saolsın düşündüğüm basıncta o zaten aracım için.
saolsın iboooo dayı
hacım istanbulda bızım yanımızda yerınız herzaman hazır dıledıgınız zaman buyurun gelin.
bizde size tesekurederız
gökhanım aracınızın masallahı war nıye satıyonuz olum denyomusunuzaa aklıma geldı bak sımdı ciğkoftede harbı fdenaydı hee
fuattt öptüm senı canım şap şupbıdaha da 2 de erken basmaa
aaa harbı sattın mı len aracını hadı hayırlı olsun kankam benım... aynen kanka allahtan satılmıs o tarafa gecerken hep dua edıyodum ınsallah JOB atasehırde deıldır dıye![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Kanka geçtin bizi yeni sipek yapıp seni gecicez o yüzden satıyoruz bı dahakine sen 3 kisi 3 te biz tek 2 de basalım sewindir bizi kanka Cooper için satılık bı seyin varsa pm at![]()
![]()
![]()
C R M performance
Afyon'un varsa vatzuptan atiyim kanka ben cepten giriyom gündüzleri is yerinde pc yassak aksama eklerim Ceco hardcore 1 diye![]()
C R M performance
tamam aksam eklersın kanka estafurullah sende hee gökhansizde sikibinlere tacizde bulunmussunuz
![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
ikinizede maşallah ceco deneme cesaretinden dolayı tebrik ederim sitenin gururusun![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sagol kardesim yola ciktik bizde izmit tarafindayiz her zaman bekleriz bizde tavla rovansina beklerim :P selam soyle herkese allaha emanet dikkat edin ant gidimde biraz video cekeyim bende ozledim DS miceco seni unuttuk kapimiz her zaman acik beklerim istedigin zaman gel ortam hazir her daim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)