pardon da :D typer turboluyanlar bi aya cıkmadı dimi bora abi :D hahaha
Printable View
emre ilk videoda ne güzel patladı yaa maşallah :D
maşallah emre araban cok güzel gidiyor;)
Göz var Nizam var GSI hep önde gidiyor.
GSI a tebrikler RS i arkasına takmış yürüyorlar.
maşallah araçlara.....
GSI ' ya maşallah...
Beğendiğim tek GSI :)
Maşallah kanka :)
Olm ben diyetteyim ne ekmeği :D Kim dediyse fena sıkmış:D 2 hafta sonra dönüyorum.
Konu dağılmasın yoksa Emre bizi dağıtacak :D Emre Maşallah bu arada araban roket gibi. Çok eski bir Astra GSI hayranı olarak bir kez daha çok beğendim bu arabayı. Satarsan alırım 12.5 bin TL ye :D
Noldu şimdi RS gitmiyor mu oldu anlamadım :D
ZY RS ile de denicektik yağmur başladı deneyemedik kısmet
ukkucum dediğim gibi ben geçiceğimi düşünmüyodum en azından şuanki eksik dolu halimle.. sürpriz oldu bana da ilk defa çıktım denemeye
bilenipte önde olmak saplamak için çıksaydım bu şekilde çıkmazdım zaten :)
Protech, inanmak istemiyorsun sanırım ama yalan söylicek halim yok GSİ RS'i geçti :heyoo:
Teşekkür ederim herkese :)
ömer emg ciddi anlamada hadi onu geçtik emrenin daha eksikleri var ve bunlar hızlanmasındaki önemli faktör edecek şeyler bence doğru işlem ve gsi motorundan anlayan ustalarla yapılan stok motor olunca sonuç bu şekilde oluyor
rs bakımları yapsın emrede eksiklerini tamamlar tekrar denerler emre için benim gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla geçme ve geçilmeyi sıkıntı yapacak bi insan değil.
valla bu videoda kim önde belli deil öncelikle ZY İLE FL ye gelincede ben denedigim zaten fl ile fl sahibleri çok iyi vites atamamış öyle dediler zy 3 boy geçti olabilir inanırım belkide atamamıştır fl ama şöyle bişeyde var bu araçlar utku dayken FL ZY i 2 boy geçiyodur. ama şimdi şöyle bişe söylicem şuan arkdaşlar sattıgım aracı savunuyorum ZY rs şuanda maşallah nazaren çok iyi farklı bi gideri var. zaten yeni sahibleri kapak işletip conta koyup geri döncekler :):)
Maşallam Emre :)
Nan emre hiç beklemediğimi başardın :)
maşallah panpa
ya alican bakımsızmış pilotajmış falan deme şimdi bana arabanın sahibide iyi kullanıyor dönüştede şeref kullandı zaten pilotajda kesinlikle sorun yoktu..
zamanında UR RS'le deneyip geçtiğimdede sorunluydu bunu geçince buda mı sorunlu oldu :D
ayrıca ZY ile FL denediğinde ZY geçmiş diyosunuz, FL'de egzoz yokmuş ve sökük değilmiş o zaman sanırım..
Kabullenin bence bahane üretmeyi bırakın emin olun benim daha çok eksiğim vardır ama saymıyorum tek tek :)
Bişey demedim ki zaten :)
Maşallah Emre'nin araba çok keyifli ve hızlı olmuş.
Ben sadece FL Rs'le buraya geldiklerinde izlenim veya hissettiklerimi söyledim. Onunda nedenlerinide söyledim, olabilecek şeyleride söyledim :)
Sıkıntı yok yani, EMG önde ve dahada öne çıkacağına inanıyorum eksiklerine göre.
yaa kanka 1.6 enjektörü çıkmış araçlamı kıyaslıosn ur yi diosn utku yazar ;) şimdi ben bahane uydurmuorm hee aynı specler diosan benim araç hazır ve nazır beklio m.etme .. evt zy yi 2 boy geçen fl nie zyden 3 boy yedi ? bakımsızlık ve pilotaj mantıklı olun ya..
eksik herkezde var kanka .. ama her zmn yazdım çok emeğin var çok gzl aracın çok güzel yürüo maşallah..
