User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Scirocco revo vs bmw 320 d Ankara !

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Calisalim matematigimi kuvvetlendirmek isterim ben de.arac sahibi kim?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

umitakcaoglu
    Misafir
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Calisalim matematigimi kuvvetlendirmek isterim ben de.arac sahibi kim?
    adi kenan sen tarih ve yer verirsen kalemi kagidi alip gelecez ama ders ucretmiz olsun bossa kalkmiyalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac sahibi baskasiysa birakalim da teklifi o yapsin Knn nin eski sahibi olan abimizse Tork Garajda zaten konusur karsilasiriz,bosuna baskasinin aracini kosturmayin.
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

umitakcaoglu
    Misafir
    Arac sahibi baskasiysa birakalim da teklifi o yapsin Knn nin eski sahibi olan abimizse Tork Garajda zaten konusur karsilasiriz,bosuna baskasinin aracini kosturmayin.
    soruyu sormusun cevabini ben veriyorum o bu siteye girmiyor biz simdi konusduk sen karsilasmasin o kenan abinle tarih verirsen zaten orda konusuruz ,konusursunuz ama seninin niyetin yoksa ben daha fazla zaman harcamiyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Numarani ozelden yolla,bende R yoktur.aracim bittiginde arayacagima emin olabilirsin ama sen en iyisi arac sahibinin numarasini yolla arac sahipleri olarak tanisir,konusur kararlastirir gazlariz.

umitakcaoglu
    Misafir
    Numarani ozelden yolla,bende R yoktur.aracim bittiginde arayacagima emin olabilirsin ama sen en iyisi arac sahibinin numarasini yolla arac sahipleri olarak tanisir,konusur kararlastirir gazlariz.
    benim arabam onun arabasi onun arabasi benim arabam bizde ayri gayri yok aracin bitiginde burdan mesaj atarsin yada cemde numaram var ordan ulasirsin

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksam gayet normal muhabbet edip sonrada forumda facebookta tass.k gecip laf sokmaya calısan sizmiyiz bizmiyiz???
    tekrar oku bi mesajları ona gore yorum yap. ac bak tekrar hakaret eden olmusmu????
    he ayrıca avukatıyım hepsinin
    Cem boşver güzel kardesim, bütün forum gördü neyin ne olduğunu.
    Ben artık laf yetiştirmekten bıktım, forumda bu tarz muhabbetler bizim işimiz değil, laf salatası bitmiyor, parayı bastıran arabasını yürütüyomuş bu düzen böyle demekki
    Bu iple biz bu kuyuya inersek o Mini'yi oraya bir çıkartırım bidaha deneyecek rocco bulamayız, ama biz işin keyfindeyiz sıkıntı yok o yüzden.
    2.0 motora 4.0 motor denkleminde olan zihniyete attığım her posta yazık
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

golfgti
    Misafir
    Arkadaslar elınıze saglık cok basarılı olmus scirocco'nun revoyla ıyı yurudugunu gorduk vıdeolarda tum araçlara maşallah bende de golf gti var denemek ısterım .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)