GSi'ın hangi hp'de ne kadar gittiğini çok mu iyi biliyorsun, ne kadar tecrube ettin?
Printable View
şu bir gerçekki rs zaten orjinal olarak tork ve hp avantajının yanında kilo avantajınıda koyar ve doğal olarak gsi ın her zaman önündedir performansta.
Ayrıca hp leri eşitleseniz bile kilo dezavantajı devam edeceğinden gsi ın öne çıkması yine zor.
Öte yandan chip portpolish filtre egzos lu bir rs normal şartlarda sağlıklıysa 185-190hp leri zorlar durum böyle olunca videodaki gsi ın gidişi için en az 200hp lerde olması gerekir
o speclerde gsi da 200hp yi rüyasında göremez. Geriye ortaya çıkan ya rs te sorun olduğudur yada şöför faktörü yada bilinmeyen birşey var demektir.
rs'in 2 si iyide bizimki patates mi benim arabam diğer gsi'lara göre biraz farklıdır 17 senedir tecavüze uğramaktan kurtulmuş mesela ben 3 senedir üzerine titriyorum en ufak ayrıntısına kafa yoruyorum emek veriyorum bi rs gsi'ın 2 de önüne geçemiyorsa zaten ilerde geçmesi imkansız
roll yapan çoğu insan senin gibi zaten herkes arabasının üzerine titrer ama doğa üstü şeyler yaratmasını beklememek gerek üzerine titriosun diye.
Evet video çekmişisn bi şekilde geçmişte olabilirsin ama bu her rs için geçerli olmaz.
Dediğin gibi o rs 2 de koparamıosa seni zaten ben o rs normal gidio demem bi yerlerde sorun var. (birde ağır olduğunu iddia ediosun)
emre masallah lan ne gguzel ateslemiş :D
deneriz hacı senle sabaha kadar sıkıntı yok, şöyle yırtık dondan cıkan kekolara uyuzum
:D nerden biliyosun sorun olduğunu arkadaş? rs'i uçakmı sanıyosun 2de bastığı gibi kopsun gitsin.. neyse senle bu kadar tartışma bile çok sana rs'inle başarılar :D
bunu ciddi olarak söylemediğini farzediyorum. Bilgili bir insansın bunca senedir bu işlerin içindesin bari sen bu lafı etme.
Hem ağırsın hem beygirin az hem torkun az (şanzıman oranı rs-gsi yakın o yüzden bahsetmiyorum) bunlara rağmen bu lafı ediyorsan ben birşey diyemem ilahi güç var ozaman senin gsi da.
anlamadığım adam geçmiş..güzel yürüyen gsi olamazmı?yok sanzuman oranı yok o yok bu adam geçmiş işte neyi tartışıyosunuz anlamadım adam yaptım arabamı yürüyor diyo.videodada gsi rs yi geçiyo klavyeden öle geçerim sekli olmaz.bu arada iki aracada maşallah gsi ye +5500 maşallah
Araçlara maşallah. Fakat camcar görevini tam yapamamış :)
rs le denemek isteyen hava düzelince p.m atar ;)
hee birde hep vtec 106 type r bide rsler yürür başka araçlar yürümez yürürsede yürüdüğü araçta kesin problem olur.yüklü gsi gördükmü egzantrikli mentzelli pistonlu falan?az malzeme olduğu için bu kadar oluyo bide bu yaşta bu kondüsyon gayet başarılı bırak geçmesini yürümesi bile güzel bence
tombiş sana yazsam telden ararım :) olm sen kaskafalısın ya anlamıosn ki ben her postumda yazdım maşallah inş dahada hızlanır ama millet başka yönden bakıo olaya bırakın şunu ya senin speclerinde bi gsi geçsem 10 boy ne dersin ? böle düşün . bşvr uzatmaya grk yok tekrar maşallah dier dediklerinide yaparsan dahada güzel olucak tombişim benim=)
YC clio rs hazir maşallah kankamin arabasina fena gidiyor fena..:):)
Alican evolarla. Denicek kanka deilmi:):):)
Tüh yine dostluk kazandı :hehe:
kara duzen bız hacı her sekılde gıder ahahah sorsana emre bakmıs mı
maşallah GSİ çok güzel yürümüş kazasız belasız :)
lan şişko bana dion sendede wideband yok :D:D atın ortaya laf :D
Emrecim maşallah EMG gayet iyi olmuş ve eminim ki çok daha iyi olacak.Bu videolar gösteriyor ki denememize gerek kalmammış :D
maaşallah iki araçta güzel yürümüş, sıkılar :)