maşallah tebrikler arkadaşlar
Printable View
maşallah tebrikler arkadaşlar
Ali ilk 16 ya girmedi mi?
tebrikler ayaklarınıza sağlık.. nerde yapıldı yarışma?
EDİT: sorumun cavabını aldım gözden kaçmış pardon:)
Tebrik ederim böyle organizasyonlarda bizimde katılımcımız olması gurur verici.
ayrıca arka planda çalan şarkınında adını özelden atabilirsen sevinirim. :)
arkadaslar herkese cok tesekkurler 1 teaser daa koyuyorum video edit ozurlu olduğum için kotu olabilir.Puanlama konusunu anlayamadık normalde daha ust sıralardayız bu genel puanlama sanırım.ilk 30 içindeyiz yunanistandaki ayağın puanlamasında. Birazdan geliyor 2.video.
Tebrikler, diğer videolarıda bekliyoruz doğuş abi :)
Emeğinize sağlık diyorum umarım daha iyi yerlerde görürüz :)
eline cebinize emeğinize sağlık. Yurtdışındakı bi organızasyona göre gayet iyi dereceler.
videoda gördüğüm kadarıyla sponsoru bol olan bi çok arac mevcut bu işi turkıyeden de destekleyen insanların artması ile dahada ileri gidilebilir..
başarılarınızın devamını dilerim....
Ali geçen senenin şampiyonunun her yarış sonrası 0 lastik aldığını söylemişti. pek normal bir durum değil:D
arkadaşlar valla helal olsun başarılarınızın devamını diliyorum..
cbe çok çok iyi maşallahh yakından görmüşlüğüm var.
böyle organizasyonda drift akademiden birilerini görmek çok güzel başarılar.
2.teaser ı da koydum pek beceremedim ama idare edin artık : )
allah utandırmasın doğuş çok güzel görüntüler... bugün netde dolaşırken bu organisyonun youtubede farklı yarışcıların videolarını denk gelmiştim şimdi sizinkileride görünce şaşırdım bir yandan bir yandanda acağip hoşuma gitti :) devamını gelmesini diliyorum ;) :)
Canı gönülden tebrik ederim. Yurt dışı organizasyonlara katılmak sonucu ne olursa olsun maddi-manevi zorlukları falan bir yana bırakırsak çok büyük medeni cesaret gerektirir diye düşünüyorum :) Başarılarınızın devamını dilerim.
böyle bir organizasyonda türk arkadaşlarımızı görmek sevindirici maşallah...
Başarılarınızın devamını diliyorum.Derece elde etmek önemli değil.O organizasyonda Türkiyenin adının geçmesi,O artam içindekilerin Adamlar tükiyeden gelmiş demesi ve bunu bilmesi bile yeter.Tebrikler...
İnş istediğiniz yerlere ulaşırsınız.Tebrikler böyle bir organizasyonda bizleri temsil ettiğiniz için.