böyle şeyleri gördükçe ülkemizde gurur duyuyorum emeği gecen herkesin ellerine sağlık gerçekten cok güzel bir organizasyon ve video olmuş MAŞALLAH![]()
böyle şeyleri gördükçe ülkemizde gurur duyuyorum emeği gecen herkesin ellerine sağlık gerçekten cok güzel bir organizasyon ve video olmuş MAŞALLAH![]()
Emeklerinize sağlık.
Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
Ama açık sözlülükle samimi bir şekilde eleştiri yapmak istiyorum. 4 saat hatta 5 saat lik ortamdan alınan video süresi bence çok kısa. Video süresincede hep aynı çekimler verilmiş. Değişik araç veya açılar görselliğe dahada canlılık katıcağına inanıyorum. Tabi bu duruma aksi bir engel olduysa bişey diyemem. Saygılar.
Buğra ya tek geçerim
Eline sağlık çok güzel olmuş video.
Buluşmada harika zaten.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Çok güzel olmuş , emeği geçen herkesin ellerine sağlık![]()
Utku afferim walla çok iyi olmuş. Emeklerinize sağlık. Buğra' nın da emeğine sağlık çok güzel ve profesyonel çekimler yapmış.
Tebrik ederim arkadaşlar.
Sanki Vag Event Türkiye derken biraz fazla dozajlamışız, korktum![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Detaylara inersek, video baslarinda Turk bayragiyla muzigin birlikte girmesi ve kendisi gozukmeden Safak beyin konusmaya baslamasi harika olmus =)) Bunun yaninda sarkidaki "up in here" bolumde Golf 'un inip kalkmasi da sahane =) Bir de unutmadan unlu sunucumuz Utku beyin verdigi bilgiler de gormezlikten gelinemez =)) Son olarak Yavuz su tutkunu bana da bir anlat yav![]()
Vorsprung durch Technik
Güzel yorumlarınız için tek tek teşekkürler![]()
Yavuz harbiden o ne yaw, evet bi tutku diyen konuşmanın özü nedir![]()
Ya o kadar uzun konuşmuştum, Buğra da gidip tek takıldığım konuyu almışherhalde diğer konuşmacıl Bu sevdaya "tutku" demediği için, onu bende odaklamış
![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Video yurtdısı tadında olmus bugra nın ellerine sağlık cekim ve montaj cok iyi olmus grafik kısmınıda cok begendim tek bir eleştirim olucak birkaç kişide söylemiş zaten aynı görüntüler birkaç kez kullanılmıs ve 160 aracın büyük bir kısmı cekimlerde yer almamıs onun dısında herşey cok iyi tüm ekibin ellerine sağlık....
Organizatörlere zaten birşey demiyorum ilk olan bir organizasyon ve büyük çapta katılımı olan bir organizasyon yapmayı başardılar hepsinin ellerine sağlık ...
İnş heryıl tekrarı olur farklı şehirlerde farklı mekanlarda tekrarlanan geleneksel bir buluşma olur bugrada hepsini ceker bizde keyiflice izleriz![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)