drifte varmısın
allah akıl fikir versin
alacaksın duz bı arabasu adamlarla aynı kefeye konmayacaksın ...tipe bak ya...
komik ötesi benzine yazık :S
About This Video
arkadaşlar kumda drift yapmanın zorluğu şu arab...
arkadaşlar kumda drift yapmanın zorluğu şu arabada çekiş neredeyse sıfır oluyor sadece patinaj var ve önden çekişli bir araçsa bu iyice zorlaşır anlayana..![]()
Samsa
wuuu
yorumlarda fena
olayı gerceklestiren arkadas heralde:
tekrar tekrar yazıyorum şunu araba önden çekişli dizel ve 110 hp ne bekliyorsunuz bu arabadan arkadan çekişli olsa size müthiş bir şov izletirim ama bunu bmwlerle 300 400 beygirlik arabalarla karşılaştırmayın yiyosa başkası yapsın
1881 - 193∞
madem araç kötü yapılıamıyor diyorlar niye ozamn başlıya " el freniyle neler yapılabilir onun dersi " diyorlar ... umutsuz waka ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
işte o da emin diil kaanım , el freniyle neler yapılabilir sorusu üzerinden yola çıkıp sonra yapamadığının farkına varmış![]()
ben şöyle diyim el frensiz hatta frensiz hatta 75 hp le daha iyisini yaparım önden çeksin isterse tek teker çeksin
bide olaymış gibi youtube a koymuşlar)
silinir bu topic)
olimpiyat stadına niye gidiyolarki bu arkadaş daha iyi öğretir drift yapmayı![]()
Ölmeyi bayılmak zannedenler
El freni çekmeyi drift zannediyorlar.
Türkiyede ben drift öğrenmeye başladım diyecek adam sayılı be yaw.
yüz yüze görüşmek isterdim kendisi ile hangi oksijeni kullanıyo görmek istedim cidden.
ben bu arkadaştan bi tane istiyorum hediye paketli![]()
el freni çekip arabanın götünü kaydırdılarmı işte yanladıklarını zannediyolar daha kötüsü drift yaptıklarını sanıyorlar.
kotam doldu onun yüzünden yaa))
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)