EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

Thread: EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

1. SEÇKİN172's Avatar

SEÇKİN172 said:
    YC clio rs hazir maşallah kankamin arabasina fena gidiyor fena..
    Alican evolarla. Denicek kanka deilmi

2. BoraRS's Avatar

BoraRS said:
    Tüh yine dostluk kazandı

3. PPR engineering's Avatar

PPR engineering said:
    Quote Originally Posted by Alicanrs View Post
    rs le denemek isteyen hava düzelince p.m atar
    sen ayar yaptınmı senin afr değerlerin ne alican baktınmı bunlara ufak bir rodaj süren gidiyomu gidiyo bakaydın değerlere en azından..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

4. Can's's Avatar

Can's said:
    kara duzen bız hacı her sekılde gıder ahahah sorsana emre bakmıs mı

5. EMG's Avatar

EMG said:
    tombiş sana yazsam telden ararım olm sen kaskafalısın ya anlamıosn ki ben her postumda yazdım maşallah inş dahada hızlanır ama millet başka yönden bakıo olaya bırakın şunu ya senin speclerinde bi gsi geçsem 10 boy ne dersin ? böle düşün . bşvr uzatmaya grk yok tekrar maşallah dier dediklerinide yaparsan dahada güzel olucak tombişim benim=)
    benim speclerimde bi gsi olmadığı için istediğin gibi geçebilirsin lazoli

Quote Originally Posted by JapanTuner View Post
    sen ayar yaptınmı senin afr değerlerin ne alican baktınmı bunlara ufak bir rodaj süren gidiyomu gidiyo bakaydın değerlere en azından..
    Allahın lazı ne anlar afr den

6. EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

Alicanrs said:
    kanka 200 km oldu daha nolsun motor yapmadık sonuçta subab için yeterli herhalde dimi =) afr ye bakarız bakmadanda sıkarım hani fn2 ler vardı egsozlu filtreli headerslı onu bekliorm bide rs geçiolarmış ama rüyalar aleminde

7. PPR engineering's Avatar

PPR engineering said:
    Quote Originally Posted by Can's View Post
    kara duzen bız hacı her sekılde gıder ahahah sorsana emre bakmıs mı
    ölede daha ii gitmek varken daha eksik mantıklı gelmediğinden sölüyorum hep wide band alın alın alın alın
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

8. Gürkan's Avatar

Gürkan said:
    maşallah GSİ çok güzel yürümüş kazasız belasız
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

9. EMG's Avatar

EMG said:
    ölede daha ii gitmek varken daha eksik mantıklı gelmediğinden sölüyorum hep wide band alın alın alın alın
    olm 94 model falan ama anlık yakıt diye bişey var ne gerek var wideband'a falan

10. EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

Alicanrs said:
    lan şişko bana dion sendede wideband yok atın ortaya laf

11. PPR engineering's Avatar

PPR engineering said:
    kanka 200 km oldu daha nolsun motor yapmadık sonuçta subab için yeterli herhalde dimi =) afr ye bakarız bakmadanda sıkarım hani fn2 ler vardı egsozlu filtreli headerslı onu bekliorm bide rs geçiolarmış ama rüyalar aleminde
    ufak bir rodaj süresi var zatende..asıl önemlisi afr..

12. dragon's Avatar

dragon said:
    Emrecim maşallah EMG gayet iyi olmuş ve eminim ki çok daha iyi olacak.Bu videolar gösteriyor ki denememize gerek kalmammış

13. EMG's Avatar

EMG said:
    Quote Originally Posted by dragon View Post
    Emrecim maşallah EMG gayet iyi olmuş ve eminim ki çok daha iyi olacak.Bu videolar gösteriyor ki denememize gerek kalmammış
    biz yinede deneyelim abi bugrada izlesin

14. CRX's Avatar

CRX said:
    maaşallah iki araçta güzel yürümüş, sıkılar
    CAN CEYLAN

15. EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

kelalper said:
    Ahanda alican çıkarmış RS i. Videolarda bende 2 boy görmedim ama uzaklaşınca 2 boy oluyorsa doğrudur. Dün akşam ataşehirde bizde vardık bizden rica etselerdi camcar lık için daha güzel olurdu.

Bide arkadaşlar hala neyin kavgasını yapıosunuz Okanla adam ilahi güçlerden bahsediyor ama kendi arabası filtre ve egzost ile kullanıldığı ve kendisi 55kg ve araba sökük olduğu için arabası ciğerli oluyor. Bir tek ciğer zaten kendi arabasında var. Bu adama neyi kanıtlamaya çalışıosunuz. Adam alacak bi tane boş gsi ı karşısına geçecek ondan sonra da RS GSI dan hızlı olacak. Okan ciğerin varsa EMG ile denersin geçersin arabanı sökmeden.
    IN BOOST WE TRUST

16. vtecburac's Avatar

vtecburac said:
    olm sende iyice rs avukatı olmuşsun he sanamı kaldı bu rs i yürütmek

17. EMG's Avatar

EMG said:
    Quote Originally Posted by kelalper View Post
    Ahanda alican çıkarmış RS i. Videolarda bende 2 boy görmedim ama uzaklaşınca 2 boy oluyorsa doğrudur. Dün akşam ataşehirde bizde vardık bizden rica etselerdi camcar lık için daha güzel olurdu.

Bide arkadaşlar hala neyin kavgasını yapıosunuz Okanla adam ilahi güçlerden bahsediyor ama kendi arabası filtre ve egzost ile kullanıldığı ve kendisi 55kg ve araba sökük olduğu için arabası ciğerli oluyor. Bir tek ciğer zaten kendi arabasında var. Bu adama neyi kanıtlamaya çalışıosunuz. Adam alacak bi tane boş gsi ı karşısına geçecek ondan sonra da RS GSI dan hızlı olacak. Okan ciğerin varsa EMG ile denersin geçersin arabanı sökmeden.
    ben 10 boy geçiceğimi bilsem okan denilen adamla denemem. tünel yapmaya çalışcak ileri geri konuşcak falan canımı sıkmaya değmez

18. EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

Alicanrs said:
    Quote Originally Posted by vtecburac View Post
    olm sende iyice rs avukatı olmuşsun he sanamı kaldı bu rs i yürütmek
    sanada gider 306 nı getir ahaha

19. vtecburac's Avatar

vtecburac said:
    sanada gider 306 nı getir ahaha
    bana gider ha çoohhh korktum

rs hızlı moruk yapacak bişe yok standardı hızlı zaten onuda geçtim en büyük avantajı hafif siklet

geçeni tebrik ederiz, geçen kaşar olmadığı sürece...