User Tag List

Sayfa 6/38 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
712 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hp olarak bişe diyemem çıkarmadık dynoya ama fl ile aynı speclerde yazılım egsoz polish .. ama aynı speclerde ve daha üstün çnkü nie fl bakımsız ve pilotaj yok.. böle bi araçla gsi rs ten üstün olamaz demek istediğim ve ztn her postumda yazdım emrenin araç harbiden çok güzel yürüo ama kıstas almayın bu denemeyle.. demek istediim emreyle aynı speclerde gsi bulurum ama emreden yavaş gider bakımsızdır kullanamıodur saplarım 10 boy siz ne düşünürsünüz? aynı bziim dediklerimizi dersiniz bakımsız pilotaj yok bu böle
    ya alican bakımsızmış pilotajmış falan deme şimdi bana arabanın sahibide iyi kullanıyor dönüştede şeref kullandı zaten pilotajda kesinlikle sorun yoktu..

zamanında UR RS'le deneyip geçtiğimdede sorunluydu bunu geçince buda mı sorunlu oldu

ayrıca ZY ile FL denediğinde ZY geçmiş diyosunuz, FL'de egzoz yokmuş ve sökük değilmiş o zaman sanırım..

Kabullenin bence bahane üretmeyi bırakın emin olun benim daha çok eksiğim vardır ama saymıyorum tek tek

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ömer emg ciddi anlamada hadi onu geçtik emrenin daha eksikleri var ve bunlar hızlanmasındaki önemli faktör edecek şeyler bence doğru işlem ve gsi motorundan anlayan ustalarla yapılan stok motor olunca sonuç bu şekilde oluyor

rs bakımları yapsın emrede eksiklerini tamamlar tekrar denerler emre için benim gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla geçme ve geçilmeyi sıkıntı yapacak bi insan değil.
    Bişey demedim ki zaten
    Maşallah Emre'nin araba çok keyifli ve hızlı olmuş.
    Ben sadece FL Rs'le buraya geldiklerinde izlenim veya hissettiklerimi söyledim. Onunda nedenlerinide söyledim, olabilecek şeyleride söyledim
    Sıkıntı yok yani, EMG önde ve dahada öne çıkacağına inanıyorum eksiklerine göre.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya alican bakımsızmış pilotajmış falan deme şimdi bana arabanın sahibide iyi kullanıyor dönüştede şeref kullandı zaten pilotajda kesinlikle sorun yoktu..

zamanında UR RS'le deneyip geçtiğimdede sorunluydu bunu geçince buda mı sorunlu oldu

ayrıca ZY ile FL denediğinde ZY geçmiş diyosunuz, FL'de egzoz yokmuş ve sökük değilmiş o zaman sanırım..

Kabullenin bence bahane üretmeyi bırakın emin olun benim daha çok eksiğim vardır ama saymıyorum tek tek
    yaa kanka 1.6 enjektörü çıkmış araçlamı kıyaslıosn ur yi diosn utku yazar şimdi ben bahane uydurmuorm hee aynı specler diosan benim araç hazır ve nazır beklio m.etme .. evt zy yi 2 boy geçen fl nie zyden 3 boy yedi ? bakımsızlık ve pilotaj mantıklı olun ya..

eksik herkezde var kanka .. ama her zmn yazdım çok emeğin var çok gzl aracın çok güzel yürüo maşallah..

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şimdi o akşam ZY sökükmüymüş nerden uyduruyosunuz bilmiyorum
    zy nin o akşam orta susturucu bile üzerindeydi konuşturmasın milleti şimdi beni
    inşallah zy sahibleriyle deneme imkanınız olur zy FL i aynı viteste geçiyo şuanda
    araç sahibleride yazssın yalan bişe yok.... alican bilir ZY nin nasıl gittini
    ben şunda idda ediyorum ZY rs şuanda sizi geçer.....

skaratas2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gsi ın kadran videosu beni çok etkilemişti. standart bi gsi binicisi olarak EMG nin hızlanması çok güzel. İlk videodaki patlatmada çok güzel. Deneme güzel olmuş.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardeşim yakışanı yapmışsın..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre ben fl yi filan savunmuorm kardşm yanlış anlama kaan geçen postlarda anladı ben gayet net ve açıkça yazdım inş daha hızlı olursun çok çok ii gider aracın herkezin eksiği vardır ama fl denemesini baz alma sağlıklı çok rs imiz var deneriz yani demek istediğim bu yeni aldğm zaman bende bilmiodm kullanmayı benide çok geçtiler fl de öle oldu bakımsızlık diorm zy den 3 boy yiyosa 3 boy geçtiği halde var bu işte bişe anladın bahane deil bu hee videoya bakarsak geçtin maşallah

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah zy sahibleriyle deneme imkanınız olur zy FL i aynı viteste geçiyo şuanda
    Yorumu bir daha oku anlayarak yazın.. ZY hakkında yorum yapılmamış, FL için egzoz yokmuş ve sökük değildi denmiş.

