yakında bende yanınızda yerimi alırım panpişim Allah'ın izniyle el ele kesicilere gireriz![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
musti maşallah arkadaşım kazasız belasız bi ara binme fırsatı bulmuştum sanırım o zaman k04 vardı , ama o zaman bile gidişi muhteşemdi yinede 3 te sarıodu![]()
Ne kadar sarıyo böyle ya
maşallah
el fireni çekikmi ?
Dr.Ecu AntaLya
Bu bazı gülen arkadaşlarda ondan güldü sanırım el freni çekik olduğu yerde sardırıyor diye düşünüyor heralde çok bilmiş arkadaşlar.. Öyle olsa 260 a kadar sardırırdık heralde 100-200 de 2.55sn yazar dbn rekoru kırardıkel freni çekik değil turbo timer takılıp söküldü araca o ara el freninin sensörü bozuldu (pipisi ustaların deyimine göre) işi uzun dediler bende ellemeyin öylese dedim öyle kaldı biz uzun süre yatıramıyoruz sanayi de arabayı ***** aile arabası kızlar filan arıyor vs
Bu sanayi de çok vakit geçirebilen şahısların face profiline bakın "ilişkisi yok" yazar hep
![]()
maşallah efendim görüşmeyeli çok oldu özledim
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Maşallah Mustafa en son Siyami Ersekde görmüştüm![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
mustafa maşALLAH ilk bi catara patara yaptı ne güzel böle..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Maşallah gerçekten.
IN BOOST WE TRUST
turbo ies vardı onla denesene tam senlık bak ıkı alıle arabası denersınız
0,7 bar (non vtec) 1600cc t3t4
1,4 bar 1800cc gt28
VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYpassat hayırdır yaa nerelerdesin sen ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)