Bende telefon yokArkadaş zaten ben sadece kendim ile yarışıyorum mesajınıda vermiş bize. Yalnız bırakalım
![]()
Bende telefon yokArkadaş zaten ben sadece kendim ile yarışıyorum mesajınıda vermiş bize. Yalnız bırakalım
![]()
vitenggg vtechh
kısmet inşllah
yusuf aga nerdeyse burda vtec le kafa kafaya gidiyon vtec de nerdeyse stock sayılır senin 303 hp nerde kaldı nerde ross kollarizmir tarafına yolun düş erse benim r11 turbo ile deniyelim 1,4 turbo turbo ve pistonlarla oynadık toplasan 140 hp zor gelir uzun kısa deniyelim ...
Renault Sports & ///MPower
o izledigin video rampa yukarı cekilen bir video saolsun arkadaşlar videoda küfür var diye kaldırdırlar 1.4 r 11 beni geçemir dostum adanamızda da var r 11 turbo brodway bana videolarından birini göster bir araba geçtigine dahir hızlı fıransız yazmışsın videon yok hiç you tuba bu şekilde yazarsan flash S TURBO yazarak kaldırılan videolarıda izlersin fazla fark olup olmadıgını görürüsün
kanka sana katılıyorum ben anlamıyorum keşke fazla arayı açmasadım
10 psi bastık demekki 15 psi bassadık bilmiyom anlamıyorum neler olurdu acaba arkadaşlar benim arabayı hafife alıyolar nese saglık olsun daha yorum yazmam konun kitlenmesini istiyorum yoksa tartışma konusu olcak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)