geldigimde mutlaka ugrayacagım abi bende antalyaya ;)
siz gelcek oldugunz zaman mc e haber verın cıgkofte sızınle beraber masada ;) arkds kel kafasında yoguruyor o cıgkoftelerı o yzden o kdar lezzetlı :hahaha:
Printable View
saolsın düşündüğüm basıncta o zaten aracım için.
saolsın iboooo dayı :)
hacım istanbulda bızım yanımızda yerınız herzaman hazır dıledıgınız zaman buyurun gelin.
bizde size tesekurederız :)
gökhanım aracınızın masallahı war nıye satıyonuz olum denyomusunuz :) aa aklıma geldı bak sımdı ciğkoftede harbı fdenaydı hee :)
fuattt öptüm senı canım şap şup :) bıdaha da 2 de erken basmaa :)
aaa harbı sattın mı len aracını hadı hayırlı olsun kankam benım... aynen kanka allahtan satılmıs o tarafa gecerken hep dua edıyodum ınsallah JOB atasehırde deıldır dıye :D
Kanka geçtin bizi yeni sipek yapıp seni gecicez o yüzden satıyoruz bı dahakine sen 3 kisi 3 te biz tek 2 de basalım sewindir bizi kanka Cooper için satılık bı seyin varsa pm at :) :) :)
Afyon'un varsa vatzuptan atiyim kanka ben cepten giriyom gündüzleri is yerinde pc yassak aksama eklerim Ceco hardcore 1 diye :)
tamam aksam eklersın kanka estafurullah sende hee gökhan :D sizde sikibinlere tacizde bulunmussunuz :)
ikinizede maşallah ceco deneme cesaretinden dolayı tebrik ederim sitenin gururusun :D
maşallah araçlara.ceco biraz daha fazla üfleme vakti geldi kanka
koçtaş ta fare sıkışmış:D:D:D:icon_tup:
Ceco Altınyıldızın o yan yoldanmı geldin , bizim eski mekanlar oraları :)
Sagol kardesim yola ciktik bizde izmit tarafindayiz her zaman bekleriz bizde tavla rovansina beklerim :P selam soyle herkese allaha emanet dikkat edin ant gidimde biraz video cekeyim bende ozledim DS mi :) ceco seni unuttuk kapimiz her zaman acik beklerim istedigin zaman gel ortam hazir her daim..