Suan ıcın zor ancak bekledıgım parca var,eger gelırse 8,8 gorebılırım...
Tutunmam ıyı oldugunda 50-150 5,8 sec cıkıyor ama dusuk hızlarda PS2 yuzunden patınaj cok
Umarım anlasılıyor hızlanma...
Dıreksıyondakı ledler ortalıgı Çin K.ranesıne cevırıyor gece![]()
iyi gitmişş
Kat ıptalıde var ek olarak.Egsoz,fıltre yada baska mekanık Mod yok.
Hızlama vıdeosunu 300 ustune yapamadım cunku trafık gece olmasına ragmen yogundu malesef,sanırım 305-308 yapıcak rahatca.
135 ıle 307 gormustum,cunku onun son dıslı bıraz daha uzun.
tahmini 0-400 ü nedir şu anda?
maşallah![]()
Tesekkurler ıyı dıleklere....
0-400mt yı bu tıp araclarda hıc olcmuyorum cunku tork cok yuksek oldugu ıcın,arkası cok patınaja kalıyor ama tutunmanın ıyı oldugunu varsayarsak eger 12,0 sec cıvarı kosar heralde...
maşallah abi,zannedersem 1.35 ile aralarında 0.2 gibi bi rakam var..m1 için yapmayı düşündugun farklı seyler varmı? 1.35 suan kac hp ve arttırılabilirmi? m1 ıle 1.35 arasında baya bı fıyat farkı var ıkısını kıyasladıgında ortaya cıkan sonuc nedır?
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
12 sn güzel değer.. maşallah... kazasız belasız..![]()
Maşallah Murat abi, direksiyon ledleri F1 araçları gibiymiş hakkaten gece biraz göz alıyordur ama olsun bence![]()
Tesekkur ederım ıyıdılekler ıcın.
135 ın 200 cıvarı hızlanması bıraz yavas 1M'e gore cunku kısa dıff var ancak 200 lerden sonra 135 ınanılmaz hızlı gelıyor!!
Ayrıca 2 mıslı fıyat farkına degmezmıs ama malesef benım kotu huyum,otomobıllere buyuk zaafım var
Hatta 1M i satıp 135 ile devam etmek de ıstıyorum,kafam karıstı.
135 ın onu acık,en azından basınc 0,3 bar daha artırılabılır,turbo pıpelar buyutulebılır,airbox takılabılır,dıff bıraz kısaltılabılır,coıl takılabılır,cooler buyutulebılır,yag sogutucu buyutulebılır....
Ohoooo,yapıcak ıs cok,ıstek ve azım gerek,sanırım 8,5 secler rahat bulunur.
Ben Top speed 307 gormustum.yanı 100.000e 1M mi,50 cıvarına 135 mı....
Dıreksıyon eglencelı,hatta flas yaptıgında muthıs gorunuyor![]()
maşallah![]()
murat çok güzel olmuş, tebrik ederim. 1m de turbo mu? birde , bence 400m yi 13 ün altına inmesi çok büyük başarı olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)