şimdi o akşam ZY sökükmüymüş nerden uyduruyosunuz bilmiyorum
zy nin o akşam orta susturucu bile üzerindeydi konuşturmasın milleti şimdi beni
inşallah zy sahibleriyle deneme imkanınız olur zy FL i aynı viteste geçiyo şuanda
araç sahibleride yazssın yalan bişe yok.... alican bilir ZY nin nasıl gittini
ben şunda idda ediyorum ZY rs şuanda sizi geçer.....
Gsi ın kadran videosu beni çok etkilemişti. standart bi gsi binicisi olarak EMG nin hızlanması çok güzel. İlk videodaki patlatmada çok güzel. Deneme güzel olmuş.
Maşallah kardeşim yakışanı yapmışsın..
emre ben fl yi filan savunmuorm kardşm yanlış anlama kaan geçen postlarda anladı ben gayet net ve açıkça yazdım inş daha hızlı olursun çok çok ii gider aracın herkezin eksiği vardır ama fl denemesini baz alma sağlıklı çok rs imiz var deneriz yani demek istediğim bu yeni aldğm zaman bende bilmiodm kullanmayı benide çok geçtiler fl de öle oldu ;) bakımsızlık diorm zy den 3 boy yiyosa 3 boy geçtiği halde var bu işte bişe anladın bahane deil bu hee videoya bakarsak geçtin maşallah
iki aracada maşllah ama şereften önce kullnan arkdaşın oda brazdan giricektir çoğu kez önde olduğunu söyledi FL nn ama bu videolrda dönüş yolunda şeref kullanırken olan videolr keşke araç içinden olsaydı daha net görebilirdk herşeyi..
Kaan olm sende ne adamsın . Ettiğin lafa bak. İki arabada da emeğim olduğu için geçilmesini istemem ee ben geçilsem bunlara demek ki zil takacan benim arabayı yapmadığın için. :D
bi soru bakımsız olan bi araç neden denemeye cıkar ??
badem bakkımsınz veya eksikleri vs. vs.vs. sıkıntısı var araçın denemeye cıkmasın veya denemesin araç sahibi sonra burda eksiklerim vardı şöyle böyle yazılmasına hiç gerek yok
ve fl rs emg gsi geçseydi diyelim bakımsız veya gitmiyo gibi şeyler yazılcakmıydı?? tabiki hayır rs gidiyo deliyo geçiyo hızlı rs olcaktı????
El Elden üstündür herzaman arada bi suprizlerin olması iyidir böyle :D
emrede demiş benimde eksiklerim var ama bunu söylemiyorum bile ??
dün emre ile konuşmamızda kanka rs in 2 boy gerisinden yürüsem yeter şu halimle demişti ve beklentisinden iyi sonuç aldı tebrik etmekten başka birsey duşmez ve emre rs geçtim deyip arabası daha denemeye cıkmam etmem diyecek bi insanda değildir.
ya bu rs ler hep ortalığı karıştırıyo arkadaşlar rollere veda etmiştim gene başlim dedim her vıdeo da bı kavga bı sacma sapan muhabbet neyı tartısıyosunuz gectı gecmedı mı?? maşallah emg yede fl yede evlerine sağlam dönmüşler denemişler zevkini almışlar
alican bitsin araban gazlamaya başla senle de deneriz benim için sorun degil biliyosun zy&fl muhabbetini yukarda yazdım bidaha oku istersen
gidiş yolunda öne çıkıyordu 4.vitese atana kadar ama erken bastığından olmasın :)
zaten sonra şeref dedi arkadas biraz acemi hızı ayarlayamıyor falan ben kullanıyim dedi tamam dedim
bilmiyorum bunlar hangileri ben arkadastan aldım videoları 2-3 tane daha var gönderince koyarım onlarıda
sağlıklı olmayan denemeler arac sahibinin kullandıgı denemeler korna anlaşmazlığı hız ayarlanamaması vs.
bazı denemelerde 2-3te öne çıkıyor 4'e attığımda gelip geçiyorum bazılarındada 2-3te yan yana kalıyoruz 4te başlıyorum geçmeye 5 olsa zaten değişik şeyler olurdu
Masallah araclar cok iyi yurumus. Boyle yuruyen gsi da gorduk onada ayrica masallah.