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşllah ama şereften önce kullnan arkdaşın oda brazdan giricektir çoğu kez önde olduğunu söyledi FL nn ama bu videolrda dönüş yolunda şeref kullanırken olan videolr keşke araç içinden olsaydı daha net görebilirdk herşeyi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerenden anlıyosun bilmiyorumda bidaha oku istersen yazdığımı

ZY ile FL denerken FL'de egzoz yokmuş ve sökük değilmiş o akşam, ben denediğimde egzoz vardı ve söküktü anlatabiliyor muyum

ZY gelseydi onla da denerdim sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan olm sende ne adamsın . Ettiğin lafa bak. İki arabada da emeğim olduğu için geçilmesini istemem ee ben geçilsem bunlara demek ki zil takacan benim arabayı yapmadığın için.
    IN BOOST WE TRUST

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumu bir daha oku anlayarak yazın.. Zy hakkında yorum yapılmamış, fl için egzoz yokmuş ve sökük değildi denmiş.
    ben daha bişe yazmıcam sadece zy o akşam sökük deildi orta susturucuda üzerindeydi sadece sag koltuk söküktü ve fl nide arkda koltuklar söküktü.fl sahibleri yazssın ya ben yalan söylüyorum

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi soru bakımsız olan bi araç neden denemeye cıkar ??
    badem bakkımsınz veya eksikleri vs. vs.vs. sıkıntısı var araçın denemeye cıkmasın veya denemesin araç sahibi sonra burda eksiklerim vardı şöyle böyle yazılmasına hiç gerek yok

ve fl rs emg gsi geçseydi diyelim bakımsız veya gitmiyo gibi şeyler yazılcakmıydı?? tabiki hayır rs gidiyo deliyo geçiyo hızlı rs olcaktı????

El Elden üstündür herzaman arada bi suprizlerin olması iyidir böyle

emrede demiş benimde eksiklerim var ama bunu söylemiyorum bile ??
    dün emre ile konuşmamızda kanka rs in 2 boy gerisinden yürüsem yeter şu halimle demişti ve beklentisinden iyi sonuç aldı tebrik etmekten başka birsey duşmez ve emre rs geçtim deyip arabası daha denemeye cıkmam etmem diyecek bi insanda değildir.

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu rs ler hep ortalığı karıştırıyo arkadaşlar rollere veda etmiştim gene başlim dedim her vıdeo da bı kavga bı sacma sapan muhabbet neyı tartısıyosunuz gectı gecmedı mı?? maşallah emg yede fl yede evlerine sağlam dönmüşler denemişler zevkini almışlar
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben daha bişe yazmıcam sadece zy o akşam sökük deildi orta susturucuda üzerindeydi sadece sag koltuk söküktü ve fl nide arkda koltuklar söküktü.fl sahibleri yazssın ya ben yalan söylüyorum
    O nasıl oluyor ya sökük değildi ama sadece sağ koltuk söküktü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre ben fl yi filan savunmuorm kardşm yanlış anlama kaan geçen postlarda anladı ben gayet net ve açıkça yazdım inş daha hızlı olursun çok çok ii gider aracın herkezin eksiği vardır ama fl denemesini baz alma sağlıklı çok rs imiz var deneriz yani demek istediğim bu yeni aldğm zaman bende bilmiodm kullanmayı benide çok geçtiler fl de öle oldu bakımsızlık diorm zy den 3 boy yiyosa 3 boy geçtiği halde var bu işte bişe anladın bahane deil bu hee videoya bakarsak geçtin maşallah
    alican bitsin araban gazlamaya başla senle de deneriz benim için sorun degil biliyosun zy&fl muhabbetini yukarda yazdım bidaha oku istersen

Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maşllah ama şereften önce kullnan arkdaşın oda brazdan giricektir çoğu kez önde olduğunu söyledi FL nn ama bu videolrda dönüş yolunda şeref kullanırken olan videolr keşke araç içinden olsaydı daha net görebilirdk herşeyi..
    gidiş yolunda öne çıkıyordu 4.vitese atana kadar ama erken bastığından olmasın

zaten sonra şeref dedi arkadas biraz acemi hızı ayarlayamıyor falan ben kullanıyim dedi tamam dedim

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan olm sende ne adamsın . Ettiğin lafa bak. İki arabada da emeğim olduğu için geçilmesini istemem ee ben geçilsem bunlara demek ki zil takacan benim arabayı yapmadığın için.
    çok zekisin kanka hahahaha ama malesef ihtimal yok öyle bir su anda..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nerenden anlıyosun bilmiyorumda bidaha oku istersen yazdığımı

ZY ile FL denerken FL'de egzoz yokmuş ve sökük değilmiş o akşam, ben denediğimde egzoz vardı ve söküktü anlatabiliyor muyum

ZY gelseydi onla da denerdim sıkıntı yok

fl de eksozda vardı söküktüde zy ıle denerkken ve zy yı kullananda seckın dı yanı benım sattıgım arkadas hayatında kı ılk roluydu kımden duydunku eksozsuz olup sokuk olmadını neyse masallah araclara
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu rs ler hep ortalığı karıştırıyo arkadaşlar rollere veda etmiştim gene başlim dedim her vıdeo da bı kavga bı sacma sapan muhabbet neyı tartısıyosunuz gectı gecmedı mı?? maşallah emg yede fl yede evlerine sağlam dönmüşler denemişler zevkini almışlar
    en doğru yaklaşım bu herşeyden önce eve sağlam dönmek çok önemli. Kazasız belasız maşallah.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)