alper ve hacı kardeşimiz antalyadan buraya kadar gelmişsiniz bizde oraya gelsek aynı ilgiyi görecegimizden eminiz keyifli güzel vakit geçirdik güzel bi akşam oldu yolunuz açık olsun hayırlı yolculuklar
Printable View
saolsın düşündüğüm basıncta o zaten aracım için.
saolsın iboooo dayı :)
hacım istanbulda bızım yanımızda yerınız herzaman hazır dıledıgınız zaman buyurun gelin.
bizde size tesekurederız :)
gökhanım aracınızın masallahı war nıye satıyonuz olum denyomusunuz :) aa aklıma geldı bak sımdı ciğkoftede harbı fdenaydı hee :)
fuattt öptüm senı canım şap şup :) bıdaha da 2 de erken basmaa :)
aaa harbı sattın mı len aracını hadı hayırlı olsun kankam benım... aynen kanka allahtan satılmıs o tarafa gecerken hep dua edıyodum ınsallah JOB atasehırde deıldır dıye :D
Kanka geçtin bizi yeni sipek yapıp seni gecicez o yüzden satıyoruz bı dahakine sen 3 kisi 3 te biz tek 2 de basalım sewindir bizi kanka Cooper için satılık bı seyin varsa pm at :) :) :)
Afyon'un varsa vatzuptan atiyim kanka ben cepten giriyom gündüzleri is yerinde pc yassak aksama eklerim Ceco hardcore 1 diye :)
tamam aksam eklersın kanka estafurullah sende hee gökhan :D sizde sikibinlere tacizde bulunmussunuz :)
ikinizede maşallah ceco deneme cesaretinden dolayı tebrik ederim sitenin gururusun :D
maşallah araçlara.ceco biraz daha fazla üfleme vakti geldi kanka
koçtaş ta fare sıkışmış:D:D:D:icon_tup:
Ceco Altınyıldızın o yan yoldanmı geldin , bizim eski mekanlar oraları :)
Sagol kardesim yola ciktik bizde izmit tarafindayiz her zaman bekleriz bizde tavla rovansina beklerim :P selam soyle herkese allaha emanet dikkat edin ant gidimde biraz video cekeyim bende ozledim DS mi :) ceco seni unuttuk kapimiz her zaman acik beklerim istedigin zaman gel ortam hazir her daim..
maasallah araclara ...ceco ne ıs lan sendemı sınemaya basladın:Droportaj yaparken senı bı artıse benzettım :D
iki aracada MAŞAALLAH,GC8 SESİ,SOLUĞU,GİDİŞİ FENA.
maşallah ceco 41kere maşallah makina dertli :D ...
maşallah hepinize :) ceco, ahm 52, reaktive ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler bizi ağırladınız denemelere tanıklık ettik hepsi çok güzeldi :icon_tup:
bizler de sizleri bekliyoruz :)
ceco bana kavşakta 3 tur attırdın ya helal olsun :D:D
video bende ekleyebilirim isterseniz he ekleme dur falan derseniz makul bi fiyata anlaşırız alper sende elfreni falan çekeydin:D:D
tavlada kaybeden roll de kazanırmış kankaa:hahaha::hahaha:
ya saten hacı niyeti bozmuş bitane diyo tır falan arkasına atıp gelcem diyo kırmış kafayı hhehe
Hahaha gecsem 1 boy gecerim gecilirsem 1 boy gecilirim diye tahmin ediyorum ve cok guzel deneme olur gecmek gecilmek dert degil denemeden sonra iceriz parasut olursun bize hehe. Hazirla arabani firsat bulunca atlar gelirim ins :)
maşallah ceconun subaru nun yürürü çok iyi ama ben o eldivenlerin de +20 hp verdiğini düşünüyorum:))
Maşallahı var ikisininde kazasız belasız..