerde önde ben göremiorm videoda 2 boy ? EMG nin 2 boy geride olan videolarıda istiyoruzz pilotaj bende ikenn...
ıstedımız gıbı olursa denerız cvk ıle yukluden kastın ne ıse tabı bu arada tekrar solım o gectı bu gectı zevk ıcın denıceksek deıyelım bıseylerı kanıtlamak ıcın denencekse denemem gerek yok kımseyı eglendırmeye kımseye burda zaman gecırmesı ıcın konu acmaya klavye hızlandırmalarına yardımcı olmaya
Ayrıca 1. videoyu iyi dinlerseniz cam aractakilerin RS gidiyo dedigini duyabilirsiniz ?? Ayrıca hangi videoda EMG önde göremedim..
Alevin patlama sesine ve gidişine bittim maşallah on numara olmuş şimdi:icon_tup:
Nos basma bidaha:D
http://i931.photobucket.com/albums/a...ed-1copy-1.jpg
Rs'i bilmem de emg'nin eksikleri olduğunu net şekilde biliyorum.
Burada emg gsi clio rs'i geçmiştir.
Eksikleri vardı şuydu buyduyu araç sahiplerinden önce başkaları söylemiş nasıl tuhaf bi iş burdan açıkca görebiliyoruz :)
Eksiklerini hallederler tekrar denerler, şunu da unutmayalım clio rs birde sökük.
Emre zaten kg'si ortada olan bir adam ve arabasını ağırlığıda ortada, benim gibi 50kg'lik bi adam kullansaydı bu fark daha da acılırdı ki ben emrenin yerinde olsam arabamı sökmeden denemeye çıkmam adam dert etmeyip cıkmış hemde rs'e karşı :)
Maşallah iki aracada,